2010 Şubat Anneleri

ben bir sol tarafımda olduğunu hissediyorum
arasırada bir agrı oluyor karnımda
gaz sancısı gibi
acaba bebişmi hareket ediyor.

ben de hissettim öyle birkaç kez birkaç kez de seğirme gibiydi.. ama sürekliliği yok kaydirigubbakcemile

Ya ben de seğirme gibi bişey hissettim bi haftadan fazla ama şimdi birkaç gündür hiçbir şey hissetmiyorum. Endişe etmemeye çalışıyorum. 22. hafta diyorlar ya tam hissedilme zamanı diye. Ondan sonra endişe ederim herhalde hissetmediğim zamanlar olduğunda. Yine de hissetmediğim süre uzadıkça yarasalar geliyo zihnime ama ilk kalbi atacak mı canlanacak mı stresim, sonra 2'li test stresim, sonra damar ultrasonu deyince o ne ki niye istedi ki stresim aklıma geliyor ve şükür diyorum. İçim içimi yemesin artık iyidir benim bebeğim diyorum. Aklıma kötü bir şey getirmemeye çalışacağım. Sorun varsa diye düşünürken çünkü sorun olmuş gibi de hissediyorsunuz ve kötü şeyler yaşayıp üzülüyorsunuz. Sonra bakıyorsunuz ki herşey normal... Sonra sıradaki endişe, en kötü şey olmuş gibi, sonra yine her şey normal... Allah'a şükür hepimiz için yolunda gidiyor sanırım herşey. Dilerim devamı da hep sağlıklı olur. Güzel şeylerin hayalini kuralım kızlar. İnşallah hep güzel şeyler bulur bizi.
amin inş hepimiz için herşey istediğimizden de iyisi olur.. ben hareket edip etmemesine çok da takılmadım aslında.. büyüdüğünde uykudan uyandıracak kadar rahatsız edecekmiş.. şimdilik rahat ediyim bari dedim:tomato:

hayırlı cumalar herkese

sana da canım..

Ne güzel söylemişsin.. hele ben neler yaşadım hamile olduğumu öğrendiğim günden beri.. Sevinemedim..Yavrum şimdi içimde hareket ettikçe acaba iyimi diye düşünüyorum.. Son 4 gün allahın izniyle amniyosentez sonuçlarımız iyi çıksın bi o gün benim miladım olacak..O zaman yaşayacağım hamilelik sevincimi inşallah.

inş. kurbişin sonuçları gibi temiz sonuçlarla geleceksin sen de..

inanki cnm ilk defa duydum olmak zorundamiyiz yoksa tekbir icinmi biraz aciklarmisin ben avusturyada yasiyorum ama ilk defa duydum hamileyken tetenoz asisini bilgilendirirsen sevinirim cnm

Birkaç sayfa öncesine gidersen bir çizelge yazmıştım... Orada hangi haftada olmamız gerektiği yazıyor hemde 2 kez

inanki cnm ilk defa duydum olmak zorundamiyiz yoksa tekbir icinmi biraz aciklarmisin ben avusturyada yasiyorum ama ilk defa duydum hamileyken tetenoz asisini bilgilendirirsen sevinirim cnm

canım bende netten okudum şimdi eğer son 10sen içinde olmadıysan olman gerekiyomuş önemli yani yenidoğan ölümlerini önlemek vs. gibi virüslerden korunmak için sağlık ocakları ücretsiz yapıyor

insallah cnm ama allah korusun bir sey olsa bile bir belirtisi olurdu dimi cok korkuyorum cunku kizimdan once iki bebk kaybetim karnimda oldu simdi durmadan acaba bir sey olurmu hiseyle geciriyorum her dakikami allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

canım sen içini ferah tut Gerisini Allah a bırak O na emanetler yavrularımız

Voles dr bendende ayrıntılı ultrasyon istedi 21 haftada çektir en net 21 haftadır de.senin tam zamanın aslında bi sor istersen dr a günüm geçmeden yaptırayım mı diye.

canım benim haftaya yarın kaydirigubbakcemile3 dr. randevum var.. gidince bi soriyim bakim ne diycek 22. haftanın sonu oluyo ama hayırlısı... gerçi benim dr. un baktığı ultrasonda çok detaylı gösteriyo belkide ondan bana bişey demedi... neyse gidince soriyim ben genede...

kızlar tetanoz aşısı olan varmı aranızda ben şimdi gidicem sağlık ocağına

canım bende dün oldum... iğnenin yapıldığını bile anlamadım desem yalan söylemiş olmam... hatta yapmadımı acaba diye süphelendim bile ama yapmış yeri belli... ama ne acı ne ağrı hiçbişey olmadı bende....

voles kız niş bizimde senin gibi acımaz aşı olunca bende sağlık ocağına 21 haftada felan gidicem ay dolunca gidiyodum ama habire izin alamıcam işten :)

Kızalr ya bende bebeĞımı hıssetmek ıstıyorum korkuyorum artık

canımcım az kaldı biraz daha sabırlı ol... 20. haftandasın her bünyede farklı oluyo demekki ben 16. haftadan beri hissediyorum... başkasıda 22 de hissediyo... bebeklerin gelişiminin hepimizde farklı olması gibi buda değişiyo... sakın sıkma canını o gayet iyi çünkü sen yapılması gereken herşeyi yapıyosun ....bişeylerin kötü gitmesi için bi sebep yok... sadece bünye... 2 haftaya kalmadan sende hissediceksin canım ... hatta belkide hissediyosun ama omu değil mi emin değilsin....

voles kız niş bizimde senin gibi acımaz aşı olunca bende sağlık ocağına 21 haftada felan gidicem ay dolunca gidiyodum ama habire izin alamıcam işten :)

haklısın canım benimde çok zor oluyo... allahtan dr. randevularımı artık c.tesi öğleden sonraya alıyorum kimse rahatsız olmuyo böylece...

canım benim hissediceksin takma bu kadar 20. haftandasın daha 22 haftaya kadar hissedersin üzülme canım bide doktorada gidemedin ya ondanda endişeliisin tabi
içini ferah tut canım

Bende 20 haftamın başında hissettim ilk. Üzülme canımm bugün yarın hissedersin inş.

kızlar ben çıkıyorum artık... alışveriş yapmam lazım.. kıyafetlere sığamıyorum artık.. bir de işe başlıcaz.. süslü püslü olmak gerek... offf ya ne rahattım evde ben kaydirigubbakcemile4

kızlar ben çıkıyorum artık... alışveriş yapmam lazım.. kıyafetlere sığamıyorum artık.. bir de işe başlıcaz.. süslü püslü olmak gerek... offf ya ne rahattım evde ben kaydirigubbakcemile4

hadi iyi alışverişlerr canım hayatta çok sevdiğim şeyler arasında alışveriş zemuszemus

Back
X