2010 Şubat Anneleri

ıyiyim canım da bu saatten sonra nsıl uyuyacağım bakalım. Sen nasılsın. Dr. a gidecekmişsin. ıyi haberlerin gelir inşallah

merhaba kızlar.Bugün doktora gittim.sabah 9 dan akşam 5 e kadar doktorlarda gezindim.Dünkü o dayanılmaz sancılarımın sebebi neyseki kızımla alakalı değilmiş.Kızım iyi çok şükür.Ama tahlil yaptırdım.Bağırsaklarda mikrop çıktı.Sancım ondanmış.Antibiyotik kullanman gerek dedi dahiliyeye sevketti,dahiliye enfeksiyon hastalıklarına sevketti.O da açıkçası önermiyor antibiyotik.Gıdalardan mikrop kapmışım ama neyden bilmiyorum.Bir de üstüne bu sabah aşırı ishal beni mahvetti.Patates haşla ve bol su iç geçmezse gel bi tahlil daha dedi.
Nerden çıktı nasıl oldu bilemiyorum.Hangi gıdadan nasıl mikrop kaptım.Kızıma zararı şimdilik yok ama eğer geçmezse sıvı kaybı oluşacağından o zaman zararı varmış.Bakalım ne olucak.Kendiliğinden geçer inşallah yaaa.Şu an dünkünden daha iyiyim neyseki.Sancım daha hafif.

Kızlar siz de sebzeleri,meyveleri iyice yıkamadan tüketmeyin.Nelerle karşılaşıyoruz baksanıza.

Biraz da size kızımdan bahsedeyim teyzeleri.Sonra hemen çıkıcam.
Yumuk yumuk ellerini gördüm kızımın.Onu çok özlüyorum.2.300 gr olmuş Bahar'ım.Boyu yaklaşık 45 cm.Baş çevresi,suyu herşeyi normal çok şükür.Kafası da kasıklarımda.Hazırlanmış bekliyor hayırlısıyla doğacağı günü.Yalnız benim sat'a göre beklenen doğum 20 Şubat usg'de kızımın gelişimine göre 15 Şubat çıkıyor.2 hafta sonra bir daha gidicem kontrole inşallah.
Doktora gidicek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruz.

ıyi geceler kızlar,biz yatmaya gidiyoruz.

Canbahar geçmiş olsun canım ya... Üzüldüm şimdi. Neyse ki bebişi etkilemiyomuş. Ne kadar yıkarsan yıka öyle çok kimyasal kullanıyolar ki yiyeceklerimizde yıkasan da çıkmıyo

iyi geceler kızlarr ya site mi yavaş yoksa problem bizdemi anlayamadım sayfalar geç açılıyorr..?

canbahar çok geçmiş olsun canım inş.2.tahlile gerek kalmadan atlatırsın.kış gününde grip ishal bide hamiş hamiş çok zor ya allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun

kızlar biz bu akşam yani dün olyor artık bu saatte bebek bakmaya gittik 3 aylık bebiş gördüm yani:))) süper bişiy bu ya biran önce kucaklamayı daha çok istedim artık.ayaklarım ve ellerim normalde benimde şişiyo ama bu akşamki gibi hiç olmamıştı tuzu 1 ay olduk bırakalı ama pilavı bilmiyodum demekki ondan şiştim bu kadar oturamadım yaa misafirlikte acıdı resmen.
ayrıca karın kaşıtısı için vazelin harika ben hep vazelin kullandım şimdiye kadar süper karnımda hiç çatlak bile yok 1 gece sürmediğim zaman ertesi gün acayip kaşınıyorum ordan biliyorum

günaydın kızlar ilk açılışı ben yapıyom heralde....
canbahar maşallah bebişine sanada geçmiş olsun dikkat et kendine bende aynı şekilde mikrop kaptım ama atlattım çok şükür..
eliferdi sonlara yaklaşıyoz şişlik olması iyi değil canım dikkat et sonra zor olur allah korusun..
uyku sorunu demeyin gece toplasam 2 buçuk saat uyumuşumdur inanın bide bugün doktora gidicem diye heycan yaptım heralde...

günaydın kızlar.

bugün çoğu için görüş günü anlaşılan. ne kadar güzel.
srpp,zehra,zeyl,duygusuzduygu,maksimen.. bize o güzel, mis kokulu bebişlerinizden iyi haberler getirirsiniz inş.

ben de bu gece uyuyamadım, şu an acayip başım ağrıyor.

canbahar geçmiş olsun canım. inş bol su içerek atlatabilirsin. antibiyotik kullanmana gerek kalmaz.

Ayy Yaren bi şey kalmamış kız.... Ay heyecanlandım şimdi...Yaklaştık iyice meleklerimize...

Günaydın kızlar.

Hülyacım maaşallah diyorum sana Sen bu hafta mı izne çıkıyorsun?

1 saat sonra eşim gelecek doktora gideceğiz ayyy çok heyecanlıyım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…