2010 Şubat Anneleri

Havvacım canım gözünaydın, maşallah esra'ya. inş.döner esracık annesi daha zamanı var merak etme, hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim.opuyorumnanaktan

günaydın teyzoşlar hepinize tekrardan mutlu huzurlu sağlık dolu bir sene dileriz kızımla. ben yeni yıla uyuyarak girdim koltukta sızmış kalmışım kaydirigubbakcemile3

havvacım senin bebişko yerini sevdi galiba ayrılamıyor inşallah döner hayatım ama hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun gerisi mühim değil

canım ne güzel büyümüş Esra'mız maşallah. Hayırlısı ise dönsün canım, kafana takma, daha 3 haftaya kadar ne olacağı belli olmaz.sağlıkla dünyaya gelir inş hepsi.

günaydınlar..

bugün herkes tatilde sanırım. biz de yeni geldik işe.

rüyamda oğlumu gördüm, emziriyodum. o kadar tatlı,sakin bir bebekti ki :asigim: alla allah diyorum, ne kadar kolaymış herşey, niye bu kadar zorluk çekiyolar acaba diye düşünüyorum..
sonra da illa saçma bişey olacak ya, bebeğin ağzına emzik diye bıçak vermişim. ağzının kanadığını gördüm. kan rüyayı bozar neyseki..

günaydın herkese iyi yıllar dilerim...
ilk bebeğimiz hoşgelmiş, sağlıkla sıhhatle anneli babalaı büyüsün inşallah...
yarencim saçma sapan rüyalar görüyoruz doğum yaklaştıkça.
bende dün eğlenmeye gittiğimiz yerdeki garsonu gördüm rüyamda. adam ultrasonla bebeğime bakıyor ve bana bu çocuğun gözünde kist var diyordu. ben de hem çok üzülüp hem de aman garson ne anlar bu işten diyordum kendi kendime.
akıl sağlığım bozulmadan sağ salim doğururum inşallah.
yoksa benim gidişat kötü...

günaydınlarr.. mutlu yıllarr.
yeni yıla yeni bi umutla girmek gibisi yok. fatoş'un ve topiğimizin ilk bebişi hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün. darısı da bizlere inş.

fatoşun haberini doktor kontrolümden çıkar çıkmaz öğrendim ve kendim doğum yapmış kadar sevindim. inş hamilelikteki sıkıntıları da doğumla birlikte gider fatoşun.

gelelim bizim kuzuya: 33+6 da 2500 gr ve 45 cm olmuş ve normal doğum pozisyonunda. 15-20 gün kadar sonra gidip çatı muayenesi olacakmışım. doğum şeklim belli olacak.
hepimizin hakkında hayırlısı. fatoşla birlikte, daha bi yakın hissettim kendimi doğuma. duygularım karmakarışık..!

bebişlerimizle, sağlıklı, mutlu bir 2010 dileğiyle..!

gözün aydın canım, güzel haberlerle gelmişsin: inşallah normal doğum pozisyonuna döner de üzmez annesini Esra Hn.

iyi çalışmalar güzelim. bu saçma rüyalar hiç bitmeyecek galibaa. hepimiz aynı dertten muzdarip. zaten doğur düzgün uyku yok, azıcık uyuyuver, başlıyo film gibi rüyalar.

takmamak lazım, yoksa kafayı yedirir bu rüyalar.

oy oy maşllah canım kocaman olmuş..rabbim gönlüne göre versin

sormayın ya bu rüyalar insanı bi hoş yapıyor.
bende çok saçma rüyalar görüyorum

Gözünaydın maşallah bebişine canım

selam kızlar...yeni yılınn herkese mutlu huzurlu bir yıl olmasını diliyorum...
havvacım maşallah esracığa büyümüş inş döner canım..
hulen senin cimcimenede maşallah hadi hayırlısı canım inşallah doğumun gönlünce olur.

kızlar rüya diyonuz ben anlatsam gülmekten çatlarsınız bende rüyamda matrix i gördüm bugün sırnaşık şey sonra bankadan arıyolar büyük ikramiye size çıktı diyolar bende onlara uyuyorum şimdi gece uyumadım zaten diye bağırıyorum sırnaşık şeysırnaşık şey valla hergün rüyalarımı anlatsam böle saçmalıklarla dolu yane sırnaşık şey

herkese iyi yıllarr
fatoş kapıyı açtı hayırlısıyla arkasaından bizde gireriz inş.,
dün zehracım msj attı çok sevindim heyecanlandım
darısı başımıza artık

gelelim benim prensese :ecrin_bebek:
dün akşam dr.daydık herşey yolunda kızım ilk kez yüzünü gösterdi
çok tatlı resmi alimden düşmüyo hiç 2600 olmuş zillim
13ünde hastaneye çağırdı kan idrar testi ve nstye verdi bide çatı muaynesi yapıcam dedi
eğer sezaryansa 21inde alırım dedi çok heyecanlıyım kızlar ya ne kaldı şurda oyy oyy

kızlar fatoş yoğun bakımdan çıkmış ama konuşamadım eşi yanına gidiyorum dedi boş oda yokmuş şimdi taburcu olanlar olcakmış onu halledicem dedi. allah yardımcısı olsun adamcağızda zorda kalmıştır.

Havvacım canım gözünaydın, maşallah esra'ya. inş.döner esracık annesi daha zamanı var merak etme, hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim.opuyorumnanaktan

Selmacım sağol canım. 21 ocakta çağırdı tekrar..İnşallah döner o zamana kadar.
Sezeryandan korkuyorum. Bi de doğduğu anı göremeyeceğim diye istemiyodum.Hayırlısı bakalım. İnşallah döner

havvacım senin bebişko yerini sevdi galiba ayrılamıyor inşallah döner hayatım ama hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun gerisi mühim değil

Galiba sevdi canım ama dönsün bir an önce ya....

canım ne güzel büyümüş Esra'mız maşallah. Hayırlısı ise dönsün canım, kafana takma, daha 3 haftaya kadar ne olacağı belli olmaz.sağlıkla dünyaya gelir inş hepsi.

İnşallah canım.Sağol.

Hormonlar rüyaları da sapıttırıyo kızlar. hayır olsun inşallah...

Canım maşallah bebişine...İnşallah güzel haberlerle gelirsün yine...

Canım teşekkür edrim.. Haır olsun rüyan da...

Ayyy kız nee heyecanlı ya... Maşallah bebişine...

Evet canım ya iki farklı hastane hangisine koşacak adamcağız...

ya ınanmıyorum fatos dgurmusmu erkenmı oldu ne oldu ay ay panıkledım dur bı gecmıse bakayım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fatolina maşallah prensesinehakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım ,sezeryan yada normal doğum fark etmez, yeterki sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inş...

ya ınanmıyorum fatos dgurmusmu erkenmı oldu ne oldu ay ay panıkledım dur bı gecmıse bakayım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:roflol: canım dur sakin ol...Yüksek tansiyınu vardı ya. Drlar dün almaya karar vermişler...Bebiş küvezdeymiş. Fatoşu da tedbiren gece yoğun bakımda tutmuşlar. İyiymiş ikisi de

:roflol: canım dur sakin ol...Yüksek tansiyınu vardı ya. Drlar dün almaya karar vermişler...Bebiş küvezdeymiş. Fatoşu da tedbiren gece yoğun bakımda tutmuşlar. İyiymiş ikisi de

havvacım nasıl sakın olayım kız benımde dunden berı barız sancılarım var doktorumu aradım kontrole gıttım acılma yok amam hafıf hafıf sancı varleke yada su gelırse hemen gel dedı
ya ıste o yuzden tutustum bende:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…