2010 Şubat Anneleri

slmmm canlarimmm..... ne var ne yok? kizlar rüyamda bebsimi gördüm bugün yine :ecrin_bebek:. ya her gördügümde bebisim renkli gözlü sarisin oluyor ay cok merak ediyorumm tipinii kuzumun?opuyorumnanaktan ama ne ben sarisinim ne babasi. ben beyaz tenliyim babasi esmer. sanirim bu Almanlara baka baka onlarami benziycek ne. sizde hic öyle oldumu rüyada görüpte gercektende benzedigi?hihoyyyt

ben cok gördüm canim! ayyy heycan yaptim dur rüyami anlatayimkaydirigubbakcemile3 rüyamda bebsim okadar cok hareket ediyormuski sanki cikacak gibi sonra kazagimin yakasindan bembeyaz bi el cikiyo diyorumkiii anneme ayy ellerine bak anne diyorum. sonra kazagimin yakasindan kafasini cikartiyo ve asagiya bana dogru bakiyoo gözeri ne yesil ne mavi ve gülümsüyo bana . tabi o an ben diyorumki anneme anne daha subata cok var bu subat bebegi :ecrin_bebek:enfeksiyon kapar geri karnima sokmaliyiz diyorum annemde aliyo bebisimin kafasini tekrar kazagimmin icerisine sokuyo ama cok güzel bir rüyadii karsimda birebirr gördüm ya kuzumuu iste hep ayni sekilde sarisin oluyo ve renkli gözlü oluyo . aman hayirlisi olsunda saglikli sihhatli baska bisey istemem:CüvCüv:

Canım ben o işi hallettim çoktan
yaptım
profilime ekledim bile

ooooooo....Senin oda da hazırmış.Ne güzel yaa.Ellerine sağlık.Kafan ne kadar rahattır şimdi senin.Bizim boş bir odamız ve tüllerimiz var sadece.Kızımın giysileri benim dolabımda duruyor henüz.Mobilyamızı kardeşim yapacak,onu bekliyoruz.Neyse ki benim odamda kalacak doğunca inşallah.Bambu beşiğimiz var 22 senelik.
Kızım gelmeden odası hazır olsun istedim ama olmadı.Hayırlısı olsun...

kızlar bu topik ilk günlerinde daha canlı daha hızlıydı sanki son birkaç aydır ir soğukluk var ben girmedim ama bişeyler mi oldu küs müs yok dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…