geçmiş olsun canım boş ver düğünü rahatsızsın eşin biliyo nappçan gidersin tutulursun filan allah korusun
zaten hiç yürüyemiyorum cnm ya gidersem herkes sorucak şimdi neden yürüyemiyorsun diye.kınagecesinde oyna dediler oynuyamam bacağım kasıo dedim hemen bilmişlik yaptılar hep oturmak yatmak olmaz kalk yürü oyna biraz diolar çekmeyen anlamıo çekenin halinden.naz yapıyorum sanıolar herhalde.
slm canım geçmiş olsun canım bende düğüne gidcektiim aradım tebrik ettim gidecek halim yok.
seninde mi akraba?cnm.aman sonra laf sölüolar ben ona sinir oluyorum.
hoşgeldin şekercim opuyorumnanaktan geçmiş olsun yine mi aynı ağrı geçmedimi hala :teselli:gitme boşver sende orda daha zor olur senin için eşine söyle zaten senin halini görüyordur.
gerçekten zor olucak saol cnm.eşim ısrar etmio sen gelme dioda işte sanki bana naz yapıyormuşum gibi davranıolar o yüzden sinir oluyorum.sanki ben bayılıyorum eve kapanmaya.
canım kimse seni ayıplamaz bence gitmesende... sonuçta hamilesin... insanın dakikası dakikasını tutmuyo... ama illa gidilmesi gerekiyosa eşin senide temsilen gitsin 1 saat takılıp dönsün bence... kimse önemli değil unutma sağlığımız ve bebeklerimiz herşeyden önce....
saol cnm walla biraz rahatlattınız içimi haklısın kimse bebeğimizden önemli değil.eşim mecbur gidicek.gitmiycem kararımı verdim.:1no2: