2010 Şubat Anneleri

kızlar hani diyordum ya 3lü testi ayrıntılıyı ücrtsiz yaptırdım diye :kedi:
onlar ücretsiz değilmiş maaşımızdan kesildi bu ay :umursamaz:
keşke o an isteseler parayı maaşımızdan kesilmesi kötü oldu, insan kendini ona göre ayarlıyor. ama ok kesilmedi. 3lü test için 13 tl demişlerdi. muayene ücreti falan hepsi toplam 50 civarı tutmuş.
sizi de yanılttım, kusura bakmayın. :kedi:

herkez yemekte mi?
cokacimcoook
kızlar az kaldı hamilelik önceki kiloma kavuşacağım. göbüşüm büyüyor, bebişim büyüyor..

Merhaba arkadaşlar.Geçmişi okudum geldim. Herkes iyi maşallah. Ben yeni girebildim. Bugün o kadar yoğundu ki interneti bile açamadım

--------------------------------------------------------------------------------

listeye benide ekleyin
yaş-28
sat-24 mayıs
tahmini doğum tarihi-20 şubat
cinsiyet-erkek
hamile kaldığım kilo 56

kızlar şöyle derli toplu bir bebek ihtiyaç listesi bulamıyorum yaaaa
dayanamıyorum bebeğime birşeyler almak istiyorum ama öyle hesapsız kitapsız alınca da bazı şeylerden çok fazla alınıyor gereksiz oluyor onun yerine asıl gerekli ihtiyaçları almak istiyorum.
artık kıyafet almayacağım zaten de başka ne alınır ki miniklerimize?

KıZlar biraz gecikmiş cvplar olucak ama dün kayınvaldem geldi girip okuyamadım yazdıklarınızı umarım atladıklarım olmamıştır.bu araada herkese tatlı huzurlu bal gibi bir gün diliyorum.ben saat 6 dan beri ayaktayım uykusuzluk sorunum yine başladı.uyanıyorum sonrada nasıl doğurucam acaba neler olucak doğumda die düşünüyorum.korkmuyorum ama korkuyorumakannehir nasıl bir ikilem bende anlamadım.hem bebeğime kavuşmak istiyorum hemde o anı düşünüyorum sürekl acaba normalmi doğurucam sezeryanmı die.birde erken doğum korkusu aldı bu aralar.Allah korusun.bizim sülalede çok varda erken doğum.irsi değildir herhalde umarım.

ya hiç bilmiyorum canım... dr. dan çok memnunum usg de süper bakıyo... ne biliyim sadece doğum ücreti yüzünden değiştirmek pek istemiyorum.... şayet sonuna kadar iyi sorunsuz giderse hamileliğim başka hast. yapabilirim doğumu ama Allah göstermesin bi sorun çıkarsa herşeyimi o bildiği için onda yaparım doğumu şimdiden bişey söyleyemiyorum aslında bende çok kararsızım... ama insanlar 650 tl ye sezeryan 350 tl ye normal doğum yaparkende ben 1500 normal doğuma verince biraz enayi hissederim kendimi yani o parayla miniğime neler yaparım 1000 tl fark az değil ki...

bende en başlarda senin gibi düşünmüştüm demiştimki 3500 kadar doğum parası verebilirim sonra birkaç arkadaşım doğum yaptı 300-500 gayet te iyi geçti doğumları bu sefer banada enayi parası gibi geldi.hastane koşulları tabiki önemli ama özel hastanelerde de hiç sorun çıkmıo değil.bence en önemlisi dr.Allahım hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin cnm.hepimizin öyle Allahım bebişlerimizin sohbetlerini yapmak nasip etsin.

Kızlar gÜnaydın geÇmİŞe ŞÖle bİr gÖz attım herŞey normal aryacım gÖzÜn aydın hadİ valla bakalım bİze ne dİcek haftaya doktor amcamız

saol tatlım inşallah çok güzel haberlerle gelirsiniz.büyümüştür senin cimcimede.insan özlüo yine görmek istiyorum.cd takıp takıp izliyorum.

Saol esmacım Allah razı olsun, Keşke bende almasaydım boşu boşuna ilaç almış oldum faydası olsa gam yemiycem

İnşallah aryacım, bende hiç istemedim ama doktor yapalım deyince tamam dedim yoksa sonuca takılmam, Allah hayırlısını versin.

amin cnm.ayrıntılı ultrasyon en önemlisi bence dr herşeye bakıyor orada.

arya'cım senin adına sevindim, kafana göre bir dr bulmuşsun. inş kısa zamanda ağrıların da geçer tatlım.

saol bitanem walla geçiceğe benzemio pek yürüyemiyorum bu sabahta geceleri tuvalete kalkıyorum ay uy diye diye yazık eşimde uyanıyor benim yüzümden.sabah zaten 7 de işe gidio kıyamıyorum.

akarahan hayırlı olsun canım, Allah mesut etsin kardeşindi değil mi?

voles canım bence doktor değiştireceksen, tam doğum anında değiştirme.Şimdilerde kararını ver ve bundan sonra o dr'a devam et. çünkü ne kadar para ile de olsa, dr'lar daimi hasta ile, tek seferlik hasta arasında ayrım yapıyorlar. benim fikrim bu canım.

gunaydın kızlar... nasılsınız herkes ıyımı bugun?
sabah doktora gıttık kontrole kızımız ıyıymıs teyzelerı kalp atıslarını dınledık ultrasonda eşi ve suyu da gayet ıyı durumda gorundu... 16 cm 246 gr olmus mınıgım. kılosu artmıs ama 2 hafta once gıttıgımde de 16 cm dı boyu uzamamıs neden bılmıyorum :sinifsinif: eve gelıp gecen ultrasonla karsılastırdıgımda farkettım... doktor hıcbısey demedı hersey gayet normal sat ıle uyumlu saglıklı bı bebek dedı... bu haftaya kadar boyu hep onden gıdıyodu bu hafta ınternetten baktıgımda normal ama yınede 1 cm bıle uzamamıs benneyaptımki fena halde aklıma takıldı ıcıme dert oldu resmen... buna ragmen ultrasonda olctugu karın cevresı bas cevresı olcumlerı ve kılosunda artıs var bende anlamadım mafoldumben

bu arada haftaya tetenoz asımı olmamı soyledı 2 hafta sonra kontrole gıttıgımde de ayrıntılı ultrasona yonlendırıcekmıs benı... ve 1 kılo daha almısım. yanı toplamda 2 kılo almıs oldum basından berı...

Gözün aydın cnm.sağlıklı olsunlarda boyu haftasına göre iyi cnm senin.yanlız seninkinin gr görünce benim ki acaba zayıfmı die düşündüm.293 gr dedi dr.şimdi ben endişelendim.

günaydın güzel anneler..

günaydın cnm.opuyorumnanaktan

uykusuzluk bendede var aryacım
gece 12 gibi yataga girdim sabah 6 da gene ayaktayım
biraz kafamda sorunlar onlarımı takıyorum neyapıyorum
.

Back
X