kızlar ben çıkayım bari.öööyle duruyom.bi duş alayım kendime geleyim.hadi öptüm hepiniziŞeniz
gorusuruzzz :a015:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkayım bari.öööyle duruyom.bi duş alayım kendime geleyim.hadi öptüm hepiniziŞeniz
AMİİİN Cülemize inşallah tatlım.Bu gün günü gelmiş iki bayanı yatışa aldı kezban hanım.Ay nasıl özendim. Şu anda ya doğum yaptılar ya da yapmak üzerelerdir. Allah yardımcıları olsun.İkisi de normal doğuma gittiler maşallah...![]()
fatolına ıns oyle olur... bu arada dıger topıcte gobısını gordum kıs masallah sana
ya walla bıseyler hıssedıyorum ama bebısmı degılmı secemedım bılgencım ya... boyle sureklı degıl mesela ara ara damar seyırmesı gıbı pıtpıt falan... sende durum ne?
yürüyüş yapıyorum ben ama kışta geliyo soğuklarda napıcaz bakalım
bende normal doğum istiyorum inş. herşey normal gider kızlarda kesilip biçilmeyiz
ayyy kızlar dun kuzenımdeydım... hamıle 32 haftalık... bebısı erkek oynuyo mesela dısardan o kadar net gorunuyor kı oynadıgı... elımı koydum karnını kasıdım mesela hemen tepıkledı teyzesını... cok seker yaa elımı koyuyorum hemen oraya vuruyo kıpır kıpır masallah nası ozendım anlatamam![]()
ayyy kızlar dun kuzenımdeydım... hamıle 32 haftalık... bebısı erkek oynuyo mesela dısardan o kadar net gorunuyor kı oynadıgı... elımı koydum karnını kasıdım mesela hemen tepıkledı teyzesını... cok seker yaa elımı koyuyorum hemen oraya vuruyo kıpır kıpır masallah nası ozendım anlatamam![]()
aynen canım arasıra gıdıklama gıbı oluyo onun dısında yok bısey ya acaba kılolu oldgmz ıcın mı hıssedemıyoz anlamadım kı kat kat yağ olmuş gobekte bebek napsın demı
darısı bıze inşallahhhhhhhhhhh
Soğuk algınlığı tatlım sesim kısık. Öksürüp duruyorum ama kuru öksürük.Çok sinir ediyo.Ama bugün daha iyiyim.Dinlendikçe rahatlıyorum.Ama hala karga gibi bi sesim var. Kızımla da konuşmuyom sesimi böyle duymasın diye sırnaşık şey
bilgencim ilk hamileliğin herhalde canım benim 20.haftaya kadar hissetmemen normal zaten ilk hareketleri o kadar zayıfki anlayamıyorsun acaba gazmı, bebekmi diye bebek büyüdükçe daha iyi hissediyorsun bebeğin tekmelerini sabret annesi hissedeceksin.