2010 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar dr gıdecekler hepınız ii hberlerle gelrsınız inş.

hep beraber görelim o mutlu günleri inşallah...

canım çok geçmiş olsun

günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı bir salı olsun inşallah

herkeze günaydın hasta olan arjkadaşlara geçmiş olsun, hastaneye gideceklerde hayırlı haberler alırlar inşallah.Biz doktor işini dün hallettik herşey çok şükür normal gidiyo birde şu yapılan lşistede ben yokum kim yapıyodu bilmiyorum benide ekleyebilirmi acaba...

gecmıs olsun canım ya grıp mı oldun yoksaakannehir

sağol canım grip olmuş olabilirim c vitamini aldım yatıyorum dinleniyorum şimdi bu kadar işimin arasında
Geçmiş olsun canım...

teşekkür ederim tatlım
hep beraber görelim o mutlu günleri inşallah...
amiiinn inşallah canım benim
canım çok geçmiş olsun

günaydın kızlar hepimize mutlu sağlıklı bir salı olsun inşallah

günaydın canım amin hergünümüz öyle olsun inşallahyerimseniben

günaydın canım sağol
seninde gözün aydın
kızlar derinderenden haber varmı yaaa

hayırdır canım bişeyimi vardı?

Günaydın kızlar.

Hülyacım maaşallah diyorum sana Sen bu hafta mı izne çıkıyorsun?

1 saat sonra eşim gelecek doktora gideceğiz ayyy çok heyecanlıyım:sm_cool:

evet canım bu hafta son. ama haftaya da arada gelirim işe, gelebildiğim kadar yani.

Dün gece çok kötü oldum kızlar, neden oldu anlamadım ama başım ağrıdı, midem bulantı ve çok fena başdönmesi oldu hala da hafif hafif başdönmesi var, yediğim birşey mi dokundu anlamadım.

aman dikkat et canım. benim de başım ağrıyor bugün. tansiyon falan değildir inş. gece uyuyamadım ben ondan ağrıyor diye düşünüyorum.

Saol Yarencim, şimdi iyiyim sadece uykusuzluk var bunada çare yok(

derinderen bu pazartesi doktora gidicekti belki doğurabilirdi kanaması olmuştu

Canım özelden gönder bilgilerini...Ekleyeyim seni de.

kızlar derinderenden haber varmı yaaa

Ay evet kızlar dün dr a gidecekti.

Herkese günaydın ...bu gün herkesin doktor günü galiba işallah çok güzel haberlerle gelin işallah......hastalar geçmiş olsun...malesef benmde kötü gribim...burnum tıkalı hiiiç iştahım yok boğazımda feci ağrıyo Allah korusun kuzumu...

Ahhh kızlar dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı...eşime Afganistana görev çıktı doğumdan sora 5 nisanda Afganistana gidiyor 6 ay yok çok korkuyorum ve çok kahroldum üzüntüden..............

plajcım geçmiş olsun. Yüksek ateş yoksa korkma bebişe bişey olmaz.
Eşin için gerçekten üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Asker falan mı eşin?

kızlar ipekimin şeker ve oda resimlerini profilime koydum bakabilirsiniz
havvacım listeyi sen güncelliyorsun değil mi? ismi ipek olarak yazar mısın canım

plajcım geçmiş olsun. Yüksek ateş yoksa korkma bebişe bişey olmaz.
Eşin için gerçekten üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Asker falan mı eşin?

Sağol havvacım ateş yok Allaha şükür ....eşim asker benim....çok zor mesleği çok yıprandım evlendiğimden beri oda çok üzülüyor...dün öğle yemeğinde haber geldi kahrolduk ikimizde...yemek yiyemedik ağladık durduk... akşama kadar ben zaten hiiiç susmadım gözlerim kan çanağı oldu böle halim işte Durum 1 aylıkken babamız Afganistan yolcusu Allah kısmet ederse Duru 7 aylıkken gelcek işallah....

büyük talihsizlik olmuş canım ya acaba doğumdan sonra gitse erteletemiyor mu

kızlar ipekimin şeker ve oda resimlerini profilime koydum bakabilirsiniz
havvacım listeyi sen güncelliyorsun değil mi? ismi ipek olarak yazar mısın canım

melisa güle güle büyüsün ipecik güzel odasında herşeyi harika........

benim kuzumun karyoladan başka bişisi yok alamadık malesef babamız gidiyo Allah kısmet ederse geldiğinde artık çünkü o yokken bende evi kapayıp bi görümcem bi annem mekik dokuycam 6 ay çok yıpratıcı günler bekliyo beni ... ben buralı deilim yalnızda kalamam ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…