2010 Şubat Anneleri

ayy kizlarr yaaa kiz bebisleri erken olurmus diyorlar bi 10 15 gün öncesinden dogrumu? benim 14subata dogumum var ama yanimda bi akrabam yok yurt disindayim. türkiyeden annemi getircem oda 29 ocakta gelecek insallah. insallah ozamana kadar bebisim dogmazzz:bbo:

genel olarak öyle bir kanı var ama pratikte öyle bir genelleme yapılamaz...
mesela en yakın anneme sordum sen ve kız kardeşin 9 ay 10 günü tamamladınız öyle doğdunuz diyo..
kız veya erkek oluşu ile değil, bebeğin kendi ile alakalı, 29unda gelecekse annen yetişir inşaAllah, telaşlanma...

herkese merhaba.ıNşallah iyisinizdir.Ben sabahtan beri sancı çekiyorum çok endişeliyim.Kasıklarımda şiddetli bir adet ağrısı var.Doktorum da yok bugün.Aradım gene de nöbetçi doktor ile görüştüm.10 dakikada bir değilse ve karnın sertleşmediyse endişelenme dedi ama bu nasıl ağrı böyle.Ağrı kesici al dedi ayaklarını sıcak tut dedi.Sonra bir ara uyumuşum ağrı kesicinin etkisiyle.Uyanınca gene devam.Yarın kontrol günüm diye bugün idare ediyorum.Sabah erkenden gidicem doktora bakalım ne diyecek.
Bana dua edin.Ne olur birşey çıkmasın.Daha çok erken.....................

Allah yardımcın olsun canm...
üşütmüş olabilirsin, bi kaç hafta önce bende bayaa sancılandım, üşütmüşüm meğerse...
inşaAllah hayırlısıyla kötü bişii olmaz...

canimmm yaaa telaslanma! daha gününede var güzelim! sola yat ve bacaklarinin arasin yastik koy.. gerci sana diyorum ama dün ayni sekilde bende öyle oldum karnimda bi sertlesme ölüyorum zannettim. kasiklarimdada bi sanci! dualarim seninle canim!

canım cok gecmıs olsun usutmus olabılır mısın? kac dk da bı gırıyo agrın?

arada bendede oluyo öyle sancılar ama seninki baya lşiddetli canım
sakın ol stres yapma sakın bebişin tedirgin olupta oda sancı yapabilir hepten
herşeyin hayırlısı tabi canım inş. acele etmez bebişin

gercekten canim telas yapma bu normmal! hatta bende sizlere soracaktim benim gibi olan var mi diye? e günümüz yaklasti kizlar yavas yavas baslio artik agri sizi!

canım cok gecmıs olsun usutmus olabılır mısın? kac dk da bı gırıyo agrın?

Ağrım gidip gele bi ağrı değil.Bildiğin adet ağrısı içine bulantı veren cinsten.Şu anda da var.Sizinle paylaşıp rahatlamak ve kafamı ağrıya takmamak için buradayım.Yatsam ağrıyı düşünüp daha kötü oluyorum.
İyi ki varsınız kızlar,saolun.Birilerinin beni anlaması ne güzel.

canım dogum sancısı ara ara gırer sıddetlenerek dewam eder sıklasırmıs. ınsallah sadece usutme kaynaklı falandır. ayaklarını sıcak tut soluna dogru yat dınlen. yarın doktordan sonra bızlerede haber ver ıyı haberlerle gelırsın ıns :Saruboceq:

Saol canım.İnşallah haber vericem.
Kızlar benim ağlayasım geldi neden bilmiyorum.Kendimi niye böyle hissediyorum......

kizlar bu arada mesela sandalyede felan otururken artik karnimin bacaklarima degdigini temas ettigini hissediyrum. galiba artik yava yavas bebek iniyor. sizdede öyle oluyormu?

kizlar bu arada mesela sandalyede felan otururken artik karnimin bacaklarima degdigini temas ettigini hissediyrum. galiba artik yava yavas bebek iniyor. sizdede öyle oluyormu?

benimde bacaklarıma doğru müthiş bi ağrı saplanıyor ayağı kalkınca
dediğin gibi iniyolar galiba

allah şifa versin bitanem ya
umarım üşütmedendir.
hayırlı haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…