2010 Şubat Anneleri

evet gobege bakınca anlasılıyor canım dun bende kıyafet almaya cıktım hıcbısey olmuyor bırde dun ben kıyafet denıyorum esımın calıstıgı arkadaslarından bırının sekreterı ay ne yılısık oyle sınır oldum yapıstı vantus gıbı tek kendı olsa anlayacam yanında da 3tane daha kız var cıktım kabınden hızlıca kasaya gıttım dıyor hamıle mı yok sısmanım dıyecektım zaten sınırlıyım hem kıyafet olmuyor hem kaynanama kızgınım bıde ustune o kadın aslına ole davranmazdım ama kendımı bıraz cırkın hıssedıyorum dogal olarak ta kıskanclık oluyorkafamçokkarıştı

sorma o dert hepimizde canım; benim de saçlarım beyazladı aynaya bakınca ofluyorum, 5 ay geçsin sonra dedi doktorum,bekliyorum böyle yaşlı teyzeler gibi:) kıyafetler de birden bire daralıyolar..geçen gün yine 2 yeni pantolon almak zorunda kaldım, ne kadar da pahalılar hem de 80 den başlıyo fiyatları..kaynana konusuna gelince; melek de olsalar şu gerçek ki kedi köpek misali sanki kaynana gelin arasındaki ezeli efsane her daim maalesef ki devam edecek gibi görünüyo..benim de canım sıkılıyo arada ama takmamaya çalışıyorum..sen de öyle yap boşver, zaten hassasız herşeye alınıyoruz:(

eğer erkek olsaydı veya olursa muhammed süheyl---- muhammed yusuf isimlerinden birini koycaktık

sorma o dert hepimizde canım; benim de saçlarım beyazladı aynaya bakınca ofluyorum, 5 ay geçsin sonra dedi doktorum,bekliyorum böyle yaşlı teyzeler gibi:) kıyafetler de birden bire daralıyolar..geçen gün yine 2 yeni pantolon almak zorunda kaldım, ne kadar da pahalılar hem de 80 den başlıyo fiyatları..kaynana konusuna gelince; melek de olsalar şu gerçek ki kedi köpek misali sanki kaynana gelin arasındaki ezeli efsane her daim maalesef ki devam edecek gibi görünüyo..benim de canım sıkılıyo arada ama takmamaya çalışıyorum..sen de öyle yap boşver, zaten hassasız herşeye alınıyoruz:(

canım organık boyalar varmıs cabuk akıyormus ama olsun en azından kendını ıyı hıssedebılrsın ben planlı hamıle kaldıgım ıcın boyatmıstım ama yınede dıp boyam geldı benımde organık boyaya ızın verırse ben boyatmak ıstıyorum sorabılrsın kuaforunle doktoruna

kızlar bence şişmanlığa takılıp moralimizi bozmayalım bu güzel günlerin tadını çıkaralım
oooh şişmanız işte her istediğimizi yeriz rejim felan bize uymaz bi daha böyle günler ele geçmez doğumdan sonra sıkı rejim yaparız olur biter

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar birkaç saat içinde yola çıkacağız inşallah...
çıkmadan bir bakıyım napıyosunuz diye dedim.
biraz önce reklamları izleyince bilgimi kızlarla da paylaşıyım dedim.
kanola yağı kansorejen içeriyor kızlar. çok masrafsız bir bitki yağı bol, ama kansorejen içeriyor. dikkat edin! bebişlerimize sağlıkla bakalım inşallah

canım organık boyalar varmıs cabuk akıyormus ama olsun en azından kendını ıyı hıssedebılrsın ben planlı hamıle kaldıgım ıcın boyatmıstım ama yınede dıp boyam geldı benımde organık boyaya ızın verırse ben boyatmak ıstıyorum sorabılrsın kuaforunle doktoruna

organik boya da dahildi yasağa ama:çok üzgünüm: zaten sadece organik boyatabilicem sonrasında da..erken akarsa da napıym hiç yoktan iyidir

kanola yağı kansorejen içeriyor kızlar. çok masrafsız bir bitki yağı bol, ama kansorejen içeriyor. dikkat edin! bebişlerimize sağlıkla bakalım inşallah

iyi yolculuklar güle gülezemuszemus

bilgilendirdiğin için sağol canım.... hayırlı yolculuklar :gitme::gitme::gitme:

organik boya da dahildi yasağa ama:çok üzgünüm: zaten sadece organik boyatabilicem sonrasında da..erken akarsa da napıym hiç yoktan iyidir

bana doktorum 14 haftada boyatabilirsin dedi ve boyattım organik boya aldım akmadı
adı naturel colors amonyaksız ve çok hoş kokulu diğer boylar gibi kötü kokmuyor

ıyı yolculuklar canım:a015:

evet o bayram hazırlıklarını ben hale bırakabilmiş değilim yatmadan kıyafetlerimi asarım baş ucuma giyinmeden bayramlaşmam annemle babamla amaaaaaa tabiki artık evliyim ve bu ilk bayramım bayram sabahı kalkıp gidicez eşimle genede bayramlığımı asıcam baş ucuma sırnaşık şey

Zeh senin ilk bayramın dimi bilmiyenler için Zeh mercimeği fırına ilk gece sürenlerdem:)

güzel oluyor ilk bayramlar birde yeni gelinsin ya herkez ne giymiş diye süsüyor falan.

ben sordum ben sordum bende çok akıllıyım ya planlıydı benimkiside 1 hafta önce falan röfle yaptırdım barı kahve falan boyat dimi röfleye dip boyamı yetişir beyazlarda çoktı organik veya bitkisel boya ile 1 kere boyatsam bu ay yada bidahaki ay dedim hayır kesinlikle hayır dedi annem ve eşimde vardı yanımda o yüzden kaçamakta boyatamam.böyle gayet güzel boyatmana izin vermiyorum dedi ben karşıyım dedi böyle kalacak yani yapacak birşey yok.

:gitme:
gelince yazarım size.
öptüm hepinizi, bebişlere iyi bakın geldiğimde büyümüş olsunlar :olmaz: sırnaşık şey

sumifercim teşekkür ederim canım inşallah gün gelir meleklerimizle kutlarız doğum günlerimizi

kızlar bence şişmanlığa takılıp moralimizi bozmayalım bu güzel günlerin tadını çıkaralım
oooh şişmanız işte her istediğimizi yeriz rejim felan bize uymaz bi daha böyle günler ele geçmez doğumdan sonra sıkı rejim yaparız olur biter

doğru diyosun arkadaşım, bu keyifli bir süreç; istediğini yiyip içmek ama çok yiyince de sıkışmalar fazla oluyo..dün gece ben çok kötü oldum mesela mesane sıkışmasından..sabah hastaneye gitmek zorunda kaldım:( sanırım öğlen ve akşam gaz yapıcı yiyecekler çok yemiştim söylemesi ayıp, üstüne de meyvedir tatlıdır derken gece çok zorlanıyorum

İyi yolculuklar canım

Zeh senin ilk bayramın dimi bilmiyenler için Zeh mercimeği fırına ilk gece sürenlerdem:)

güzel oluyor ilk bayramlar birde yeni gelinsin ya herkez ne giymiş diye süsüyor falan.

ben sordum ben sordum bende çok akıllıyım ya planlıydı benimkiside 1 hafta önce falan röfle yaptırdım barı kahve falan boyat dimi röfleye dip boyamı yetişir beyazlarda çoktı organik veya bitkisel boya ile 1 kere boyatsam bu ay yada bidahaki ay dedim hayır kesinlikle hayır dedi annem ve eşimde vardı yanımda o yüzden kaçamakta boyatamam.böyle gayet güzel boyatmana izin vermiyorum dedi ben karşıyım dedi böyle kalacak yani yapacak birşey yok.

canım olsun artık napalım az daha boyle dolasacaz sonra boyatırız bızde

ben sordum ben sordum bende çok akıllıyım ya planlıydı benimkiside 1 hafta önce falan röfle yaptırdım barı kahve falan boyat dimi röfleye dip boyamı yetişir beyazlarda çoktı organik veya bitkisel boya ile 1 kere boyatsam bu ay yada bidahaki ay dedim hayır kesinlikle hayır dedi annem ve eşimde vardı yanımda o yüzden kaçamakta boyatamam.böyle gayet güzel boyatmana izin vermiyorum dedi ben karşıyım dedi böyle kalacak yani yapacak birşey yok.[/QUOTE]

aynen canım benim de eşim ve annem izin vermiyolar doktor bekle deyince..ben de beyaz röfle yaptırdım diye arkadaşlara dalga geçiyorum kendi kendime :)

Back
X