2010 Şubat Anneleri

PApatyacım biz üç kız kardeşiz. Valla o kadar güzel bir çocukluk geçirdik ki birlikte.Senin kızların da öyle olacaktır eminim

paptyacım ben haftayua gİdİcem allahın İznİyle.artık Üzmezde gÖsterİr İnŞallh.bayram Çıksın hafta sonun kadar gİtÇem hangİ gÜne randevu alırsak.saĞolun kızlar gelİn beraber yİyelİm.canım İnternettelkİ tarİfler saĞolsun

hadi inşallah canım...

PApatyacım biz üç kız kardeşiz. Valla o kadar güzel bir çocukluk geçirdik ki birlikte.Senin kızların da öyle olacaktır eminim

bizde üç kız bir oglanız.erkegimiz en küçük degil annem bi kız bi oglanı yakalamış.ama 3.ve 4.çocukta kız olmuş.yani ben 3.yüm..
evet üç kız valla muhteşem üçlüyüz.annemle dörtlüydükte neyse artık üçlü diyoruz.kız kardeşlerim oldugu içir çok şanslı hissediyorum bende iyiki dogurmuş anam...

neyse kızlar size doyum olmaz ama çıkayım artık zeynonun uyku vakti geldi.bende uyurum artık.hepinize iyi bayramlara.s.

sizinkiler küçükmüş daha.iyi büyük olmakta güzel dimi..

canım valla pek öle küçük değiller.biri evli bi kızı var.24 yaşında küçük kız 22 yaşında o bekar. Oğlanda16 yaşında canım büyük olmakta güzel.kızkardeşim benden önce evlendi buarada çok tatlı bi yiğenim var çocuk sevgisinden önce yiğen sevgisi tattım.

canım valla pek öle küçük değiller.biri evli bi kızı var.24 yaşında küçük kız 22 yaşında o bekar. Oğlanda16 yaşında canım büyük olmakta güzel.kızkardeşim benden önce evlendi buarada çok tatlı bi yiğenim var çocuk sevgisinden önce yiğen sevgisi tattım.

evet bende önce yigen sevgisi tattım dogal olarak.allahım yigen sevgisi bu kadar güzelse .benim bebegim olsa kimbilin ne kadar yüce bişey olacak derdim hakkatende öyle.çok fark oluyo..

ayy kızlar çıkamıyorum topikten kovun beniii.

iyi aksamlar kızlar simdiden bayraminizi kutlar en icten dileklerimle hepinize saglik mutluluk huzur dilerima.s.

Canlarım hepinize ii bayramlar.sevdiklerinizle şeker tadında bi bayram geçirirsiniz inşallah BAYRAMIZNIZI KUTLUYUM UNUTMUYAYIM.a.s.

cok saol tatlım senin esinin bebisinin tum hepimizin bayrami guzel tatlı gecsin seneye bayramda bebislerimizle oluruz insallah

benim annem çalışıyodu bana ananem bakmış tabii anne baba çalışınca çocuk sayısınıda tek bırakıyolar.sonra emeklilik olmuş ama bu seferde yaş geçmiş.olanda bana olmuş tek kaldım tekkkkkkk.

Canım ya ben de tek çocuk istiyorum.Bu konuyu tekrar mı düşünsem acaba

bende tek istiyordum ama esim tek dusunsene kimse si olmaz biz olmayinca ona bisi olsa bizim baska cocugumuz olsaz falan dusundu bende 2 dusunuyorum

Canım ya ben de tek çocuk istiyorum.Bu konuyu tekrar mı düşünsem acaba

aman sakın hem çocuk için, hemde anne baba için tek çocuk olması çok zor.bütün ilgi benim üstümdeydi mesela, baskı hissediyorsun üstünde yanında derdini, sıkıntını, mutluluğunu, paylaşacak kardeşin olmuyor mesela.anne baba tarafından bakarsan bak ben evlendim ikisi tek başlarına kaldılar.kendilerini benim için çok fazla yıpratıyorlar.ama bir kardeş daha olsaydı orantılı davranmasını öğrenirlerdi.ben büyük konuşmayayım ama tek bırakmıycam çocuğumu. bence sende bir kez daha düşün canım.

Back
X