• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

shine tatlım profilime bak bebisin oraya koymustum gecen bende cok var ama saten veya yazliklar bu yesili kızlık aldim o krem pijamama da sabahlik ariyorum uzerine

kız senin geceliğine alt üst olana bayıldım güle güle geyin
nekadara aldın sorması ayıp :kedi:

tatlım sabahlik ariyorum onun gibi olan da bulamadim saol begendin icin tatlım bizim hastanede yapiyolar hep plazma tv de bebek resimlerini gosteriyolar 4 lu ultrason icin ama sorusturmadim doktora 2 hafta sonra gitsem olurmu tabi olur demisti ama bizim sigorta bir kac bizi yine ugrastırcak

tatlım o krem renngi pijamaya 75 ti vermistik yesile de 60 ama onlari boyle deyısık markalar satan yerden indirimden aldim beyendiginize saol ama cogu ic camasiri satan yerlerde cok sık ve guzel hemde ucuz pijamalar var kızlar hamileler icin arastırın gecen baktim ekim annesi bitane arkadas 20 til ye super pijama almis cok hosuma giti tac ta almis takım yapmis

slm kızlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ?
Geçmişi okuymadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.
Size bişey soracagım kendiniz için pijama falan almaya başladınızmı.?
Annem artık bebek ve senin için alış veriş yapalım ne olur ne olmaz erken dogum olur olmaz hazır dursun cantalarınız dedi ?
Siz neler düşünüyosunuz bu konuda ?

bende bidaha ki ay alıcam canım toplu alış -verişe çıkmayı düşünüyorum çook eksik var çook 1 tane pijama takımı alıcam ama sabahlık almıycam kullanmıyorum ben üzerine bi hırka yada yelek alıcam.1 tanede gecelik alıcam gecelik fiyatları uygun genelde alayım hazırda dursun kimisi gecelik rahat diyor kimisi pijama diyor. 2 sindende 1 takım alıcam ee zaten evde kimse yokken falan rahat olsun diye ben kendi eşofmanlarımı giyerim hani birileri falan gelince haber veriyorlar ya ilk 1-2 gün giymek için alıcam cici pijama o kadar.sürekli ponpon onlarla duramam rahatta edemem o kadar kokoş.

Nasıl peki pijama alt üst seklindemi yoksa elbise tarzımı aldın .Hangilerinden almak lazım .
Eger zahmet olmazsa eklermisin profiline .Bizede fikir olur.

yolladığın liklerde hepsi buradaki pempe olan güzel ama çantalar hoşuma gitmedi zaten her halükarda koca bi çanta bezdi değişek kıyafetti alman lazım birde ben kolumda kol çantası taşıyamam gibime geliyor bebişle çıkınca .

selam kızlar nasılsınız?? benim morelim çok bozuk tam bi gündür bebğim kıpırdamıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım o krem renngi pijamaya 75 ti vermistik yesile de 60 ama onlari boyle deyısık markalar satan yerden indirimden aldim beyendiginize saol ama cogu ic camasiri satan yerlerde cok sık ve guzel hemde ucuz pijamalar var kızlar hamileler icin arastırın gecen baktim ekim annesi bitane arkadas 20 til ye super pijama almis cok hosuma giti tac ta almis takım yapmis

hımmm bende daha almadım pijama heralde kurbandan sonra bakarım ama seninki çok hoş güle güle giyi inş.

zeh tatlım uzulme sagliklidir bebisin annesi bir kac gun hareket etmeyınce panıklemeyın diyodu gecen okudum uzme kendini

esemayıt saol cnm da guzeleri senin hepimizin olsun azar azar bisiler alinca birikiyo pilama corap ic camasiri meme pedi tac tarak unutmayın hastaneye yaziyodu bir yerde okudum cici bici olmak lazim ama allah nasip ederse ben londrada dogurursam esim yanımda olamicak dogumda mafoldumben bizi turkiyeye getirmek icin gelicek ben pek cici bizci olsamda esim olmıca icin canım istemıyo suslenmek pek

zeh tatlım uzulme sagliklidir bebisin annesi bir kac gun hareket etmeyınce panıklemeyın diyodu gecen okudum uzme kendini
biliyorum ama birgün onu hissetmeden durmak çok korkutuyor beni yarın doktora gidicez inş sağlıklıdır bebişim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selam kızlar nasılsınız?? benim morelim çok bozuk tam bi gündür bebğim kıpırdamıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende senin gibiyim Zehra 4-5 saat oynamasın hemen ayy ne oluyor niye oynamıyor diye panik oluyorum.ama sonra başlıyor seninkide başlar canım miskinlik yapıyordur.

selam arkadaşlar bende şubat annesiyim ama burayı yeni buldum benim 2. çocuğum size tavsiyem normal doğum yapacaklara 2 tane elbise türü pijama tabii önü gögüse kadar düğmeli olsun rahat etmek için çünkü normal doğumda doğumdan sonra dikiş kontrolü yapıyorlar sonra 1 de altı üstlü pijamanız olsun yedekli çünkü kanamadan dolayı leke oluşabiliyor pijamalarda tamamen önden düğmeli olursa iyi olur. Sezeryandada ilk önce gecelik istiyorlar sonra hemen pijamaya geçiriyorlar zaten. yardımcı olmuşumdur umarım

Yavrum sen doldurmuşsun evi bebeğinin cicileriyle.. bende bunların çeyreğinin yarısı yok daha.. hiçbişeyim yok valla.. acaba geçmi kaldım tedirgin oldum şimdi:)
ama hepsi birbirinden güzel allah iyi günlerde giydirmek nasip etsin.. kızında sana benze inşallah anası gibi güzel olur..

slm kızlar nasılsınız ?
Bebişler nasıl ?
Geçmişi okuymadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.
Size bişey soracagım kendiniz için pijama falan almaya başladınızmı.?
Annem artık bebek ve senin için alış veriş yapalım ne olur ne olmaz erken dogum olur olmaz hazır dursun cantalarınız dedi ?
Siz neler düşünüyosunuz bu konuda ?

Valla canım ben bir gecelik aldım uzun kollu boyu dizaltında göğüs altına kadar düğmeli. Bir tane de 3 lü pijama takım aldım; alt eşofman, içinde uzun kollu tişört, üstüne de düğmeli üst. Ama loğusa için falan değil normalde de giyeceğim çok sıkı olmayan. Zaten pijamayı hastane çıkışında falan giyerim. Dantelli süslü falan da değil yani her zaman giyebileceğim tarzda ikisi de gri pembe. Dagi' nin sözde defolu ürünlerden aldım ama defolarını bulamadım pijamayı 40 geceliği de 30 a aldım. Bir tane daha gecelik ve bir sabahlık almayı planlıyorum.
Ben de erken doğum ihtimaline karşı birer tane almak lazım diye düşünüyorum. Oğluma da bir hastane çıkışı aldımopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bende şubat annesiyim ama burayı yeni buldum benim 2. çocuğum size tavsiyem normal doğum yapacaklara 2 tane elbise türü pijama tabii önü gögüse kadar düğmeli olsun rahat etmek için çünkü normal doğumda doğumdan sonra dikiş kontrolü yapıyorlar sonra 1 de altı üstlü pijamanız olsun yedekli çünkü kanamadan dolayı leke oluşabiliyor pijamalarda tamamen önden düğmeli olursa iyi olur. Sezeryandada ilk önce gecelik istiyorlar sonra hemen pijamaya geçiriyorlar zaten. yardımcı olmuşumdur umarım

hoşgeldin canım.. evet önemli bilgiler verdin sağol ama aklıma bişey takıldı ikide bir gelip çuçumuzamı bakacaklar ayıp değilmi yaaa öf:(
ben bugüne kadar hiç vajinal muayene olmadım:(

Melekseni görünce benim çocuğum çıplak kalacak hissine kapılıyorumkaydirigubbakcemile3 Bir hastane çıkışıyla bir banyo havlusundan başka birşey almadım daha oğluma. Bi de ananesi battaniye almış o kadar:sm_confused:

canım benim hiç üzülme normaldirr
çok korkuyosan sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlettiriyolarr

selda cnm cok saol o senın guzeligin tesekur etim tatlım her hafta bir kac parca aliyoruz esimle cok zevkli oluyo geziyoruz hemde bu hafta allah nasip ederse 10 lu hastane cikisi beyendim onu alcam cogu elbiseleri annemle alcam yazlik falan az da buyuk turkiyeden iste kucuk bisiler beyendigimi aliyorum gecen annem yıne jansas baby var buyuk cantasila tum intiyaclar var icinde islak mendile kadar o seten almis bize bisiler aliyoruz iste sende alirsin cnm neler neler var ay ben kendimi kaybediyorum bebek mazasinda hep

sonunda geldim bir elektirk kesildi 2 saatte geldi oku oku biriken sayfa bitmiyor oğluşuma söylediğiniz güzel şeyler için hepinizwe teşekkür ederiz teyzeleri

hoşgeldin canım.. evet önemli bilgiler verdin sağol ama aklıma bişey takıldı ikide bir gelip çuçumuzamı bakacaklar ayıp değilmi yaaa öf:(
ben bugüne kadar hiç vajinal muayene olmadım:(

Canım maalesef normal doğumda dikiş ve kanama kontrolü için bakıyorlar ben sezeryan oldum hiç bakmadılar

Seldacım maalesef dogumdan öncede sonrada sürekli gelip bakıyorlar utanıyorsun ama alışıyorsun onlara göre çok normal devamlı yaptıkları iş nede olsa

Back
X