Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar herkese hayırlı kandıller
dun kontrole gıttık bebeğimle çok şükür hersey ıyı ve normal cıktı.2 hafat sonra detaylı ultrason ıstedı.
sızdende ıstedımı doktorunuz.merak ettım
sanada hayırlı kandiller canım
maşşalah bebeğin herşeyi iyi çıkmış
ben hastaneye gidiyorum perşembe gidicem nasipse bakalım doktor isticekmi hiç bilmiyorrum
candy seninde kandilin kutlu olsun canım.
seninde canım kadir gecen mubarek olsun.
Papatya sanada hayırlı kandiller.
papatya candy sizlerede hayırlı kandiller
burcuberru gözünaydın canım
esma hayırdır inşallah.. neden keyfin yok canım? bak ne güzel cinsiyeti de öğrendin..ohh sefan olsun :CüvCüv:
slm kızlar herkese hayırlı kandıller
dun kontrole gıttık bebeğimle çok şükür hersey ıyı ve normal cıktı.2 hafat sonra detaylı ultrason ıstedı.
sızdende ıstedımı doktorunuz.merak ettım
canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum
İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur
canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum
İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur
İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur[/QUOT
Sikma canini Allah büyüktür sen üzülürsen bebegin de hisseder
bol bol dua et düzelir hersey hayirlisiyla
benden de istedi canım 21. hafta ayrıntılı ultrasyon sonra birde şeker yüklemen var sonrada hayırlısı ile doğum dedi hatta. başka birşey istemiyecekmiş bunuda öğrenmiş oldum.
saol cnm tesekkur ederım.hadı ınsallh.ya bu testler falan onume konuldukca stres oluyorum resmen ya.off..neyse ınşallah hersey yolundadır.:teytey::teytey::teytey::teytey:
İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur[/QUOT
Sikma canini Allah büyüktür sen üzülürsen bebegin de hisseder
bol bol dua et düzelir hersey hayirlisiyla
haklısın canım
Çok şükür Allah ıma inancım sonsuz mutlak yardım edicek
bizim şer ördüğümüz şeylerdede bir hayır var mutlak
hamilelik piskolojisi çok duygusalım bebeğim herşeyin için iyi olmasını istiyorum
slm güzel anneler. nasılsınız? herkesin kandili mübarek olsun. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
slm güzel anneler. nasılsınız? herkesin kandili mübarek olsun. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
burcu gözün aydın kızın olacakmış
essemayit sıkma canını tatlım
buğünün yüzü hürmetine umarım herşey yoluna girer.