HoŞ geldİn serapÇım ben hastayım
geçmiş olsun canım neyin var görmemişim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım neyin var görmemişim ben
Kızlar ben çıkıyorum birazdan. Hastaneye gidip üçlü tarama sonucumu alıp ordan da diğer tüm tahlil sonuçlarımla beraber doktora göstercem bakalım. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
Dönünce yazarım:a015:
hoşgeldin serap
Kızlar ben çıkıyorum birazdan. Hastaneye gidip üçlü tarama sonucumu alıp ordan da diğer tüm tahlil sonuçlarımla beraber doktora göstercem bakalım. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
:1shok: alla allaaa.... valla benim dr da çok güvenilir, dediği çıkar. bana da çok defa bak erkek olduğu burdan belli diye usg de bişeyler gösterdi ama ben pek anlamadım :) acaba benimkide kıza dönermi ki? bir sürü mavi kıyafet aldım :) neyse melisacım hayırlı olsun kızın, iyiki odayı almamışsınız :)
geçmiş olsun canım. böyle bişey başıma gelmedi ama merak etme bişey olmamıştır. içini rahat tut, bişey olabilme ihtimali olsaydı dr'lar önlem alırdı..
maşallah de anacımkayseri çok soğuk, evde ısıtıcılarla duruyoruz, şirkette de kalın kazaklarla :)
fatoş doktora git öyle durmasağol canım bademciklerim şişmiş ama fena nefes aldırmıyo ıhlamur içtim limonlu yumuşadı allahtan.
canım geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç en güzeli o canım limonlu
hoşbulduk canım nasılsın bugün bakalım
çok şükür iyiyim canım sende iyisin inş.
uyudum biraz büroda uyu uyu gene uuykum var valla
srpp İİ haberlerle gel canım.
pofİdİ saĞol canım tavsİyen İÇİn.accık gÜldÜr kız benİ.
uyuma imkanın varsa oh ne güzel uyu kız zemuszemus
patron geç gelince uyuyorum bazen hatta patronum dio rahatsızlanırsın çekinme içeri geç yat dinlen dio Allah razı olsun zemuszemus
ama geç yatmıyorum ki gece uyu uyu doymuyo insan bebek olunca naparım hem çalışcam diorum
aryacım saĞol canım sanada geÇmİŞ olsun.
Günaydın şekerler.:1hug: fatoşcum geçmiş olsun.bol limonlu şehriye çorbası yap hemen kendine sonrada terle ve ılık duş al.maviyeşilcim sanada geçmiş olsun.kış geldi hastalıklar arttı.dikkat edelim kızlar.bende yürüyemiyorum dünden beri kalçam ağrıo bileğime kadar.ve kasıo yürürken.cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne dicek.:çok üzgünüm:
canım günaydın hoşgeldin
geçmiş olsun doktora gitmekle iyi edersin bakalım ne dicek