2010 Şubat Anneleri

Ben de balığı severdim eskiden ama şimdi canım hiç istemiyor. Yemem lazım ya. Cevizi zaten hiç sevmezdim. Doktor tuzlu ve ekşi yeme dedi benim canım hep tuzlu ve ekşi çekiyor. Sanırım psikolojik problemlerim var benim.:kedi:

ayy YAREN dün eşim bi torba yaş ceviz getirmiş keşke görüşebilsekte sanada versem yaa

sağol canım yemiş kadar oldum.sen bol bol ye de, miniğime yarasın a.s.

kızlar ya bısey sorcam sıze... sımdıden derdı saldı benı... alakasız olucak ama kasımda cok sevdıgım yabancı bı grubun konserı var burda,ıstanbulda. taksım de olucak buyuk ıhtımalle... esım ve yakın arkadası gıdıcekler ama benı goturmuyolar :umursamaz:
bebıs rahatsız olurmu bılmıyorum yaptıkları muzık sert bıraz senfonık metal tarzı yapıyolar yanı o ses onada gıdıcegı ıcın korkarmı kı Çok üzgünüm çoook
cok ıstıyorum gıtmeyı ama benı kımse bı yere goturmuyo eskıden her hafta sonu dısarı cıkardık arkadasla gıder eglenırdık sımdı ew kusu oldum :umursamaz:
gıdıp bı kosede oturup hoplayıp zıplamadan muzık dınlesem sadece bı zararı olurmu kızışıma acaba???

canım bebiş müzikten etkilenir mi etkilenmez mi bilmem ama,kasım ayında nerden baksan 7 aylık hamile olacaksın, ve konser gibi bir kalabalığın içine gireceksin. ne olur ne olmaz, bence gitme boşver..bebişini düşün..

kızlar bide ton balığı değil demişlerdi bizim burdamı dedi biri hatırlamıyorum
bende alıcaktım ama okuyunca vazgeçmiştim varmı bi bilgisi olan

Ben de balığı severdim eskiden ama şimdi canım hiç istemiyor. Yemem lazım ya. Cevizi zaten hiç sevmezdim. Doktor tuzlu ve ekşi yeme dedi benim canım hep tuzlu ve ekşi çekiyor. Sanırım psikolojik problemlerim var benim.:kedi:

benimde canım tuzlu ve ekşi çekiyo..ama çok yememli... ödem olur her yanımız şişer valla....

yaren canım o zaman kocısıde gondermem banane ben gıtmıyosam oda gıtmesın :oklava:
papatya canım kucuk adasım kac yasında?

voles senin bu kız bebek resmin varya altta.işte benim zeynonun saçlarıda ayen öyle.gerçi kendide benziyo ama benim kızım esmer....ayy bide banyodan sonra gör bizi eskiden ne zor çardım saçlarını.küçük diye kıyamıyodum saç kremi kullanmaya daha şimdiden alıştırmayayım diye doktoruna ssorduk yok kullan dedide rahat ettik.artık benim prensesinde ayrı saç krenleri duş jelleri var.ayy insan inanamıyo...Şeniz
maşallah kızına anne babada saçlı ozaman.
bizim babamız kel bende normal saçlarım
çok saçı olma zgaliba bizim oğlanın.

yasakları canımız çekiyor ya.
nevar yoğurt yemek istesek
nevar süt içmek istesek yokkk
benimd ecanım turşu istiyor
olaya bak.

kızlar bide ton balığı değil demişlerdi bizim burdamı dedi biri hatırlamıyorum
bende alıcaktım ama okuyunca vazgeçmiştim varmı bi bilgisi olan

ya ben bırınden ton balıgı yenmelı dıye duydum baska bı yerden de yenmemelı dıye duydum... ton balıgını daha rahat yıyorum aslında ama işte -tatlicadiarzu-

bugun doktor alt bacak ve ayak tarafıma hafıfce bastırdı baktı sıslıklerın baslamısmı dıye baktım ama henuz baslamamıs mumkun oldugunca az tuzlu tuket ıyı gıdıyosun dedı...

bende geldımmmm ne kaynatıyonus kıslar bakımmm kaydirigubbakcemile3
snm canım cok gecmıs olsun ya bı kac ewde dınlenebılsen daha kolay atlatırsın aslında :sinifsinif:

geçmiş olsun canım .kendine dikkat et
limonlu çaylar ıhlamurlar iç canım.
geçmiş olsun.

kızlar üzülmeyin.bende ilk hamileligimde 5-6 kiyo almıştım bu aylarda.amaaan yiyin boşverim zaten hepsi gidiyo..yarasın.....

geçmiş olsun canım.kendine dikkat et dinlen bu arada..kızlar kaçamayacagız bu gripten eninde sonunda bizi yakalayacak ama ne kadar geç olursa o kadar iyi...bide ben hemen grip olan birisiyim.ben daha çok yandımmm...

Çok saolun kızlar ben de cok dikkat etmeme ragmen yakalandım iste. Oysa hergun bol limonlu ıhlamur iciyorum flnda olacagı varsa buluyor neyse cabuk atlatırım insallah..

balık demısken bene 1-2 kere ton balıgı 1 kerede normal balık yedım... ewde yapmam mumkun degıl kokusuna tahammulum yok resmen... ama cevız tuketıyorum bol bol umarım karsılıyodur...

ben de drun tavsiyesine uyarak her hafta 1 kere balık yiyorum kızlar yapamıyorum dısarda yiyorum.su aralar palamut mevsimi guzel eti oluyor tavsiye ederim. Cevizde hergun yemek lazımmıs 1 avuc. unutmadıkca yiyorum ben..

volesim bizim şubat anneleri paylaşımında buldum yazıyı ama şu anda anne olunca anladım diye bir site de dolaşıyorum. Çok güzel şeyler var özellikle dr kadir tuğcunun yazılarını okuyorum. ıstanbullular bence bebeğinizi mutaka ona götürün. sanırım çok tecrübeli bir çocuk doktoru.
Ben de şimdiden iyi bir çocuk doktoru araştırmaya başladım Ankara'da.

bugun doktor alt bacak ve ayak tarafıma hafıfce bastırdı baktı sıslıklerın baslamısmı dıye baktım ama henuz baslamamıs mumkun oldugunca az tuzlu tuket ıyı gıdıyosun dedı...

ayy yasaklar bukadarmı çekici gelir ya
canım tuzlu şeyler istiyor benimde.

voles senin bu kız bebek resmin varya altta.işte benim zeynonun saçlarıda ayen öyle.gerçi kendide benziyo ama benim kızım esmer....ayy bide banyodan sonra gör bizi eskiden ne zor çardım saçlarını.küçük diye kıyamıyodum saç kremi kullanmaya daha şimdiden alıştırmayayım diye doktoruna ssorduk yok kullan dedide rahat ettik.artık benim prensesinde ayrı saç krenleri duş jelleri var.ayy insan inanamıyo...Şeniz

oyyyyy yerim onun lülüklerini bennnnn... bizim kızında bana çekerse saçları hafif dalgalı olur babaya çekerse düz saçlı olur bakalım.... onlarda büyüyoda kendilerine ait kremleri şampuanları oluyo Allahım yarabbim... hayırlısıyla biran önce kavuşmayı nasip etsin... çocuk evin neşesi ya....

canım bebiş müzikten etkilenir mi etkilenmez mi bilmem ama,kasım ayında nerden baksan 7 aylık hamile olacaksın, ve konser gibi bir kalabalığın içine gireceksin. ne olur ne olmaz, bence gitme boşver..bebişini düşün..

zeynepçim burda bende yarene katılıyorum canım... orda müzikten etkilenmese bile ki bana kalırsa o kadar yüksek ses rahatsız eder onu... mutlaka ki bizim duyduğumuz tonda duymıycak ama helede o tarz bi müzikte ben etkileneceğini düşünüyorum... bu bi yana sen ağırlaşmış olucaksın canım yareninde dediği gibi o kalabalıkta allah korusun olmaz olmaz dememek lazım... sen tedbiri elden bırakma gerisi Allaha kalmış...

ya ben bırınden ton balıgı yenmelı dıye duydum baska bı yerden de yenmemelı dıye duydum... ton balıgını daha rahat yıyorum aslında ama işte -tatlicadiarzu-

Bana konserve yeme dedi hastanenin diyetisyeni. Çünkü konserve kutularının iç yüzeyi bir madde ile kağlanıyormuş ve madde bebeğe zaralı olabilrmiş.
Konserve olmayan ton balığı ye canım o zaman pakette olanlar varya hani.

yaren canım o zaman kocısıde gondermem banane ben gıtmıyosam oda gıtmesın :oklava:
Bence de çok kalabalığa girme. Biri karnına çarpar falan Allah korusun. Yoksa müziğin bebeğe bir zararı olmaz sanmıyorum. Aa sen gitmiyorsan kocan da gitmesin tabi:))

tabiki aynı olmuyo ama onuda yemek gerekir..

o iyi bunu ye bu iyi bunu ooo halimiz harap valla delikafadulden
yemek dedik acıktım yahu cokacimcoook

kızım üç yaşında artık teyzesi...:nazar:

maşallah kızına anne babada saçlı ozaman.
bizim babamız kel bende normal saçlarım
çok saçı olma zgaliba bizim oğlanın.

[/COLOR][/B]

yok anacım nerdeee.eşiminde benimde saçlarımız azdır.eşiminde benimde saçlarımız düzdür..bizim kız süpriz çıktıkaydirigubbakcemile3aynı teyzesi.gür saçlı ve teyzesi gibi kıvırcık çıktı..bizim kızı gören aa bu kıvırcık diyo siz öyle degilsiniz diyolar..evet teyzesi aynı....valla tek dilegim bunun saçı bari düz olsun buda kıvırcık doarsa benim ömrüm saç açmakla geçecek desenizekaydirigubbakcemile3

şuan bended şişlik yok çok rahatım çok şükür...

Şimdiden ayaklarım şişiyor benim:(

benim kankada7 aylık hamile ayy kızlar bi görseniz tosttombul oldu ve acayippp şişti.valla zor yürüyo..aman dikkat edilim....

kızlar önemli bir bilgi de benden..
balık konusunda gene..
doktorlar genellikle büyük balıkları değil küçük balıkları tercih edin diyorlar.
çünkü büyük balıklar derin su balıkları olduğundan vücutlarında civa ihtiva edebiliyorlarmış
küçük balıklar daha sağlıklı die okumuştum. sardalya, hamsi, istavrit gibi..
ton balığı iyi değil diye duymuştum ama kesin bilemicem..en iyisi doktorlarımıza sormak tabi.

bebişimize yararının olacagına emin olduğum
şey süt yoğurt ve meyveee
bol yiyelimde bebişlerimize yarasın .

Back
X