2010 Şubat Anneleri

kızlar fatosu aradım durumu cok iimiş masallah ama bebısını daha gormemıs bebısın durumuda iimiş çok sukur herkese slmı vardı

canım daha belli degılmıs ona kalsa bugun taburcu olacakmış ama dıkışlrınden dolayı kalmak zorundaymıs

hadi bakalım atlattı fatoş bu zorlu görevide.şimdi cennet kokulusunu göreceği günün sabırsızlığı içindedir.Allah kavuştursun ana oğulu en kısa sürede inşallah.

selam kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah..
biz cmst günü kızımızı görmeye gittik durumumuz çok iyi maşallah yalnız gecen kontrolde yaptığı kilo artışını bu sefer yapmamış, fazla almamış doktorum o yüzden proteini artır dedi.zaten öğle akşam et yiyorum napıcağımı şaşırdım kuru bakliyat da eklicem beslenmeme.. ilk defa nst ye girdim çok güzel bir duygu kalp atışlarını duymak babişle dinledik çok hoşumuza gitti.
kızımın bebek şekerleri ve diğer siparişlerimiz hazırmış akşam alıp yarına inşallah odasıyla ve cicileriyle beraber hepsinin resmini eklicem. çok merak ediyorum inşallah özenli yapmışlardır.

Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. Forumu heyacanla açtım bakalım değişik haberler varmı diye.. Fatoşun iyi haberini aldım sevindim. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

fatoşum gözün aydın canım
berrincim bebişler bu haftalarda normal deilmi acaba gelişimin yavaşlaması olsun sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra besleriz biz onları bebek şekerleinde hayırlısıyla gelsinde dağıtmak nasip olsun

günaydın kızlar..
fatoştan iyi haberler varmış çok sevindim.. tez zamanda kavuşur bebeğine inş.. çok zordur şimdi onun için eminimki..
ben 1 aydır hemoroid problemi yaşıyorum.. bu aralar azdı iyice artık yürürken bile ağrı yapıyor.. krem verdi dr ama bi faydasını görmedim.. var mı böyle bir sorun yaşayıp da çözüm bulabilen :))

esmacım annem de senin gibi diyor ama doktor proteini artır biraz daha deyince benim de o şaşkınlıkla sormak aklıma gelmedi normal değil mi bu durum diye.. gecen kontrolde 2 hafta önden gidiyordu bu kontrolde haftasına dönmüş çok şükür sağlıklı sıhhatli doğurayım da..
sen nasılsın hayatım emir kaanımız nasıl, öksürüğün geçti mi

slm kızlar hepinizeeeeee
fatoştan hayırlı haberler gelmiş ne güzell mşllh
kızlar bende arı poleni ve arı sütü karışımlı bala başladım
bebişim hem sağlıklı hem akıllı olsun diyee

merhaba kızlar herkeze slm
Uzun zamandır yoktum.Ev taşıdım yerleşmek kolay olmadı.Daha sonra yılbaşı için balıkesire eşimin ailesinin yanına gittik.Doktorumda balıkesirde oldugu için kontrolümüde oldum.30 aralıkta bebğim 2,500 grm olmus .Maşallah hersey yolundaymıs.Doktor hanım ocağın 15-16 gibi hastaneye yatıracak.Daha sonrada dogumu bekleyecegiz.Bebek sana 2 beden büyük dedi ben düşük kiloluymusum.Ve bundan sonra bol bol dinlenmelisin dedi yani yiyip içip yatıcakmışım.
Fatoş da dogurmus hersey yolundaymıs allah analı babalı büyütsün inşallah.
Eeee bizim meleklerimizde gelmeye başladı .Daha dün gibi hamile kaldıgımızı öğrendiğimiz günler. Koskoca 9 ay göz acıp kapatıncaya kadar gecti.Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi.

arkeos geçmişolsun canım
tuzlu şeylri mtlaka bırak bence şurda 1 ay kaldı
umarım herşey yolundadır geçmişolsun

tabii zaman geçio, durdurmak imkansız ama bazen de su gibi geçmio sanki mirmirmirmir daha bebeklerimizin gelmesine var...

MERHABALAR
Fatostan güzel haberler gelmis çok sevindim valla

Sizler nasilsiniz sekerler bebisler nasillar bugün

ohh sonunda ev işinide hallettin desene.ama zor olmuştur bu durumda evi yerleştirmek.
bebeğinede maşallah canım allah nazarlardan saklasın.dinlen bol bol yorma artık kendini.

Arkeos geçmiş olsun.
Shine maşallah bebişine canım..
Saol canm .
tabii zaman geçio, durdurmak imkansız ama bazen de su gibi geçmio sanki mirmirmirmir daha bebeklerimizin gelmesine var...

Evet canm var ama beni bir heyecan sardı ki sorma 10 gün sonra yatacagım hastaneye 20 sine kadar bekleyebilirsek spinal sezeryanla dogum yapacagım inşallah.
ohh sonunda ev işinide hallettin desene.ama zor olmuştur bu durumda evi yerleştirmek.
bebeğinede maşallah canım allah nazarlardan saklasın.dinlen bol bol yorma artık kendini.

Evet canım sagol cok zor oldu ama hallettik nihayet.Artık bebeğimin gelmesini bekliyoruz.

Ya kızlar doktor bana ishal ve kabız olmamaya dikkat et dedi . Ne alaka anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…