ben bir sol tarafımda olduğunu hissediyorum
arasırada bir agrı oluyor karnımda
gaz sancısı gibi
acaba bebişmi hareket ediyor.
ben de hissettim öyle birkaç kez birkaç kez de seğirme gibiydi.. ama sürekliliği yok kaydirigubbakcemile
amin inş hepimiz için herşey istediğimizden de iyisi olur.. ben hareket edip etmemesine çok da takılmadım aslında.. büyüdüğünde uykudan uyandıracak kadar rahatsız edecekmiş.. şimdilik rahat ediyim bari dedim:tomato:Ya ben de seğirme gibi bişey hissettim bi haftadan fazla ama şimdi birkaç gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Endişe etmemeye çalışıyorum. 22. hafta diyorlar ya tam hissedilme zamanı diye. Ondan sonra endişe ederim herhalde hissetmediğim zamanlar olduğunda. Yine de hissetmediğim süre uzadıkça yarasalar geliyo zihnime ama ilk kalbi atacak mı canlanacak mı stresim, sonra 2'li test stresim, sonra damar ultrasonu deyince o ne ki niye istedi ki stresim aklıma geliyor ve şükür diyorum. İçim içimi yemesin artık iyidir benim bebeğim diyorum. Aklıma kötü bir şey getirmemeye çalışacağım. Sorun varsa diye düşünürken çünkü sorun olmuş gibi de hissediyorsunuz ve kötü şeyler yaşayıp üzülüyorsunuz. Sonra bakıyorsunuz ki herşey normal... Sonra sıradaki endişe, en kötü şey olmuş gibi, sonra yine her şey normal... Allah'a şükür hepimiz için yolunda gidiyor sanırım herşey. Dilerim devamı da hep sağlıklı olur. Güzel şeylerin hayalini kuralım kızlar. İnşallah hep güzel şeyler bulur bizi.
hayırlı cumalar herkese
sana da canım..
Ne güzel söylemişsin.. hele ben neler yaşadım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri.. Sevinemedim..Yavrum şimdi içimde hareket ettikçe acaba iyimi diye düşünüyorum.. Son 4 gün allahın izniyle amniyosentez sonuçlarımız iyi çıksın bi o gün benim miladım olacak..O zaman yaşayacağım hamilelik sevincimi inşallah.
inş. kurbişin sonuçları gibi temiz sonuçlarla geleceksin sen de..