Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda daha iyisini bulur sana bişey demiştim onu yaptınmı
kızlar ya bizim şirkette mart gibi anadolu yakasına taşıncakmış... şu an çok yakındım işe o yüzden evi burda tutmuştuk... annemde yakın izinden sonra süt için gün içinde arada kaçarım diyodum... şimdi karşıya gidilirse napıcam nasıl gidip gelirim yada bebeğimi nasıl emzirrim bilmiyorum... belki banada sen git bebeğine bak diyebilirler... Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için...
iyiyim canım çok şükür düzeldim bayramıda yorgun atlattık şimdi iyiyiz sende iyisin demi
amin inş. canım sorma bu işverenler böle işte aç gözlü ler adam bide imam lık okumuş 150 milyarlık jiple geziyo yazlıı bilmem nesi var ama sigortasız çalışıtıyo buna rağmen mecbur olduğu için çalıştı eşim vasıfsız işçide deil ama hamallık bile yaptrdı ama sadece bizim için ses etmedi şimdide senden memnun kalmadık cuma ya kadar deniycez olmassa çıkarıca demişler eşimde benim gururumu kırdılarcumayı beklemicem cıkıcam dedi bende tamam dedim hele şu maaşını alsın sigortaya şikayet edicem avukatın yanındayım zaten görüsnler bakalım kimle uğraşıyolar
merhaba kızlar..
nasılsınız, bebişleriniz nasıl :)
esma benımde senın kadar moralim bozuk esım bugun kredi cekecektı borcları kapatmk için ama vermemişler ne halt edecegiz bılmıyom bunaldım valla
kızlar ya bizim şirkette mart gibi anadolu yakasına taşıncakmış... şu an çok yakındım işe o yüzden evi burda tutmuştuk... annemde yakın izinden sonra süt için gün içinde arada kaçarım diyodum... şimdi karşıya gidilirse napıcam nasıl gidip gelirim yada bebeğimi nasıl emzirrim bilmiyorum... belki banada sen git bebeğine bak diyebilirler... Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz için...
merhaba kızlar..
nasılsınız, bebişleriniz nasıl :)
sağol teyzesi kızım çok iyi herkese selamı var ellerinizden öpüyomuş... bu bayram gerçekte ellerinden öpemedim ama seneye öperim artık diyo kaydirigubbakcemile3 pofidininde dediği gibi tatlıyı biraz fazla kaçırdık galiba benim kızda kıpır kıpırdı bayramda hiç durmadı kızım uyumuyomusun hiç diyorum artık...
canım ya hayırlısı inş. Allah biryerden bişey çıkarırda borçlarınız kapanır
hoşgeldin cnm herkes çok iyi maşallahhhhhhbenim gördüğüm kadarıyla yani.sen nasılsın?
Cnm gözünaydın.Allahım kendinide bahtınıda güzel kılsın.:Saruboceq: bıcır bıcır olsun inşallah kızlarımız.bu arada darısı fatoscuğumun ve tüm öğrenemeyelerin başına.
Saol canim
gözün aydın canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşallah.Şubat ayı kız ayı yine öne geçti kızlar galiba.
Amin canim saol
kızlar günaydın herkesin geçmiş bayramını kutluyorum hepinizi çok özledim keyifler nasıl iyimisiniz,
Günaydin canim seninde geçmis bayramin kutlu olsun
Gözün aydın canım öğrenmişsin. Darısı öğrenemeyenlerin başına.
Amin çok saol canim
hepinize öpücücleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beğendim tabi derin yıldız yeşilçam artisti ismi gibi aynı
ilerde artist olursa öyle takma iseme falan gerek yok direk kendi adını kullanırsırnaşık şey
esma benımde senın kadar moralim bozuk esım bugun kredi cekecektı borcları kapatmk için ama vermemişler ne halt edecegiz bılmıyom bunaldım valla
aryacım pek güzel bir isim anlamlıda bende öğrenmek istiyorum erkek olursa belli mertkan olacak babası öyle istiyorkaydirigubbakcemile2 kız olursa ben bulucam yeni gelen arkadaşlar var mı pek göremedim hem çalışıyorum hem okuyorum atlamış olabilirim hepiniz hoşgeldiniz opuyorumnanaktan bayramda görüşemedik tekrardan hepinize iyi bayramlar geçirmiş olmanızı diliyorum kaydirigubbakcemile5
hihoyyyt aaa süper cnm kızımın adaşıda oldu.kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıkla adlarıyla büyürler:Saruboceq:
Aman cnm dikkat et havalarda birden soğudu.bizde iyiyiz teyzesi walla çikolata yedik bol bol.ama hiç birşey anlamadık bayramdan nasıl geçti.çalışanlara daha da az gelmiştir tatil.en azından hafta sonuna kadar olsaydı keşke.
aynen canım havalar değişken çok dikkat etmek lasım valla keşke daha çok olsaydı tatil anlamadık bişey
Cnm çıkar biryerlerinden merak etme kimsenin hakkı kimsede kalmaz.Allaha havale et.
hoşgeldin cnm herkes çok iyi maşallahhhhhhbenim gördüğüm kadarıyla yani.sen nasılsın?
bizde iyiyz çok şükür :)
bu sabah kızımın maaşallahı vardı teyzesi.. nasıl hareket edip durdu ah bi görsen :)))
yedim onu yediiimmm :))) zemuszemus