herkese merhaba.İNşallah iyisinizdir.Ben sabahtan beri sancı çekiyorum çok endişeliyim.Kasıklarımda şiddetli bir adet ağrısı var.Doktorum da yok bugün.Aradım gene de nöbetçi doktor ile görüştüm.10 dakikada bir değilse ve karnın sertleşmediyse endişelenme dedi ama bu nasıl ağrı böyle.Ağrı kesici al dedi ayaklarını sıcak tut dedi.Sonra bir ara uyumuşum ağrı kesicinin etkisiyle.Uyanınca gene devam.Yarın kontrol günüm diye bugün idare ediyorum.Sabah erkenden gidicem doktora bakalım ne diyecek.
Bana dua edin.Ne olur birşey çıkmasın.Daha çok erken.....................
canım cok gecmıs olsun usutmus olabılır mısın? kac dk da bı gırıyo agrın?
Ağrım gidip gele bi ağrı değil.Bildiğin adet ağrısı içine bulantı veren cinsten.Şu anda da var.Sizinle paylaşıp rahatlamak ve kafamı ağrıya takmamak için buradayım.Yatsam ağrıyı düşünüp daha kötü oluyorum.
İyi ki varsınız kızlar,saolun.Birilerinin beni anlaması ne güzel.
canım dogum sancısı ara ara gırer sıddetlenerek dewam eder sıklasırmıs. ınsallah sadece usutme kaynaklı falandır. ayaklarını sıcak tut soluna dogru yat dınlen. yarın doktordan sonra bızlerede haber ver ıyı haberlerle gelırsın ıns :Saruboceq:
kizlar bu arada mesela sandalyede felan otururken artik karnimin bacaklarima degdigini temas ettigini hissediyrum. galiba artik yava yavas bebek iniyor. sizdede öyle oluyormu?
herkese merhaba.İNşallah iyisinizdir.Ben sabahtan beri sancı çekiyorum çok endişeliyim.Kasıklarımda şiddetli bir adet ağrısı var.Doktorum da yok bugün.Aradım gene de nöbetçi doktor ile görüştüm.10 dakikada bir değilse ve karnın sertleşmediyse endişelenme dedi ama bu nasıl ağrı böyle.Ağrı kesici al dedi ayaklarını sıcak tut dedi.Sonra bir ara uyumuşum ağrı kesicinin etkisiyle.Uyanınca gene devam.Yarın kontrol günüm diye bugün idare ediyorum.Sabah erkenden gidicem doktora bakalım ne diyecek.
Bana dua edin.Ne olur birşey çıkmasın.Daha çok erken.....................
ya kizlar bide benim karnimda cok ama cokf azla bir sertlesme oluyor. acayip derecede. sizdede öyle oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?