2010 Şubat Anneleri

kızlar günaydın,
aryacım,esmacım hayırlı olsun.
bizimde cmt kontrolumuz vardı %100 oglumuzun olacagı kesinlesti artık teyzeleri. 16 cm 162 gr olmus. : nazar: cok sekerdi cnm yaw biara hıckırdı kızlar. bacaklrı caprazdı. size ultrason resimlerini gondericem birazdan. dr artık resmini cektik pipinin degistiremez dedi kaydirigubbakcemile3 .
4 kilo almsıım dr acıgı kapamısın dedi her ay almak yok ama dedi :)) boyle iste kızlar...

canım benım gözün aydınn hayırlıs olsunn

kızlar ben yemek yapayım kocama.bide kız kardeşlerim gelecek beni almaya.babamda kalacagız nasipse kadir gecesi anneme hatim duası okutup yemek verecegiz.yatılı kuran kursunda.onun için çarşamba anca gelirim canlar hepinizi öpüyorum ban kaçtımkaydirigubbakcemile4

hepinizin şimdiden kandilini kutluyorum...
saol canım seninde kandilin mübarek olsun allah kabul etsin duanızı.güle güle canım.
günaydın fıstıklarr

günaydın canım.nasılsın

kızlar nasip olursa yarın kadir gecesi oruç tutmayı düşünüyorum 1 günde olsa tutalım bari.bide yarınki ibadetlerimizde birbirimize dua edelim

papaytacım allah kabul etsin inşallah,ay kızlar şöle kıpraşıncada uyutmucaklar bizleri bebişlerimiz bizi

ben uyumamaya razıyım bole kara kara dusunmektense nıye hıssetmıyom kı ben yaamafoldumben

kızlar gunaydın herkese...
uclu test ıcın kan verdım bugun sonucları cuma ogleden sonra alıcam... dua edın bana temız cıksın :Saruboceq:
bu arada kızım olucak bugun doktor ıkıncı kez bu bebegın pipisi yok olsa gorunurdu 2.kerede %90 kızın oluyor son anda yanıltmazsa dediii zemuszemus
o kadar mutluyum kı erkegı kızı hıc farketmez ama ıcımden gecen hep kız bebektı allah gonlume gore verdı ınsallah test sonuclarım da temız cıkar ayaklarım yere basmıyo su an :teytey:

ben uyumamaya razıyım bole kara kara dusunmektense nıye hıssetmıyom kı ben yaamafoldumben

tatlım eğerki çok evhamlıysan doktoruna gitsene sen bilirsinde gene ama daha erken yani kasları o kadar kuvvetli değilki henüz tekme atamazlar yani bide her bebek aynı olucak diye bir şey yok rahat olÇok üzgünüm çoook

bu arada meleksen dun ne guzel konusuyoduk bı anda ınternet gıttı cıkmak zorunda kaldım :gitme:

Herkese günaydın arkadaşlar. Herkesi iyi gördüm çok şükür.

Cinsiyeetlerini öğrenenlerin gözü aydın. Sağlıkla, huzurla doğsunlar inşalllah.:nazar::nazar:

Ayy yaren teşekkürler canımcım.. opuyorumnanaktanBenimki geçen hafta ve bu hafta aniden büyümeye başladı sanki.. Sizde de öyle mi oldu... Kocaman olucak bu bebiş..:) :CüvCüv:

Kızlar benim asıl sabah sabah sorunum.. Uçuş-Uçak mafoldumben
yurtdışına 2 haftalık göndermek istiyorlar beni.. zorunlu geçirecekleri XRAY ler artı orada doktorum falan da yok bi fenalaşsam nereye giderim tek başıma.. Uff canım sıkkın yani.. :sinifsinif:ne yapacam ben???
Kadınlar için gerçekten zor hayat.. Şimdi gidip müdüre açıklamam lazım tekrardan agöndercez diye tutturmuşlar... bir de abantta eğitim çıkarmışlar atlamalı zıplamalı ekim başında.. Ayy geeçn sene olsaydı Ok yada seneye ama herşey beni buluyorr bu sene ya.. :sinifsinif:

Cnım ya doktorla bi konuşsan rapor falan alamaz mısın?
Dikkat etmen lazım senin.

yav kızlar ben neden hissetmiyom bu çocuğu.

Fatoşçum 2. haftaya kadar hissedemezsin demişti doktor bana. Bi de bu konuyu çok takıyosan da hissedemezsin bence. Bebeğini rahat bırak kız. işini bilir o yerimseniben
[
kızlar nasip olursa yarın kadir gecesi oruç tutmayı düşünüyorum 1 günde olsa tutalım bari.bide yarınki ibadetlerimizde birbirimize dua edelim

Allah kabul etsin canım şimdiden. Ben çalıştığım için tutamayacağım. Çok istiyorum ama. Tutarsam kötü olurum.

iim canım sen nasılın bakem ıcımde bı sıkıntı var ya abah sabah hayırdır ıns

Canım hayırdır ya. Dua oku bence ayetel kürsi falan. iyi gelir.

tatlım eğerki çok evhamlıysan doktoruna gitsene sen bilirsinde gene ama daha erken yani kasları o kadar kuvvetli değilki henüz tekme atamazlar yani bide her bebek aynı olucak diye bir şey yok rahat olÇok üzgünüm çoook

haklısın cnm bıraz sabırsızım ben yaa

korkmayın kızlar bende hıssetmıyorum ara sıra kucuk seyırmeler hıssedıyorum ama emın olamıyorum bebekmı dıye. doktora sordum daha sana kendını hıssettırebılecek kadar buyuk ve guclu degıl 2-3 haftası daha war dedı ıcınızı ferah tutun daha mınıkler... gercı bugun ultrasonda eller ayaklar durmuyodu hıc :nazar:

SaĞol havacım Şİmdİ 2 hafta bekle mİ dİyon canım yanİ.

Canım kafana takma diyom. Bi şeyi çok istersin de olmazmış ya. Onun gibi işte. Sen rahat oldukça daha net hissedersin. Ben şu ana kadar iki kez hissettim. O da acaba gaz mıydı diye endişeli endişeli seviniyodum. İnşallah ben de 20. haftadan sonrayı bekliyorum çoook sevimek için

Back
X