2010 Şubat Anneleri

Sezeryanda bir gün sonra çıkarmıyorlar mı? Dikişten dolayı bu kadar yatırılmaz ki. CADIARZU

Hastanede yatarak mı bekleyeceksin Shine doğumu? Neden öyle ben bişeyler mi kaçırdım yoksa?

Hastanede yatarak mı bekleyeceksin Shine doğumu? Neden öyle ben bişeyler mi kaçırdım yoksa?

Evet canm yatarak bekleyecegim.Bebek bana 2 beden büyük dedi düşük kilolu oldugum için bebeğin erken gelmesi benm için de bebek içinde riskliymiş.Tüm hazırlıklar yapıldıktan sonra doktor hanım uygun bir günde bebeğimi bana verecek inşallah.

selam kızlar.nasılsınız bakalım.
arkeos geçmiş olsun canım, inş önemli bişey değildir.
shine güle güle otur yeni evinde. bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inş.
izmir'li serap yok mu bugün? tatili uzattı galiba..

selam kızzlarrr
fikirevi canım bebişinin cicileri çok güzel iyi günlerde kullansın prensesin:ecrin_beb
ek:

fikirevi çok tatlılar canım güle güle kullansın kokoş kızın kaydirigubbakcemile3

sağolun teyzoşlar allah hayırlısıyla hepimize giydirmeyi nasip etsin inşallah

Bi tanesii iyi akşamlar canım
Yok tatlım bilmiyom oraları
Ben GOP tayım

bende GOPtayım canım hangi hastaneye gidiyorsun?
ben DUYGUdayım

kızlar fatosu aradım durumu cok iimiş masallah ama bebısını daha gormemıs bebısın durumuda iimiş çok sukur herkese slmı vardı

fatoş doğurmış ha süper allah bizede nasip etsin hayorlısıyla bakalım atlaltalım bizde

selam kızlar.nasılsınız bakalım.siz karlı havalarla uyahmışsınız bizde bahardan kalma bir havayla uyandık.alahya sıcacık şimdi,bi güneş var yakıyo.ama tabi geçici ama olsun bi gün bi gündür tadını çıkaralım dimi...

fatoşun iyi oymasına çok sevindim ama neden dikişlerden dolayı tutuyorlarmışki..zormu olduki dogumbevet bende sezeryan oldum ertesi günü çıkmıştım.bi problem olmamıştı.neyse iyi oysunda varsın kalsın..

Hülyacım burdayım da işler çok yoğun mesai de var geç çıkıcam ara ara girip okuyabiliyorum sadece.

Shine maşalah meleğine. İnşallah sağ salim kavuşursun.

Arkeos geçmiş olsun canım haberdar et bizi de.

Fatoş ta iyiymiş çok şükür. Bir an evvel oğlunu kucağına alsın inşallah.

Fatoşun kalması belki de sezeryanla ilgili değildir. Sonuçta tansiyon vardı belki de ondan tutuyorlardır.

slm kızlar herkes nasıl bakalım benım bebıs gece uyutmadı benı bende sabah kızımı okula gonderdım ondan sonra vurdum kafayı yattım,çok ıyı geldı dınlendım valla
sızlerde ne var ne yok bakalım
fatos ıyıymıs dımı kızlar

Herkeze merhaba bende kaçgündür giremedim tyılbaşından sonra evimde temizliğim yapıldı annem kayınvaldem görümcelerim heryeri tertemiz yaptılar doğuma hazırlık karyolamız geldi sepetimiz hazır evin biraz daha işleri var en son hayırlısıyla kızımın odasını dolabını derleyip toparlıcam ve doğumu beklicem hastanemizde kesinleşti gibi bugun öğlen doktora gittim geldim 2600 gr.olmuş kızım şu anda herşey normal doğumda normal gibi gözüküyo birde ben şöyle cesaretlensem normal doğum için çok iyi olacak...

çok şükür fatoştan iyi haberler gelmiş artık darısı bize hayırlısı ile kavuşuruz bizde inşallah bebişlerimize z

merhaba kıslar,

Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yawrularınıza...Doğum fotoğrafı çektirmeyi düşünen arkadaşlar için bir tavsiye;
Ahu Savan An

selam arkadaşlar ya benim bebeğim kıpır kıpır hiç durmuyor bebeklerin bu aylarda daha hareketsiz olması lazımmış. bide bende varisler oluştu sizde de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…