evet gobege bakınca anlasılıyor canım dun bende kıyafet almaya cıktım hıcbısey olmuyor bırde dun ben kıyafet denıyorum esımın calıstıgı arkadaslarından bırının sekreterı ay ne yılısık oyle sınır oldum yapıstı vantus gıbı tek kendı olsa anlayacam yanında da 3tane daha kız var cıktım kabınden hızlıca kasaya gıttım dıyor hamıle mı yok sısmanım dıyecektım zaten sınırlıyım hem kıyafet olmuyor hem kaynanama kızgınım bıde ustune o kadın aslına ole davranmazdım ama kendımı bıraz cırkın hıssedıyorum dogal olarak ta kıskanclık oluyorkafamçokkarıştı
sorma o dert hepimizde canım; benim de saçlarım beyazladı aynaya bakınca ofluyorum, 5 ay geçsin sonra dedi doktorum,bekliyorum böyle yaşlı teyzeler gibi:) kıyafetler de birden bire daralıyolar..geçen gün yine 2 yeni pantolon almak zorunda kaldım, ne kadar da pahalılar hem de 80 den başlıyo fiyatları..kaynana konusuna gelince; melek de olsalar şu gerçek ki kedi köpek misali sanki kaynana gelin arasındaki ezeli efsane her daim maalesef ki devam edecek gibi görünüyo..benim de canım sıkılıyo arada ama takmamaya çalışıyorum..sen de öyle yap boşver, zaten hassasız herşeye alınıyoruz