2010 Şubat Anneleri

Papatyacım Defne de çok güzel isim. Benim beğendiğim ve eşime beğendiremediğim isimlerden biri

kız karıştı sanırım ben ayşegül..papatya....bakalım son anda degişmezse defne gibi.yinede bize belli olmaz...

iyim canım.işte .zeyno uyurken bi bakayım dedim.fatoşu merak ettim bi haber varmı diye.iyi herkes iyiymiş.
artık sırayla gider inşallah aman erken olmasın yaaa.

sevinidim cnm iyi olduğuna. evet, aman aman erken gelmesinlerr. sağlıkla sıhhatle zamanında inş.

Papatyacım Defne de çok güzel isim. Benim beğendiğim ve eşime beğendiremediğim isimlerden biri

Esra da güzel isim yaa. en azından her ikiniz de beğenmişsiniz:)

ben kaçar kızlar zeyno geldi.hadi by

güle güle cnm. kib

Arkadaslar hepinizin yeni yilini kutlarim
bebislerimizle eslerimizle mutlu saglikli huzurlu yillar dilerim

Ay Fatosumuz dogurmus çok sevindim Allah ilk bebisimizi anali babali büyütsün masallah
açilisi yapti bakalim Fatos
artik darisi basimiza
ay heyecanlandim valla insallah en kisa zamanda saglikli bi sekilde aramiza dönerler ikiside

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle YENı YILINIZ KUTLU OLSUN BEBıŞLERLE VE KOCıŞLERLE inş.opuyorumnanaktan

havvacım maşallah Esra hanıma canım döner merak etme annesi Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş:Saruboceq:.
hulen(hülya) maşallah canım senin kızına da büyümüş senin cimcimede
fatolina maşallah ecrin dila hanıma seninde az kaldı desene hadi hayırlısı bakalım
inş. Fatoşla bebişide bir an evvel toparlanırda hem birbirlerine kavuşurlar hemde aramıza dönerler:Saruboceq:

dr elenlerın gozu aydın masallah bebıslerınız kocaman olmuslarzemuszemus

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz insalah herkez cok iyidir artik bebisler cok buyudu zaman yavaslamaya basladi sanki da cok cabuk gecmesini beklerken allah hepmize iyi dogumlar saglikli bebisler dogurmayi nasip etsin

saol tatlim senin yeni yilin kutlu olsun dilerim bu yil bebeklerimizle cok guzel gunler geciririz salikli sihatli

iyim canim ne olsun bebiste iyi annesinin karnini kopariyo yaramaz biraz teyzesi senin prenses nasil sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…