2010 Şubat Anneleri

Kızlar ben çıkıyorum birazdan. Hastaneye gidip üçlü tarama sonucumu alıp ordan da diğer tüm tahlil sonuçlarımla beraber doktora göstercem bakalım. ınşallah güzel haberlerle dönerim.
Dönünce yazarım:a015:

Kızlar ben çıkıyorum birazdan. Hastaneye gidip üçlü tarama sonucumu alıp ordan da diğer tüm tahlil sonuçlarımla beraber doktora göstercem bakalım. İnşallah güzel haberlerle dönerim.

güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Kızlar ben çıkıyorum birazdan. Hastaneye gidip üçlü tarama sonucumu alıp ordan da diğer tüm tahlil sonuçlarımla beraber doktora göstercem bakalım. İnşallah güzel haberlerle dönerim.

hadi inşallah güzel haberlerle dön zemuszemus

hadi güzel haberlerle gel canım bekliyoruzz

:1shok: alla allaaa.... valla benim dr da çok güvenilir, dediği çıkar. bana da çok defa bak erkek olduğu burdan belli diye usg de bişeyler gösterdi ama ben pek anlamadım :) acaba benimkide kıza dönermi ki? bir sürü mavi kıyafet aldım :) neyse melisacım hayırlı olsun kızın, iyiki odayı almamışsınız :)

geçmiş olsun canım. böyle bişey başıma gelmedi ama merak etme bişey olmamıştır. içini rahat tut, bişey olabilme ihtimali olsaydı dr'lar önlem alırdı..

maşallah de anacım :nazar: kayseri çok soğuk, evde ısıtıcılarla duruyoruz, şirkette de kalın kazaklarla :)

sağol canım bademciklerim şişmiş ama fena nefes aldırmıyo ıhlamur içtim limonlu yumuşadı allahtan.
fatoş doktora git öyle durma
bademciklerinde enfeksiyon olmuş mikrop kapan bademcik şişer kızarır
sonra enfeksiyon boğaza göğüse yayılır allah korusun
hamilelikte kullanılan antibiyotikler var
belki doktor verir duruma göre yok antibiyotik zararlı içmem falan dersen enfeksiyonun zararı daha fazla olur
sana sağlıkçı tavsiyesi:kedi:

ve sıcak şeyler içme sıcak içecekler enfeksiyonu tetikler
mikroplar sıcağı sever ve sıcakta çoğalır

srpp ıı haberlerle gel canım.
pofıdı saĞol canım tavsıyen ıÇın.accık gÜldÜr kız benı.

srpp İİ haberlerle gel canım.
pofİdİ saĞol canım tavsİyen İÇİn.accık gÜldÜr kız benİ.

gülgüreyim kuşumda sen önce bi doktora git öyle durma
bak sonra ateş yapar enfeksiyon ve boğaz enfeksiyonu böbreklerede sıçrar
ya ara doktorunu anlat yada git

Günaydın şekerler.:1hug: fatoşcum geçmiş olsun.bol limonlu şehriye çorbası yap hemen kendine sonrada terle ve ılık duş al.maviyeşilcim sanada geçmiş olsun.kış geldi hastalıklar arttı.dikkat edelim kızlar.bende yürüyemiyorum dünden beri kalçam ağrıo bileğime kadar.ve kasıo yürürken.cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne dicek.:çok üzgünüm:

uyuma imkanın varsa oh ne güzel uyu kız zemuszemus

patron geç gelince uyuyorum bazen hatta patronum dio rahatsızlanırsın çekinme içeri geç yat dinlen dio Allah razı olsun zemuszemus
ama geç yatmıyorum ki gece uyu uyu doymuyo insan bebek olunca naparım hem çalışcam diorum

mydarling cnm bu arada Ahmet yılmazdan aldım randevu eğer memnun kalmazsam 2.ye seninkine gidicem.araştırdım herikiside iyiydi zor karar verdim.saol cnm verdiğin bilgiler için memnun kalmazsam haberleşiriz yine.

patron geç gelince uyuyorum bazen hatta patronum dio rahatsızlanırsın çekinme içeri geç yat dinlen dio Allah razı olsun zemuszemus
ama geç yatmıyorum ki gece uyu uyu doymuyo insan bebek olunca naparım hem çalışcam diorum

kız ne güzel iyi bir patron duydum ilkkez.yat dinlen madem uykun geldikçe.kıyamam ya çalışanlara hamile hamile.zordur cidden.

aryacım saĞol canım sanada geÇmİŞ olsun.

saol bitanem.

Günaydın şekerler.:1hug: fatoşcum geçmiş olsun.bol limonlu şehriye çorbası yap hemen kendine sonrada terle ve ılık duş al.maviyeşilcim sanada geçmiş olsun.kış geldi hastalıklar arttı.dikkat edelim kızlar.bende yürüyemiyorum dünden beri kalçam ağrıo bileğime kadar.ve kasıo yürürken.cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne dicek.:çok üzgünüm:

canım günaydın hoşgeldin
geçmiş olsun doktora gitmekle iyi edersin bakalım ne dicek

canım günaydın hoşgeldin
geçmiş olsun doktora gitmekle iyi edersin bakalım ne dicek

ya neden oluyor acaba sizde yok di mi böyle bir sorun?kalsiyum vermedi dr ondan mı acaba.cumartesi gelse biranönce.canım çok yanıo.bu arada bebişlerinize müzik dinletmeye başladınızmı?benimki müzik açınca tepiklio.kapat diemi yoksa sevdiğinden mi anlamıyorum:)

Back
X