Ayy çok şükür. Ne zaman taburcu olacak acaba Bilgen?
kızlar fatosu aradım durumu cok iimiş masallah ama bebısını daha gormemıs bebısın durumuda iimiş çok sukur herkese slmı vardı
canım daha belli degılmıs ona kalsa bugun taburcu olacakmış ama dıkışlrınden dolayı kalmak zorundaymıs
fatoşum gözün aydın canım
berrincim bebişler bu haftalarda normal deilmi acaba gelişimin yavaşlaması olsun sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra besleriz biz onları bebek şekerleinde hayırlısıyla gelsinde dağıtmak nasip olsun
MERHABALAR
Fatostan güzel haberler gelmis çok sevindim valla
Sizler nasilsiniz sekerler bebisler nasillar bugün
iyiyz canım sen nasılsın bakalımmm
merhaba kızlar herkeze slm
Uzun zamandır yoktum.Ev taşıdım yerleşmek kolay olmadı.Daha sonra yılbaşı için balıkesire eşimin ailesinin yanına gittik.Doktorumda balıkesirde oldugu için kontrolümüde oldum.30 aralıkta bebğim 2,500 grm olmus .Maşallah hersey yolundaymıs.Doktor hanım ocağın 15-16 gibi hastaneye yatıracak.Daha sonrada dogumu bekleyecegiz.Bebek sana 2 beden büyük dedi ben düşük kiloluymusum.Ve bundan sonra bol bol dinlenmelisin dedi yani yiyip içip yatıcakmışım.
Fatoş da dogurmus hersey yolundaymıs allah analı babalı büyütsün inşallah.
Eeee bizim meleklerimizde gelmeye başladı .Daha dün gibi hamile kaldıgımızı öğrendiğimiz günler. Koskoca 9 ay göz acıp kapatıncaya kadar gecti.Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi.
Saol canm .Arkeos geçmiş olsun.
Shine maşallah bebişine canım..
tabii zaman geçio, durdurmak imkansız ama bazen de su gibi geçmio sanki mirmirmirmir daha bebeklerimizin gelmesine var...
ohh sonunda ev işinide hallettin desene.ama zor olmuştur bu durumda evi yerleştirmek.
bebeğinede maşallah canım allah nazarlardan saklasın.dinlen bol bol yorma artık kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?