2010 Şubat Anneleri

doktor heycanı çok fenaya bende çok fenayım midem bulanıyo heycandan...diyom gitmişken doğurup mu gelsem sırnaşık şey

Günaydın kızlar. Baya az kalmış sizin. Hayırlısıyla en uygun zamanda inşallah kavuşursunuz bebeklerinize.

günaydın bülbül..... amiiiiiiiiiinnnn cümlemiz inş.

Günaydın kızlar a.s.

Doktora gidecek çok arkadaş var bugün, güzel haberlerle gelirsiniz inş.

Dün gece çok kötü oldum kızlar, neden oldu anlamadım ama başım ağrıdı, midem bulantı ve çok fena başdönmesi oldu hala da hafif hafif başdönmesi var, yediğim birşey mi dokundu anlamadım.

hoşgeldiniz kızlar günaydın sizede...

napim srpp bu heycan doğurana kadar bitmicek..sırnaşık şey

Dün gece çok kötü oldum kızlar, neden oldu anlamadım ama başım ağrıdı, midem bulantı ve çok fena başdönmesi oldu hala da hafif hafif başdönmesi var, yediğim birşey mi dokundu anlamadım.
canım geçmiş olsun olabilir ama bence bi doktorunu ara sor tansiyon felan olmasın allh korusun..

canım geçmiş olsun olabilir ama bence bi doktorunu ara sor tansiyon felan olmasın allh korusun..

Saol canım Allah razı olsun, şimdi daha iyiyim ama yakınımda sağlık ocağı var gider ölçtürürüm iyi olmazsam.

Günaydın kızlar biz geldik kahvaltımızı edip bugun bizimde doktor randevumuz vardı 11.30 da sımdı hastaneden aradılar acelecı bır bebek varmıs doktorumuz amelıyata gırmıs 13:30'a verdiler randevumuzu inşallah herkes iyi haberler ile gelir ...

günaydın kızlar benımde bugün başım ağrıyor nedense
izinli olmak iyi gelmedi galiba

günaydın kızlarrrr
hastaneye gideceklerin gözü aydın ne güzel çoğu kişinin görüş günü bugün demek benim daha ayın 15.ndeeee güzel haberle gelin inşaallah...opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar nasılsınız bugun? evet herkes bugun doktora gıdıyo hayırlı haberlerle gelın ınsallah opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
bugün doktora gidecek olanlardan güzel haberler alırız inş.bizimde görüş günümüz perşembe, sonlara yaklaştıkça günler hiç geçmiyor ....

günaydın kızlar nasılsınız?
canbahar geçmiş olsun canım bol bol su iç kendiliğinden geçer inşallah
yaren zehsiz yolun sonuna gelmişsiniz nerdeyse ne kadar az kalmış sizin ne güzel ya darısı başımıza

doktora gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah hasret giderin meleklerinizle

bende dün gece hastaydım baş ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısı uyutmadı beni doğru düzgün üşüttüm heralde
hepinizi öpüyorum kızlar

gecmıs olsun canım ya grıp mı oldun yoksaakannehir

Geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…