Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi diyelim iyi olsun canım saol...
taşınma işleri ile uğraşıyoruz bu ara tartışmaya fırsat olmuyo yani :)
sen nasılsın
iyi diyelim iyi olsun canım saol...
taşınma işleri ile uğraşıyoruz bu ara tartışmaya fırsat olmuyo yani :)
sen nasılsın
canlar bence de sizin hissettiğiniz bebek hareketidir. ilk hareketleri çok cılız oluyor gerçekten. böyle kelebek gezer gibi, ya da içerden gıdıklıyor gibi. gaz hareketinden çok farklı bişey aslında. sonra kilo aldıkça kuvvetleniyor, sonra da can yakmaya başlıyor. cumartesi dr'a gittim ya (ayrıntılı için, çok şükür herşey yolunda) benim sıpam şimdi 460 gr olmuştekmelediğinde karnım acıyor. ilerleyen zamanda ne yapcaz valla onu düşünüyom ben.
Camdankalp eşin ramazandan sonra belki düzelir diye düşünmüştüm. Umarım öyle olmuştur. Ama taşınırken de sakın dikkatsiz davranma. Herşeyden önemlisi bebeğinin ve senin sağlığın biliyorsun. Zaman zaman eşine tatlılıkla anlatmaya çalış bence şu sıralarda en çok onun desteğine ve sevgisine ihtiyaç duyduğunuzu(her ikinizinde) Allahım yanında olsun canım.
aman bu halinle taşınmak da ne zordur hele ki kayserinin bu soğuğunda.
bugün antalyadan geldim orda klimayı açıyorduk hep burda da elektrikli sobayı delikafadulden kaleriferleri yaksalarda ısınsak biraz. çok üşüyorum :1ninca:
aman canım geçmiştir. bazen bize de geliyor geçiyor. eşler arası hep tatlı olmuyor ki hele de hamileysen ve ilgi bekliyorsan. kocalar alışmış tabi tüm ilginin onlarda olmasına, kıskanıyorlar. mesela lohusa depresyonuna eşleri girdiğinde erkekler de çok etkileniyormuş, olumsuz yönde. Allah uzak tutsun bizlerden.
ben de işte bebeğime alışmaya çalışıyorum. bazen doğumdan sonrasını düşünüp korkuyorum. acaba yapabilecek miyim, becerebilecekmiyim diye tereddütleniyorum :sm_confused:
Volescim bence doktorundan memnunsan değiştirme. Ben de çok yüksek rakamlar ödemek zorunda kalacağım doğum için ama herşey bebeklerimizin sağlıkla gelmesi için. Ya da bir an önce başka bir doktor bul. Çünkü doğum anında ne eşin ne annen hiç biri değil sadece doktoruna güveneceksin ve onu yanında isteyeceksin diyorlar.
Bu arada inşallah hepimiz kolaycacık normal doğum yaparız.En sağlıklısı normal doğum diyor herkes ama herkes.
ben doğumdan ve doğumdan sonra bir haftadan korkuyorum
ben daha hiç alt değiştirmedim
hiç bebek kıyafeti değiştirmedim
nasıl olacak bilmiyorum..
Maşallah ben en son 1 ay önce gitmiştim doktora o zaman 150 gr dı benim paşam şimdi ne durumda çok merak ediyorum.. yarın doktor kontrolumüz var.. bu arada ayrılıntılı usg ben hiç yaptırmadım.. Doktora söylemem mi gerekiyor acaba yoksa o kendisimi öneriyor.
aa canım kusura bakma ya kafam bi milyon aklımda tutamıyorum hiçbişeyi mafoldumben
gözün aydın canım maşallah oğluşuna...
merhaba arkadaşalar bende şubat annesi olucam inş. sağlıkla:) şuan 19+5 im ve oğlum olucak geçmişi çok okuyamadım ama bundan sonra bolca görüşmek üzere. herkese hayırlı olsun sağlıkla bir avazda kavuşuruz bebişlere inş.
merhaba arkadaşalar bende şubat annesi olucam inş. sağlıkla:) şuan 19+5 im ve oğlum olucak geçmişi çok okuyamadım ama bundan sonra bolca görüşmek üzere. herkese hayırlı olsun sağlıkla bir avazda kavuşuruz bebişlere inş.
Kızlar bu arada mutlaka badem ceviz ve fındık yiyin. Bebişlerimizin beyni için çok yararlıymış.
Ben mümkün oldukça yemeye çalışıyorum.
Hamileliğin başından beri 4 kilo aldım. Sizin nasıl gidiyor kilo durumları??
ben doğumdan ve doğumdan sonra bir haftadan korkuyorum
ben daha hiç alt değiştirmedim
hiç bebek kıyafeti değiştirmedim
nasıl olacak bilmiyorum.
kasım başında buralarda halılar serilecek bende büyük temmizlik yapacam inş.
ondan sonra bebişimin dolabını odasını hazırlamaya başlıyacam inş.
bu tür şeyleri düşününce kendimi iyi hissediyorum.