Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paptyacım ben haftayua gİdİcem allahın İznİyle.artık Üzmezde gÖsterİr İnŞallh.bayram Çıksın hafta sonun kadar gİtÇem hangİ gÜne randevu alırsak.saĞolun kızlar gelİn beraber yİyelİm.canım İnternettelkİ tarİfler saĞolsun
PApatyacım biz üç kız kardeşiz. Valla o kadar güzel bir çocukluk geçirdik ki birlikte.Senin kızların da öyle olacaktır eminim
Aa papatya bİzde 3 kız 1 oĞlan ama bİzİm oĞlan kÜÇÜk bende bÜyÜklerİyİm canım
sizinkiler küçükmüş daha.iyi büyük olmakta güzel dimi..
ne güzel kardeşleriniz var.ben tek çocuğum.çok zor tek olmak.keşke benimde bi ablam yada kız kardeşim olsaydı.:umursamaz:
canım valla pek öle küçük değiller.biri evli bi kızı var.24 yaşında küçük kız 22 yaşında o bekar. Oğlanda16 yaşında canım büyük olmakta güzel.kızkardeşim benden önce evlendi buarada çok tatlı bi yiğenim var çocuk sevgisinden önce yiğen sevgisi tattım.
ay eskilerdende tek çocuk az sayıda var.sen neden teksin.....
iyi aksamlar kızlar simdiden bayraminizi kutlar en icten dileklerimle hepinize saglik mutluluk huzur dilerima.s.
benim annem çalışıyodu bana ananem bakmış tabii anne baba çalışınca çocuk sayısınıda tek bırakıyolar.sonra emeklilik olmuş ama bu seferde yaş geçmiş.olanda bana olmuş tek kaldım tekkkkkkk.
Canım ya ben de tek çocuk istiyorum.Bu konuyu tekrar mı düşünsem acaba