Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada vazelini de renksiz johnsonsbaby vazelin kullan demişti.
sen hangisini kullanıyorsun papatyam??
bende pembesini almıştım gül kokulu çokta severim gülü değiştireyim bari renksizini alayımda düzenli kullanmaya başlıyayım.
canım hayırlısıyla git gel inşallah... Arada girme imkanın olursa iyi olur haberleşiriz... Off yaren benim yerimede ye ne olur bende çok severim...
fatoşcum, serapcım yemeğim çoktan bitti hatta yeniden acıktım bile... Kaydirigubbakcemile3 burası çok ağır bi topik olucak şimdiden belli....
sağol tatlım
inş. Eşin sağ salim evine gelirr
merhaba kızlar doktor banada kullan artık krem dedi eczaneden alabilirsin dedi bende bebek yağı olurmu dedim olur dedi oda yağ hissi bırakmıyor çok hoş sizce vazelin dahamı iyi?*
evet vazelin daha yag hissi bıraktırıyo.ben denedim çatlagım yok....
bide dogumdan sonra çıkar çatlaklar.şimdi veya sekizinci aylarda bile fark edemezsiniz çatladıgını.anca dogum bitecek karnınız inecek o zaman biliyorsunuz çatlayıp çatlamadıgınızı
Kızlar burdada baŞladı yaĞmur
burası çok sicaktı bugün.iki gün önce burayada yagdı ama çok etkilemedi çok şükür.hafta sonu kötü olacakmış aman dikkat
biz bugün yemege davetliyiz.ben bi duş alayım süsleneyim.zeynoyuda süsleyeyim anca...ben çıkayım yarında misafir var.öpüyorum güzel anneler.görüşürüz:gitme: