2010 Şubat Anneleri

teşekkür ederim kıslar opuyorumnanaktan druma sordum ne yapcan sen okadar uzun yolda tatil mi olur gitmen şartsa her iki saatte bir durun sen yarım saat yürü dedi kendi arabamızla gitcez eşimin ablası var orda kayınvalidemgil tutturdu gidelim diye bizi düşünen mi var bende zırp pırt durdurcam eşimi yolda hiç umrumda değil benim için bebişim önemli hem dr da öyle söyledikaydirigubbakcemile4

Bulbulcum bende doktor değiştirmeyi düşündüm ama sonrada bu saatten sonra ilgilnmezler diye düşünüp vaz geçtim, birde alıştım ben doktoruma, yoğun falan ama rahatlatıyor hemde bayan. snde keşke eskisine devam edebilsen...

Ya gidemiyorum işte. Adam bana burdan ulaş diye cebini verdi cevap vermiyor. Mecbur değiştireceğim. Hem bir de kızdım artık ona. İnsan bir dönüp cevap veremez mi bunca aydır sana geliyoruz.

teşekkür ederim kıslar opuyorumnanaktan druma sordum ne yapcan sen okadar uzun yolda tatil mi olur gitmen şartsa her iki saatte bir durun sen yarım saat yürü dedi kendi arabamızla gitcez eşimin ablası var orda kayınvalidemgil tutturdu gidelim diye bizi düşünen mi var bende zırp pırt durdurcam eşimi yolda hiç umrumda değil benim için bebişim önemli hem dr da öyle söyledikaydirigubbakcemile4

senin akraban olsa aman ne işin var derlerdi hamile hamile.ama kendi akrabaları olunca iş değişio nedense.cnm walla durdur tuvaletim geldi de.vücuduna kan dolaşması lazım masrafta ettir acıktım de süreklikaydirigubbakcemile3 Ay banada pofididen bulaştı bu cadılık galibakaydirigubbakcemile3

valla şekerim herseyden önce senle bebişin rahatı önemli
hiç öyle ayıp olur falan diye düşünme durdur yolda eşini yürü hava alcam de
acıktım de hiç kendini sıkma az yol gitmeyeceksin
katlansınlar yapacak bişey yokşakkıdı

senin akraban olsa aman ne işin var derlerdi hamile hamile.ama kendi akrabaları olunca iş değişio nedense.cnm walla durdur tuvaletim geldi de.vücuduna kan dolaşması lazım masrafta ettir acıktım de süreklikaydirigubbakcemile3 Ay banada pofididen bulaştı bu cadılık galibakaydirigubbakcemile3

aa yapcak bişey yok kuşum sultanlar prensler doğurcaz biz çok kıymetliyiz
ben akşam paraladım kocişi bide abarttım doktorum kendi yorma sinirlenme bol bol
dinlen dedi dedim
ama önceden diyodukikaydirigubbakcemile3

aa yapcak bişey yok kuşum sultanlar prensler doğurcaz biz çok kıymetliyiz
ben akşam paraladım kocişi bide abarttım doktorum kendi yorma sinirlenme bol bol
dinlen dedi dedim
ama önceden diyodukikaydirigubbakcemile3

walla senden ders almak lazımkaydirigubbakcemile3

Pofidi günaydın canım nasılsın bak herkese senden bırseyler öğrenıyor ne güzel kocalarımıza nazı bu zamanda yapmıcazda nezaman yapcaz ayol :):)

ne cadılığı canım anneyiz biz hormonlarımız değişiyor ondan öyle davarnıyoruz hassasız ya bende tam sizin dediğiniz gibi yapcem bebişin karnı acıkacak tuvaletim gelecek ayağım ağrıyacak yapacak bişey yok :dance:

günaydın herkese kıyafet alanlan güle güle giysin salon takımını kim almışdı unuttum oda güle güle kullansın bu günlerde çok unutkanlık var bende yapacağım işi unutur oldum

burcuberru hoşgeldin canım
arya paylaşımların güzel saol canım.

hoşbulduk Fatoşcuğum.

tatlım eşim grip olmuş onunla ilgileneyim derken bende çok hasta oldum ilaçta kullanamıyorum halim pek fena kaç gündür o yüzden canım bişey yapmak istemiyor :a015: birde biz yarın yola çıkyoruz ta bartına gitcez ben nasıl gitcem bilmiyorum ya en az 12 saat :çok üzgünüm:

geçmiş olsun şimdi sıra sende eşind sana baksında biraz önce iyileş bol c vitamini al.

Pofidi bugün yine performansın doruklarda.:sm_cool:

Kızlar gÜnaydın nasılsınız geÇmıŞe Çok bakamadım ama herkes ıyı sanırım ben bugÜn daha ıyıyım,bır arkadaŞım var sabah akarŞı doĞum yaptı oraya gıttım Çok zorlanmıŞ Öle dıyo

kızlar ben geldim hastaneden
bebeğim 17+6 çıktı maşallah doktor her seferinde büyük çıkıyo doğum tarhini şimdilik belitmiyorum dedi
3lü test yapıldı kan sonucunu yarın alıcam elimdeki kağıtta
BPD:42 mm ( sanırım bu kafa ölçüsü )
HC:143 mm
AC:124 mm
FL:23 mm
yazıyor analmalrını biliyormusunuz
doktor maşallah sonuçlar iyi dedi ama
bu arada topuklarım çok ağrıyodu vede uyuşuyodu kalsiyum eksikliği olduğu içinmiş kalsiyum ilacı verdi bide başım çok ağrıyo arada dedim minoset verdi çok dayanamayacağın hal halınca iç dedi
bu sefer cinsiyetini göremedik başı aşağıda ayakları yukarda uyuyodu ölçümler için iyi oldu ama :))

Kızlar gÜnaydın nasılsınız geÇmİŞe Çok bakamadım ama herkes İyİ sanırım ben bugÜn daha İyİyİm,bİr arkadaŞım var sabah akarŞı doĞum yaptı oraya gİttİm Çok zorlanmıŞ Öle dİyo

Günaydın Mydarling. Zorlanmıştır tabii kolay mı? Ama sonucu güzel öyle değil mi?

Back
X