• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    60
Kızlar selam dün cinsiyeti belli oldu bebeğimizin yazmıştım. Eşimle benim için; ilk çocuk olduğundan farketmezdi sonuç ama kız bebeğe daha sıcaktık 🥰 Çok şükür kızımız olacak. Ama bugün kayınvalidemle kayınpederime söyledik şöyle cevap verdiler: Olsun. Bu ne demek ya 😂 Anlamıyorum şu insanların yorumlarını gerçekten neyse çok önemli değil ama sizinde çevrenizde oluyor mu böyle garip tepkiler merak ettim😊

Kızlar selam dün cinsiyeti belli oldu bebeğimizin yazmıştım. Eşimle benim için; ilk çocuk olduğundan farketmezdi sonuç ama kız bebeğe daha sıcaktık 🥰 Çok şükür kızımız olacak. Ama bugün kayınvalidemle kayınpederime söyledik şöyle cevap verdiler: Olsun. Bu ne demek ya 😂 Anlamıyorum şu insanların yorumlarını gerçekten neyse çok önemli değil ama sizinde çevrenizde oluyor mu böyle garip tepkiler merak ettim😊
Maalesef oluyor. Kızım da kayınvalidem üzülmüştü. Şimdi erkek olacağını öğrendi, benden önce anneme müjde vermeye aradı. Ben sinir küpü oldum 🤮
Kızınız sağlıkla gelsin, Allah kız çocuklarını kıymetini bilip, güzel yetiştirecek ailelere nasip etsin💕

Evet 1 kişi var sanki erkek olunca mübarek oluyor kafasında. Kendinin de kızı yok. O kişinin bana olsun diyeceğini bile bilr söyledim kız diye olsun dedi. Bende erkek olsaydı oooğğ mooğğ derdin sen dedim. Yok canım diyo kız evlat gibisi var mı diyo. Bazı insanlar zihniyetsiz ya

Arkadaşlar dün yakın görüştüğüm bir arkadaşım geldi oturmaya bebeği var ,her defasında ve dünde öyle yaptı,bebeğin altını ,altına örtü sürmeden kanepenin üzerinde doğrudan değiştiriyor,sonra kakali bezi mutfak çöpüme atıyor!sinir sinir oluyorum,çocuğunun altına güzelce bir örtüsünü ortsene,ne kadar temiz olursa olsun herkesin oturduğu kanepe,sonra günahtır ya ,sağlığa da zararlı ve çok mide bulandirci,cocukda biz ne yediysek yedi,mutfak çöpü hemde posetisiz attı,ben altları bezliyken,mutlaka önce bir poşetine koyardım sonra da muhakkak ev sahibine sorarım birakabilecehkm çöp varmı.diye,sanırım arkadaşlığı keseceğim,Allah'tan kanepem.de örtü var koydum yıkadım da ,mutfak el bezi ile masa altini da silerdi hep,Allah bilir bize yemekleri pastayı nasil yaptı gerçekten herkesin evinde yenilmez,

Dün kayınvalidem olsun neyse dedi 😁

Bu insanlardaki erkek çocuk sevdasını anlayamıyorum sanırım ömrüm boyunca da anlayamayacağım. Kız olunca senin evladın olmuyor sanki şaka gibi. Ama o zihniyetteki bir insanı ne deseniz değiştiremezsiniz hiç takılmayın gülün geçin en iyisi

Aynen var olsun senin için hayırlısı böyleymiş diyenler oldu bizimde ilk bebiş ve bizim için de farketmiyordu cinsiyeti 😊

Selam hanımlar,benim amniyosentez ön sonucu hala çıkmadı.bebeğimi çok fazla hissediyorum hiç durmuyor sürekli hareket halinde.her hareket ettiğinde ağlıyorum normalde sevinmem gerekir ama ben kahroluyorum :( ne olur bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın 1000/1 şansa bile muhtacım

Bu insanlardaki erkek çocuk sevdasını anlayamıyorum sanırım ömrüm boyunca da anlayamayacağım. Kız olunca senin evladın olmuyor sanki şaka gibi. Ama o zihniyetteki bir insanı ne deseniz değiştiremezsiniz hiç takılmayın gülün geçin en iyisi
Bizde de tam tersi. İki erkek olacağını duyan “ neyse olsun” diyor

Aynen var olsun senin için hayırlısı böyleymiş diyenler oldu bizimde ilk bebiş ve bizim için de farketmiyordu cinsiyeti 😊
Maalesef oluyor. Kızım da kayınvalidem üzülmüştü. Şimdi erkek olacağını öğrendi, benden önce anneme müjde vermeye aradı. Ben sinir küpü oldum 🤮
Kızınız sağlıkla gelsin, Allah kız çocuklarını kıymetini bilip, güzel yetiştirecek ailelere nasip etsin💕

Evet 1 kişi var sanki erkek olunca mübarek oluyor kafasında. Kendinin de kızı yok. O kişinin bana olsun diyeceğini bile bilr söyledim kız diye olsun dedi. Bende erkek olsaydı oooğğ mooğğ derdin sen dedim. Yok canım diyo kız evlat gibisi var mı diyo. Bazı insanlar zihniyetsiz ya

Dün kayınvalidem olsun neyse dedi 😁
İnsanlar kendilerinde bu haddi nasıl buluyorlar bunu hiç anlamış değilim. Evlendik iki-üç sene gezelim tozalım sonra yaparız dedik; İnsanlar bizim çocuğumuz olmuyor mu diye düşünmeye başlamış bunu söylediler bir tane yapın başka yapmazsınız dediler😂 Neyse onları dinlemedik çok şükür Allah şimdi nasip etti şimdide ikincide olur(erkek) inşallah filan diyorlar 😮 İnsanın ister istemez morali bozuluyor ama yapacak bir şey yok bizim toplumumuz böyle maalesef🥲

bizim de 16. Haftada randevumuz var bizimki biraz nazlı göstermedi kendini inşallah öğreniriz bizde de 2 taraf ailenin de kız çocuk hasreti var çünkü hep erkek dolu :)) rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin heyecanla bekliyoruz🥹

Neyse olsun cevabını duyan arkadaşlar hiç kafayı takmasın kız olunca olsun diyolar erkek olunca da vah vah çekeceğin var diyolar yani milleti hiçbir şekilde memnun edemiyorsunuz, 1 taneyi daha yeni kucağına alıyosun kardeş kardeş diye tutturuyolar o yüzden kulaklarınızı kapayın ve kız erkek fark etmez sağlıklı, ahlaklı ve hayırlı evlatlar dileyin boş konuşan çok etrafımızda 🤷‍♀️

Bizde de tam tersi. İki erkek olacağını duyan “ neyse olsun” diyor
İnsanlar böyle tuhaf işte erkek olunca çok yaramaz olacak kız olunca soy devamlılığı sorunu??? 😂 Yani sanki cinsiyet seçiliyormuş gibi saçma sapan yorum yapma hakkını kendilerinde buluyorlar insanlara da mutluluklarını yaşatmıyorlar cevapta veremiyorum ben kendi adıma ama çok güzel terslemek lazım onu hakediyorlar😊

bizim de 16. Haftada randevumuz var bizimki biraz nazlı göstermedi kendini inşallah öğreniriz bizde de 2 taraf ailenin de kız çocuk hasreti var çünkü hep erkek dolu :)) rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin heyecanla bekliyoruz🥹

Neyse olsun cevabını duyan arkadaşlar hiç kafayı takmasın kız olunca olsun diyolar erkek olunca da vah vah çekeceğin var diyolar yani milleti hiçbir şekilde memnun edemiyorsunuz, 1 taneyi daha yeni kucağına alıyosun kardeş kardeş diye tutturuyolar o yüzden kulaklarınızı kapayın ve kız erkek fark etmez sağlıklı, ahlaklı ve hayırlı evlatlar dileyin boş konuşan çok etrafımızda 🤷‍♀️
Genelde kız bebek göstermiyor diye biliyorum erkek daha erken haftalarda bile belli oluyormuş burda da yazmışlardı. İnşallah Allah gönlünüze göre versin🥰🙏🏻

Genelde kız bebek göstermiyor diye biliyorum erkek daha erken haftalarda bile belli oluyormuş burda da yazmışlardı. İnşallah Allah gönlünüze göre versin🥰🙏🏻
Amin teşekkürler bizim ilk çocuk olduğu için fark etmiyor her türlü tatlı geliyor insana ama ailelerimiz kız kız diye heyecanlanıyor yeterki sağlıklı olsun😍 allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Selam hanımlar,benim amniyosentez ön sonucu hala çıkmadı.bebeğimi çok fazla hissediyorum hiç durmuyor sürekli hareket halinde.her hareket ettiğinde ağlıyorum normalde sevinmem gerekir ama ben kahroluyorum :( ne olur bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın 1000/1 şansa bile muhtacım
Merhabalar. Geçen hafta deneme amaçlı farklı bir doktora gitmiştim. Bir aileye Genokstan fetal dna testi yaptırmışlar ve yalancı pozitif çıkmış. Sonra amniyosentez yaptırmışlar ve temiz çıkmış🥰 Sizinde öyle olur inşallah ben inanıyorum içinizi ferah tutun🙏🏻

Kızlar merhaba grip yada covid aşısı olacak mısınız, bugün randevum vardı doktor covid aşını yaptır diye tembihledi ve Amerikadayım hastanelerde maske zorunluluğu gelmiş salgın varmış dikkat edin 😢

Bugün aklıma gelmiştiniz size yazacaktım tesadüf siz yazmışsınız. Hayırlısıyla tez vakitte tertemiz çıksın inşallah sonucunuz. Yaa kıpırdıyor mu kaç haftalık oldu? Dualarım sizinle güzel haberlerinizi okumak nasip olsun.

Aklımdasın ne zaman sonuç çıkacak acaba çocuğa yansır stresin sakin olmaya çalış dua ediyoruz senin için inşallah hayırlı haberlerin gelir 🙏

Back
X