• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Kizlar ben çikiyorum simdilik
gidip yemek hazirlayim karnimda acikti zatencokacimcoook
sonra gelirim yine opuyorumnanaktan

ne güzel eğlen tabi şeker bebişte eğlensin sositososito saat 8 mi olmuş ne hoş bende birazdan giderim inşallah iyice yoruldum sonunda bir hafta daha bitti sağolsun düşünceli kayınvalidem bana diyorki
zaten bayramda bartına gittik yoldan geldik ertesi günü işe başladım sekreter izinli işyeri taşındı her akşam en erken 9.30 -10 bazen 11 de çıktım işten pazarda geldim işe birde grip oldum üstüne üstlük ay sonuda geldi işler yoğun mu yoğun cacığım çıktı akşam kaynanaya diyorum pazar günü tatil saat 9a kadar yatcam diye düşünün yani sadece 9 diyorum oda bana vakitli kalkarız tarhana dökeceğiz diye karnımı görmüyor herhalde ben eğilip kalkamıyorum kalem düşse yere arkadaşa aldırıyorum iyice sertleşti birde kaç günlerin iş yorgunluğu var anlayışsızlar sinir oldum :oklava: :mymeka:uyanırsam kesinlikle kalkmayacağım işte :jeyyar:

bende çıkayım artık hepiniz kocaman öptk herkese iyi pazarlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakınopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

tuğba güle güle canım takam kafana yat tabi dinlen
aykız yine gel canım afiyet olsun

canlarım napıyosunuz ben gittim dr... cinsiyetimiz %100 kız oldu nihayet:))) 580 gr olmuş kızım ve boyumuz 28 cm... suyumuz organlarımız vs.. hepsi çok iyi... 1 hafta önde gidiyoruz... ayrıntılı ultarason verdi... veeee 200 tl dediler... kocişle benim kalbimize iniyodu... doğum parası içinde 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı sezeryan, epidural +450... walla napıcağıma hala karar veremedim.. kocişle öyle birbirimize baktık... ama ben bu dr. çok seviyorum ya gene kadın mükemmeldi... kendine her gittiğimde daha çok bağlıyo... hayırlısı bakalım... ben fazla kalamıyorum... son havadisleriyi veriyim istedim.... çok çok öpüyorum sizleri canımsınız.....

canlarım napıyosunuz ben gittim dr... cinsiyetimiz %100 kız oldu nihayet:))) 580 gr olmuş kızım ve boyumuz 28 cm... suyumuz organlarımız vs.. hepsi çok iyi... 1 hafta önde gidiyoruz... ayrıntılı ultarason verdi... veeee 200 tl dediler... kocişle benim kalbimize iniyodu... doğum parası içinde 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı sezeryan, epidural +450... walla napıcağıma hala karar veremedim.. kocişle öyle birbirimize baktık... ama ben bu dr. çok seviyorum ya gene kadın mükemmeldi... kendine her gittiğimde daha çok bağlıyo... hayırlısı bakalım... ben fazla kalamıyorum... son havadisleriyi veriyim istedim.... çok çok öpüyorum sizleri canımsınız.....

voles güzel haberler için sağol bizi unutmadın haberdar ettin allah daha iyi etsin..

FATOOOOOOŞŞŞŞ napıyon kız yanlızmısın canıım :ecrin_bebek:

iyim canım napım evet yalnızım accık uzanaım bakım

uzan bakim bende yanlızım kociş daha dükkanda çıkmadı eve ayyy kıız bana ekmek yapma makinası almış bugün gidip şimdik koydum deniyom bakalım nasıl marifetli kızımız.. kaydirigubbakcemile2

iyiym tatlım nolsun giremiom herzaman herkes iiyidir umarımmm

herkes iyi bildiğim kadarıyla.. arya rahatsızdı biraz kalçası batıyomuş... fatoşun bebişinin cinsiyeti belli oldu sen okudunmu bilmiyom erkek demiş doktoru.. oğluşu geliyo nazlımı nazlıı... alkisalkisalkis

herkes iyi bildiğim kadarıyla.. arya rahatsızdı biraz kalçası batıyomuş... fatoşun bebişinin cinsiyeti belli oldu sen okudunmu bilmiyom erkek demiş doktoru.. oğluşu geliyo nazlımı nazlıı... alkisalkisalkis

benimde kuyruk kemiğim çok ağrıyo bu aralar fatoşçumun oğlumu olcakmış hayırlı olsun çok sevindim az önce burdaydı fatoş çıkmışş

benimde kuyruk kemiğim çok ağrıyo bu aralar fatoşçumun oğlumu olcakmış hayırlı olsun çok sevindim az önce burdaydı fatoş çıkmışş

uzancam demişti ondandır.. ya benimde göbek deliğim çok ağrıyo batıyo bi tutunca kramp gibi giriyo. doktorda bişey demedi normal gibi konuştu ama ben korkuyom.

Back
X