2010 Şubat Anneleri

slm kızlar herkes nasıl bakalım herkese ıyı azarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mafoldumbenmerhaba kızlar.. ne güzel tatildik bugün son.. yarın işteyiz yine.. bizim işyerinde insanlar yuzunden once gobusune bakıyorlar rahatsız edici oluyor..o yuzden hem d ehazırlık yapayım diye 2 hafta sonna cıkmayı dusunuyorum izne... sonrasında pişman olmam işallah..ama izne ihtiyacım var bizim orası fabrika ortası forkliftler iş araçları boyum kadar tekerlek çapı olan konteynır kaldıran araç... artık ağırlaştım kaçamıyorum da kolay...bir de hazırlıklarımı yapmak istiyorum..bebişime kendim.. başka bişii dicektim ama unuttum zaten aklım gidip geliyor.. hhmm...tamma benim karnımda bu ara adet görüyormuşm gibi baygın ağrılar oluyor nedir bunlar biliyormusnuz? trsıyorum olan var mı benden başka?? nedir acaba diye hani beliniz karnınız ağrır ya bayılır gibi olur...

iyi pazarlar kızlar
sanada canım hoşgeldiniz

aman canım çıkta izne dinlen tabi hazırlıklarını tamamla artık ağırlaştık
yatak toplamak bile zor geliyo valla
ara ara banada oluyo adet sancıları dr. normal dedi yalancıymış
tırsma yani

canım rahım ıncelırken agrırmıs oyle,kendını yorma bıde usuyunce de agrır,bencede ayrıl ızne daha calısıp napcaksın yorma kendını daha fazla evınde dınlen hepsınden guzel ınankı
:hulya:

ay çok teşekkürler kızlar vallahi cok iyi geldi.. ben yarın şefime ve müdürüme müjdeyi vereyim bana dua edin madem gitceksin die daha da cok yormasılar...
sağolun ama valla iyi geldi..

slm kızlar kocişle pazar pazar temizlik yptık bebişimin yatağının cibinliğini taktık odaya yerleştirdik filan giremedim. tekrar geri dönmek istemiyorum ama saç mevzusunda tabiki batıl inanç ama bu konuya hiç
r takmadığın zaman sorun yok ama bi kere kalbine ya olursa düşüncesi girince ben gibi öleee bekliyosun yanlış ama napıyım kocişte duydu tabi bu olayı hiç şansım kalmadı:)) bekliyotuz artık bizde 1 ayımız kaldı nasılsa

biz kocişle gezmeye çıkıyoruz azıcık gezelim 1 hafta evde yat yat wala hamlaştım iyice gelince görüşürüz öptüm hepinizi byy

slm kızlar nasılsınız ya bende çok fazla sağ sol yapyorum gece
inş.zararı yokturr..
kordon dolanır diye duymuştum boynuna aman ALLAH korusun ya

canım kordon dolanması illa tehlikeli olmuyormuş, çoğu bebekte kordona 2-3 kez dolanmış doğuyormuş zaten, canını sıkma, aklına getirme böyle şeyleri
ben de artık duramıyorum gece ne yana yatsam bi turlu rahat edemiyorum dön dur (bu ebatla tabi sessiz sakin dönemiyorum da :) ) eşimin söylediğine göre de geçen gece eppey bir hareket varmış göbüşümde dışardan durup izlemiş nasıl uyanmıyorum diye, ben de huzursuz huzursuz dönüp durmuşum, sanırsam içerde olan bitenden dolayı normal bi durum bu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…