haydi kızlar ben kaçar. biraz eğlenelim di mi ama :dance:
kendinize iyi bakın. öptüm göbüşlerinizden. kaydirigubbakcemile3
bizde seni öptük iyi eglenceler size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydi kızlar ben kaçar. biraz eğlenelim di mi ama :dance:
kendinize iyi bakın. öptüm göbüşlerinizden. kaydirigubbakcemile3
Tugbacim hosgeldin sekerim küsme sakin burdayi
şaka yaptım küsmedim şekercim mümkün mü öyle bişey :1hug:
Kizlar ben çikiyorum simdilik
gidip yemek hazirlayim karnimda acikti zatencokacimcoook
sonra gelirim yine opuyorumnanaktan
canlarım napıyosunuz ben gittim dr... cinsiyetimiz %100 kız oldu nihayet:))) 580 gr olmuş kızım ve boyumuz 28 cm... suyumuz organlarımız vs.. hepsi çok iyi... 1 hafta önde gidiyoruz... ayrıntılı ultarason verdi... veeee 200 tl dediler... kocişle benim kalbimize iniyodu... doğum parası içinde 1500 normal, 2300 zorunlu sezeryan, 3000 isteğe bağlı sezeryan, epidural +450... walla napıcağıma hala karar veremedim.. kocişle öyle birbirimize baktık... ama ben bu dr. çok seviyorum ya gene kadın mükemmeldi... kendine her gittiğimde daha çok bağlıyo... hayırlısı bakalım... ben fazla kalamıyorum... son havadisleriyi veriyim istedim.... çok çok öpüyorum sizleri canımsınız.....
iyim canım napım evet yalnızım accık uzanaım bakım
slm kızlaar nasılsınız
iyiym tatlım nolsun giremiom herzaman herkes iiyidir umarımmm
herkes iyi bildiğim kadarıyla.. arya rahatsızdı biraz kalçası batıyomuş... fatoşun bebişinin cinsiyeti belli oldu sen okudunmu bilmiyom erkek demiş doktoru.. oğluşu geliyo nazlımı nazlıı... alkisalkisalkis
benimde kuyruk kemiğim çok ağrıyo bu aralar fatoşçumun oğlumu olcakmış hayırlı olsun çok sevindim az önce burdaydı fatoş çıkmışş