hep beraber görelim o mutlu günleri inşallah...günaydın kızlar nasılsınız?
canbahar geçmiş olsun canım bol bol su iç kendiliğinden geçer inşallah
yaren zehsiz yolun sonuna gelmişsiniz nerdeyse ne kadar az kalmış sizin ne güzel ya darısı başımıza
doktora gidecek olan arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah hasret giderin meleklerinizle
bende dün gece hastaydım baş ağrısı burun akıntısı boğaz ağrısı uyutmadı beni doğru düzgün üşüttüm heralde
hepinizi öpüyorum kızlar
gecmıs olsun canım ya grıp mı oldun yoksaakannehir
Geçmiş olsun canım...
hep beraber görelim o mutlu günleri inşallah...
amiiinn inşallah canım benim
canım çok geçmiş olsun
günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı bir salı olsun inşallah
herkeze günaydın hasta olan arjkadaşlara geçmiş olsun, hastaneye gideceklerde hayırlı haberler alırlar inşallah.Biz doktor işini dün hallettik herşey çok şükür normal gidiyo birde şu yapılan lşistede ben yokum kim yapıyodu bilmiyorum benide ekleyebilirmi acaba...
kızlar derinderenden haber varmı yaaa
Günaydın kızlar.
Hülyacım maaşallah diyorum sanaSen bu hafta mı izne çıkıyorsun?
1 saat sonra eşim gelecek doktora gideceğiz ayyy çok heyecanlıyım:sm_cool:
Dün gece çok kötü oldum kızlar, neden oldu anlamadım ama başım ağrıdı, midem bulantı ve çok fena başdönmesi oldu hala da hafif hafif başdönmesi var, yediğim birşey mi dokundu anlamadım.
herkeze günaydın hasta olan arjkadaşlara geçmiş olsun, hastaneye gideceklerde hayırlı haberler alırlar inşallah.Biz doktor işini dün hallettik herşey çok şükür normal gidiyo birde şu yapılan lşistede ben yokum kim yapıyodu bilmiyorum benide ekleyebilirmi acaba...
kızlar derinderenden haber varmı yaaa
plajcım geçmiş olsun. Yüksek ateş yoksa korkma bebişe bişey olmaz.
Eşin için gerçekten üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Asker falan mı eşin?
Herkese günaydın ...bu gün herkesin doktor günü galiba işallah çok güzel haberlerle gelin işallah......hastalar geçmiş olsun...malesef benmde kötü gribim...burnum tıkalı hiiiç iştahım yok boğazımda feci ağrıyo Allah korusun kuzumu...
Ahhh kızlar dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı...eşime Afganistana görev çıktı doğumdan sora 5 nisanda Afganistana gidiyor 6 ay yok çok korkuyorum ve çok kahroldum üzüntüden..............
kızlar ipekimin şeker ve oda resimlerini profilime koydum bakabilirsiniz
havvacım listeyi sen güncelliyorsun değil mi? ismi ipek olarak yazar mısın canım
büyük talihsizlik olmuş canım ya acaba doğumdan sonra gitse erteletemiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?