ekledim canım
sağol canem
bu arkeos çeneye dalar yakar şimdi yemeği kaydirigubbakcemile3
dıyene bakale fırındakıne bak sen,pıstıde yıyom bılemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız bakem
ii canım hava bozuk öyle takılıyoruz pc başında sen nasılsınız :roflol: :roflol:
fazla yeme koçişe kalmıcak
oo fırındaki çoktan piştii yenmeye hazır Şeniz
sanada canım hoşgeldiniziyi pazarlar kızlar
mafoldumbenmerhaba kızlar.. ne güzel tatildik bugün son.. yarın işteyiz yine.. bizim işyerinde insanlar yuzunden once gobusune bakıyorlar rahatsız edici oluyor..o yuzden hem d ehazırlık yapayım diye 2 hafta sonna cıkmayı dusunuyorum izne... sonrasında pişman olmam işallah..ama izne ihtiyacım var bizim orası fabrika ortası forkliftler iş araçları boyum kadar tekerlek çapı olan konteynır kaldıran araç... artık ağırlaştım kaçamıyorum da kolay...bir de hazırlıklarımı yapmak istiyorum..bebişime kendim.. başka bişii dicektim ama unuttum zaten aklım gidip geliyor.. hhmm...tamma benim karnımda bu ara adet görüyormuşm gibi baygın ağrılar oluyor nedir bunlar biliyormusnuz? trsıyorum olan var mı benden başka?? nedir acaba diye hani beliniz karnınız ağrır ya bayılır gibi olur...
mafoldumbenmerhaba kızlar.. ne güzel tatildik bugün son.. yarın işteyiz yine.. bizim işyerinde insanlar yuzunden once gobusune bakıyorlar rahatsız edici oluyor..o yuzden hem d ehazırlık yapayım diye 2 hafta sonna cıkmayı dusunuyorum izne... sonrasında pişman olmam işallah..ama izne ihtiyacım var bizim orası fabrika ortası forkliftler iş araçları boyum kadar tekerlek çapı olan konteynır kaldıran araç... artık ağırlaştım kaçamıyorum da kolay...bir de hazırlıklarımı yapmak istiyorum..bebişime kendim.. başka bişii dicektim ama unuttum zaten aklım gidip geliyor.. hhmm...tamma benim karnımda bu ara adet görüyormuşm gibi baygın ağrılar oluyor nedir bunlar biliyormusnuz? trsıyorum olan var mı benden başka?? nedir acaba diye hani beliniz karnınız ağrır ya bayılır gibi olur...
iyi pazarlar kızlar
sanada canım hoşgeldiniz
aman canım çıkta izne dinlen tabi hazırlıklarını tamamla artık ağırlaştık
yatak toplamak bile zor geliyo valla
ara ara banada oluyo adet sancıları dr. normal dedi yalancıymış
tırsma yani
canım rahım ıncelırken agrırmıs oyle,kendını yorma bıde usuyunce de agrır,bencede ayrıl ızne daha calısıp napcaksın yorma kendını daha fazla evınde dınlen hepsınden guzel ınankı
:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?