2010 Şubat Anneleri

hakkaten lıstede bır suru tanımadık arkadas var sanırım bunlarda hıc gırmıyo ben hıc gormuyorum acıkcası sılsekte olmaz sımdı dogum yapınca haber ederlerse netcezakannehir

canım benimde eller ayaklar şişnce yüzüm acaip şişiyo bu ne yaa dedim geçen gün kendimi tanıyamadım ama dediğim gibi tuzlu yağlı hamur işi turşu pilav bunlar ağır geliyo artık kesmemiz gerek

Arkeos bi tansiyonunu ölçsene normal mi

canım benimde eller ayaklar şişnce yüzüm acaip şişiyo bu ne yaa dedim geçen gün kendimi tanıyamadım ama dediğim gibi tuzlu yağlı hamur işi turşu pilav bunlar ağır geliyo artık kesmemiz gerek

canım tansıyon aletım yok saglık ocagıda uzak,esma nası kescem kız hamur ısını benım kocıs hamur ıssız kahvaltı yapmıyo benımde canım cekıyo anaaam netcem ben yaaa gozlerımı yumamıyorum ha oyle sıs yuzum kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar...Herkes iyidir umarım.
Fatoştan benim de haberim yok ama bir sorun olmadıysa eve çıkması lazım artık.
Derinderen bugün dr a gidecekti. açılması vardı onun. ne oldu acaba. Belki bugün doğum olabilir demişti dr u.
Şişkinlikten bahsetmişsiniz. Ben de her sabah şiş uyanıyorum. Bir de arabayla giderken çok şişiyorum. Dr normal dedi.

Canım eline sağlık. Benim eklediğim listeyi Yaren bana göndermişti. Onun üstünde ekleme yapıyorum. Excell sayfası. Edit e yapıştırıyorum. Bu arada sana mail adresimi gönderdim. Yalnız renkleri nasıl yaptı Yaren bilmiyorum. Dediğim gibi onun listesini takip ediyorum ben.

fatıma bende ocak 15 de işi bırakıyorum

Ben de ben de.....günler nasıl geçecek yaaaaa

kızlar ben kacıyorum ya
yzum cok fena hadı gorusuruz esımı uyandırıyımda saglık ocagına gotursun benı

Bence de sen bir an önce bi yere git. Tansiyonla beraber şişme varsa önemliymiş o çünkü.

kızlar fatosu aradım durumu cok iimiş masallah ama bebısını daha gormemıs bebısın durumuda iimiş çok sukur herkese slmı vardı

günaydınlar herkese.. karlı bir bursa sabahına uyandık biz bugün.. çok güzel yağıyor.. sizlerde havalar nasıl..
arkeos geçmiş olsun canım sana ben de ellerimde şişlikle uyanıyorum ama geçiyor sonra..
fatoş da bi gelse de oğlunu görsek ikisini de merak ettim..
ha bu arada oğlumuzun kıyafetlerini yıkadım astım şimdi salonda evimiz bebek bebek kokuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…