Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy YAREN dün eşim bi torba yaş ceviz getirmiş keşke görüşebilsekte sanada versem yaa
kızlar ya bısey sorcam sıze... sımdıden derdı saldı benı... alakasız olucak ama kasımda cok sevdıgım yabancı bı grubun konserı var burda,ıstanbulda. taksım de olucak buyuk ıhtımalle... esım ve yakın arkadası gıdıcekler ama benı goturmuyolar :umursamaz:
bebıs rahatsız olurmu bılmıyorum yaptıkları muzık sert bıraz senfonık metal tarzı yapıyolar yanı o ses onada gıdıcegı ıcın korkarmı kı Çok üzgünüm çoook
cok ıstıyorum gıtmeyı ama benı kımse bı yere goturmuyo eskıden her hafta sonu dısarı cıkardık arkadasla gıder eglenırdık sımdı ew kusu oldum :umursamaz:
gıdıp bı kosede oturup hoplayıp zıplamadan muzık dınlesem sadece bı zararı olurmu kızışıma acaba???
Ben de balığı severdim eskiden ama şimdi canım hiç istemiyor. Yemem lazım ya. Cevizi zaten hiç sevmezdim. Doktor tuzlu ve ekşi yeme dedi benim canım hep tuzlu ve ekşi çekiyor. Sanırım psikolojik problemlerim var benim.:kedi:
maşallah kızına anne babada saçlı ozaman.voles senin bu kız bebek resmin varya altta.işte benim zeynonun saçlarıda ayen öyle.gerçi kendide benziyo ama benim kızım esmer....ayy bide banyodan sonra gör bizi eskiden ne zor çardım saçlarını.küçük diye kıyamıyodum saç kremi kullanmaya daha şimdiden alıştırmayayım diye doktoruna ssorduk yok kullan dedide rahat ettik.artık benim prensesinde ayrı saç krenleri duş jelleri var.ayy insan inanamıyo...Şeniz
Ben de balığı severdim eskiden ama şimdi canım hiç istemiyor. Yemem lazım ya. Cevizi zaten hiç sevmezdim. Doktor tuzlu ve ekşi yeme dedi benim canım hep tuzlu ve ekşi çekiyor. Sanırım psikolojik problemlerim var benim.:kedi:
kızlar bide ton balığı değil demişlerdi bizim burdamı dedi biri hatırlamıyorum
bende alıcaktım ama okuyunca vazgeçmiştim varmı bi bilgisi olan
kızlar bide ton balığı değil demişlerdi bizim burdamı dedi biri hatırlamıyorum
bende alıcaktım ama okuyunca vazgeçmiştim varmı bi bilgisi olan
benimde canım tuzlu ve ekşi çekiyo..ama çok yememli... ödem olur her yanımız şişer valla....
bende geldımmmm ne kaynatıyonus kıslar bakımmm kaydirigubbakcemile3
snm canım cok gecmıs olsun ya bı kac ewde dınlenebılsen daha kolay atlatırsın aslında :sinifsinif:
geçmiş olsun canım .kendine dikkat et
limonlu çaylar ıhlamurlar iç canım.
geçmiş olsun.
kızlar üzülmeyin.bende ilk hamileligimde 5-6 kiyo almıştım bu aylarda.amaaan yiyin boşverim zaten hepsi gidiyo..yarasın.....
geçmiş olsun canım.kendine dikkat et dinlen bu arada..kızlar kaçamayacagız bu gripten eninde sonunda bizi yakalayacak ama ne kadar geç olursa o kadar iyi...bide ben hemen grip olan birisiyim.ben daha çok yandımmm...
balık demısken bene 1-2 kere ton balıgı 1 kerede normal balık yedım... ewde yapmam mumkun degıl kokusuna tahammulum yok resmen... ama cevız tuketıyorum bol bol umarım karsılıyodur...
bugun doktor alt bacak ve ayak tarafıma hafıfce bastırdı baktı sıslıklerın baslamısmı dıye baktım ama henuz baslamamıs mumkun oldugunca az tuzlu tuket ıyı gıdıyosun dedı...
voles senin bu kız bebek resmin varya altta.işte benim zeynonun saçlarıda ayen öyle.gerçi kendide benziyo ama benim kızım esmer....ayy bide banyodan sonra gör bizi eskiden ne zor çardım saçlarını.küçük diye kıyamıyodum saç kremi kullanmaya daha şimdiden alıştırmayayım diye doktoruna ssorduk yok kullan dedide rahat ettik.artık benim prensesinde ayrı saç krenleri duş jelleri var.ayy insan inanamıyo...Şeniz
canım bebiş müzikten etkilenir mi etkilenmez mi bilmem ama,kasım ayında nerden baksan 7 aylık hamile olacaksın, ve konser gibi bir kalabalığın içine gireceksin. ne olur ne olmaz, bence gitme boşver..bebişini düşün..
yaren canım o zaman kocısıde gondermem banane ben gıtmıyosam oda gıtmesınklava:
papatya canım kucuk adasım kac yasında?
ya ben bırınden ton balıgı yenmelı dıye duydum baska bı yerden de yenmemelı dıye duydum... ton balıgını daha rahat yıyorum aslında ama işte -tatlicadiarzu-
Bence de çok kalabalığa girme. Biri karnına çarpar falan Allah korusun. Yoksa müziğin bebeğe bir zararı olmaz sanmıyorum. Aa sen gitmiyorsan kocan da gitmesin tabi:))yaren canım o zaman kocısıde gondermem banane ben gıtmıyosam oda gıtmesınklava:
ya ben bırınden ton balıgı yenmelı dıye duydum baska bı yerden de yenmemelı dıye duydum... ton balıgını daha rahat yıyorum aslında ama işte -tatlicadiarzu-
tabiki aynı olmuyo ama onuda yemek gerekir..
yaren canım o zaman kocısıde gondermem banane ben gıtmıyosam oda gıtmesınklava:
maşallah kızına anne babada saçlı ozaman.
bizim babamız kel bende normal saçlarım
çok saçı olma zgaliba bizim oğlanın.
[/COLOR][/B]
bugun doktor alt bacak ve ayak tarafıma hafıfce bastırdı baktı sıslıklerın baslamısmı dıye baktım ama henuz baslamamıs mumkun oldugunca az tuzlu tuket ıyı gıdıyosun dedı...
Şimdiden ayaklarım şişiyor benim![]()