2010 Şubat Anneleri

bende çıkıyorum AYKIZZ, bitanesii, cucus, fatos0808+, srpp iyi akşamlar kızlar yarın burada olanlarla görüşüyüz olmayanlar sizlerede ıyi Bayramlar.

hoşbulduk fatoşcum ve aykızımmmmma.s.nasılsınız bende atlaya atlaya geçmiş okudum biraz baya çoğalmış maşaallah...

Dün bende pek giremedim hiç halim yoktu iki gündürde karnim agriyo üsüme vardi bide dün bütün gün yattim valla

çok sükür canim bebisimde bende iyiyiz dün biraz karin agrilarim vardi ama geçti çok sükür

kızlar merhaba nasılsınız geçmişi hiç okuymadım güzel haberler varsa tebrikler
herkese iyiy bayramlar diliyorum

slm kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşallah
hergün geçmiş okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo tam yazacak oluyorum herkes dagılıyosırnaşık şeysırnaşık şey

aykızz geçmiş olsun canım..
bende dün alışveriş için çarşıya gitmiştim,bayram alış verişi malum çok kalabalıktı zabıta bir satıcıyı kovalıyodu gerizekalı herif elindeki el arabasının tekerliği ile karnıma çarptı geçti olduğum yerde donakaldım korkudan ağlamaya başladım şükür ne ağrım nede sızım oldu iyiyim yani.
bugün doktorumu aradım sordum geleyimmi diye oda ağrı yada kanama vs yoksa gerek yok o zaten suyun içinde korunuyor dedi şükür ALLAHIMA
kızzzzlarrrrrr amannnnnnnn dikkat edin kalabalık yerlerde gözünüzü seveyim RABBıM korusun hepimizi...uzun oldu biras kusuruma bakmayınopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız geçmişi hiç okuymadım güzel haberler varsa tebrikler
herkese iyiy bayramlar diliyorum

hosgeldin canim iyiyiz sen nasilsin

slm kızlar nasılsınız keyifler iyidir inşallah
hergün geçmiş okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo tam yazacak oluyorum herkes dagılıyosırnaşık şeysırnaşık şey

hosgeldin canim sende iyisindir umarim

mrb kızlar nasılsınız.
buğün hiç giremedim
geçmişide okuyamadım
umarım herşey yolundadır
.

cıcılı bıcıclı Çakır gÖzlÜ bebıŞım hoŞ geldınız.
bıtanesı geÇmıŞ olsun canım evet dıkkat etmek lazım canım

Back
X