2010 Şubat Anneleri

burcuberru gözünaydın canım
esma hayırdır inşallah.. neden keyfin yok canım? bak ne güzel cinsiyeti de öğrendin..ohh sefan olsun :CüvCüv:

slm kızlar herkese hayırlı kandıller
dun kontrole gıttık bebeğimle çok şükür hersey ıyı ve normal cıktı.2 hafat sonra detaylı ultrason ıstedı.
sızdende ıstedımı doktorunuz.merak ettım

sanada hayırlı kandiller canım
maşşalah bebeğin herşeyi iyi çıkmış
ben hastaneye gidiyorum perşembe gidicem nasipse bakalım doktor isticekmi hiç bilmiyorrum

sanada hayırlı kandiller canım
maşşalah bebeğin herşeyi iyi çıkmış
ben hastaneye gidiyorum perşembe gidicem nasipse bakalım doktor isticekmi hiç bilmiyorrum

merak ettım ya.ılk kızmda doktorumuz boyle bışey ıstememıştı. 1 ekıme randevu verdıler.dur bı ınternetten arastırayım neymış bu detaylı ultrason:CüvCüv:

burcuberru gözünaydın canım
esma hayırdır inşallah.. neden keyfin yok canım? bak ne güzel cinsiyeti de öğrendin..ohh sefan olsun :CüvCüv:

canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum
ınş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur

20. hafatada ayrıntılı utrason herkese yapılır.
normal takiptir. hani 2li 3lü test gibi..

Geçmkisi bi okuyayim dedim massallah yine baya bi kaynatilmis bu sabah oku oku anca bitti

slm kızlar herkese hayırlı kandıller
dun kontrole gıttık bebeğimle çok şükür hersey ıyı ve normal cıktı.2 hafat sonra detaylı ultrason ıstedı.
sızdende ıstedımı doktorunuz.merak ettım

benden de istedi canım 21. hafta ayrıntılı ultrasyon sonra birde şeker yüklemen var sonrada hayırlısı ile doğum dedi hatta. başka birşey istemiyecekmiş bunuda öğrenmiş oldum.

canım eşimiz işleri biraz ters gidiyo ona canım sıkkın hiç keyfim yok öle düşünüp duruyorum işte
ben düşündükçe yavrum kıpırdıyo Allah ım tabiki kimseyi rızıksız bırakmaz ama işte sıkılyorum
İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur

sıkma kendini inşallah herşey yolunu alır.

İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur

İnaşallah dualarınız kabul olur Esmacım.Bu da sizin bir sınavınız olsun tatlım ya.Öyle düşün. Sıkılıp da bebişini de üzme.

İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur[/QUOT

Sikma canini Allah büyüktür sen üzülürsen bebegin de hisseder
bol bol dua et düzelir hersey hayirlisiyla

slm güzel anneler. nasılsınız? herkesin kandili mübarek olsun. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

benden de istedi canım 21. hafta ayrıntılı ultrasyon sonra birde şeker yüklemen var sonrada hayırlısı ile doğum dedi hatta. başka birşey istemiyecekmiş bunuda öğrenmiş oldum.

saol cnm tesekkur ederım.hadı ınsallh.ya bu testler falan onume konuldukca stres oluyorum resmen ya.off..neyse ınşallah hersey yolundadır.:teytey::teytey::teytey::teytey:

İnş. bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur[/QUOT

Sikma canini Allah büyüktür sen üzülürsen bebegin de hisseder
bol bol dua et düzelir hersey hayirlisiyla

haklısın canım
Çok şükür Allah ıma inancım sonsuz mutlak yardım edicek
bizim şer ördüğümüz şeylerdede bir hayır var mutlak
hamilelik piskolojisi çok duygusalım bebeğim herşeyin için iyi olmasını istiyorum

burcu gözün aydın kızın olacakmış

essemayit sıkma canını tatlım
buğünün yüzü hürmetine umarım herşey yoluna girer.

burcu gözün aydın kızın olacakmış

essemayit sıkma canını tatlım
buğünün yüzü hürmetine umarım herşey yoluna girer.

amin canım benim inş.
sağolasın

bu topik harika kızlar çok seviyorum hergün sizlerle konuşup dertleşmek sanki piskolojik destek alıyorum hepinizi seviyorum öpüyorumm opuyorumnanaktan :1hug: :enbuyukkk:

Back
X