2010 Şubat Anneleri

kızlar doyurdum karnımı geldımmm :CüvCüv:
esım 6 da cıkıyodu 5 te paydos etmısler bugun yagmura yakalanmasınlar dıye. resmen afet bolgesı ılan ettıler burayı ya allah sokakta kalanlara evsızlere hayvanlara yardım etsın bıde onlar var senağlama

canlarım bende çıkıyorum... cidden herkes kendine dikkat etsin.. çevremdeki hastanelerde dr.lara 3 de çıkış vermişler kimse kalmamış hastanelerde havada simsiyah oldu yarım saate burdada atmaya başlar yağmur... öpüyorum hepinizi ... iyi akşamlar...

kızlar doyurdum karnımı geldımmm :cüvcüv:
Esım 6 da cıkıyodu 5 te paydos etmısler bugun yagmura yakalanmasınlar dıye. Resmen afet bolgesı ılan ettıler burayı ya allah sokakta kalanlara evsızlere hayvanlara yardım etsın bıde onlar var senağlama

afiyet olsun canımm evet bencede allah yardımcısı olsun herkesin

canlarım bende çıkıyorum... cidden herkes kendine dikkat etsin.. çevremdeki hastanelerde dr.lara 3 de çıkış vermişler kimse kalmamış hastanelerde havada simsiyah oldu yarım saate burdada atmaya başlar yağmur... öpüyorum hepinizi ... iyi akşamlar...

güle güle canım sende kendine ve bebişe dikkat et

Herkese İyİ akŞamlar gÖrÜŞmek Üzeree

iyi akşamlar kızlar dikkatli olun

evet benimde eşim avrupa yakasında çıkmışlar işten bizlerin yine sığınacak evimiz var kızlar bizim dualarımız kabul olurmuş Allah sokak ta kalanların yardımcısı olsun.

bazen valla içim kararıyor ben aslında bebek yapmayım hiç istemiyordum biliyormusunuz ortam o kadar kötü ki bu dünyaya çocuk getirip onuda bu çileye sokmaya gerek varmı diye düşünüyorum hep.tamam biz elimden geldiğince iyi ortam sağlıyacağız ama yaa elimizi ulaşamadığı durumlarda ne havası hava ne insanı insan hergün neler okuyorum.Rabbim doğmamış bebeklerimizin kaderini güzel yazsın inşallah.

ahhh ahhh aynı korkuları bende tasıyorum. bu dunyaya bı bebek getırmenın ne anlamı var dıye cok dusundum. her gecen gun çivisi çıkıyor buranın. allah bılır onlar buyuduklerınde ne sartlarda yasıcaklar... allah hepsıne uzun ve saglıklı omurler versın...

selam kızlar
herkez iyidir inşallah
bugün 3lü testimin sonuçlarını aldım temizmiş çok şükür
rahatladım bunuda atlattık

canlarım bende çıkıyorum... Cidden herkes kendine dikkat etsin.. çevremdeki hastanelerde dr.lara 3 de çıkış vermişler kimse kalmamış hastanelerde havada simsiyah oldu yarım saate burdada atmaya başlar yağmur... öpüyorum hepinizi ... Iyi akşamlar...
güle güle canım dikkat edin.
herkese iyi akşamlar görüşmek üzeree
görüşürüz canım
evet benimde eşim avrupa yakasında çıkmışlar işten bizlerin yine sığınacak evimiz var kızlar bizim dualarımız kabul olurmuş allah sokak ta kalanların yardımcısı olsun.

Bazen valla içim kararıyor ben aslında bebek yapmayım hiç istemiyordum biliyormusunuz ortam o kadar kötü ki bu dünyaya çocuk getirip onuda bu çileye sokmaya gerek varmı diye düşünüyorum hep.tamam biz elimden geldiğince iyi ortam sağlıyacağız ama yaa elimizi ulaşamadığı durumlarda ne havası hava ne insanı insan hergün neler okuyorum.rabbim doğmamış bebeklerimizin kaderini güzel yazsın inşallah.

amin canım allah meleklereimizi korusun

Kızlar bı arkadaŞım vardı hamıle hep kız dedıler bu gÜn doĞum yapmıŞ ve sonuÇ erkek Şok Şok hıÇ bı doktor erkek dememıŞ

Kızlar bİ arkadaŞım vardı hamİle hep kız dedİler bu gÜn doĞum yapmıŞ ve sonuÇ erkek Şok Şok hİÇ bİ doktor erkek dememİŞ

ne büyük şok olmuştur onlar için bana dr erkek dedi ama hala şüphe var içimde kız olabilirmi diye birde böyle şeyleri duydukça iyice şaşırıyor insan

Back
X