Sağol Selmacım iyiyim çok şükür. Esra da çok iyi maşallah. kasılıp duruyo yavrum. Kezban hn. bizi 21 ocakta çağırdı. Eğer dönmezse sezeryana gün verecek
selam kızlar
voles nerelerde bileniniz varmı kızlar sayfalar çok çabuk ilerliyo ben bişeymi kaçırdım hiç girmiyo voles
ayyy bacimmmm vallami ? kiz panik yaptim simdi:bbo: Allaha sükür bugün gittim ama hersey yolunda. yaram ise gecmedi canim yaa :sinifsinif:simdi kabuk bagladi dün gece elim atletime takildi atlette yaralara takildi hepsi kavladii yaralarin :gitme:. sabahi sabah ettim valla bi gecse<diii yaa offfff:Saruboceq:Guygusuzduygu vcanım seni rüyamda gördüm. Sancın vardı. dr a gidecektin. Bebiş geliyo galiba diyodun...Yanıkların geçmişti..
özlemcimm massallhhh bebisine? kac haftaliktin sen? bende gördüm bugünn kuzumuuu... ahh bide kucagimiza alabilseydik!Srlam kızlar biz oğlumla bugun doktorumuza gittik , oglum 2538 kg olmus oglumla ılgılı hersey normal şuan ıcın de normal dogum gözüküyor bir problem yok dedı doktorumuz fakat kan tahlılı verdık ve sonuclar kötü cıktı cok fazla düşmüş kanımız yarın sabah erkenden müşade altına alıp damardan kan ılacı vereceklermıs yarın aksama kadar yıne hastanedeyız ıste , birde karnımdaki lekelenmeler ve kaşıntılar için cildiyeye gittik kan tahlilimiz yapıldı gebelikte 50 kadından bırınde gözüken alerjik bır durummuş pomat verdi bakalım 1 hafta ıcınde gecmesse tekrar tahliller yapılcakmıs bizden şimdilik bukadar teyzelerı ...
sagolasinnnn bacimmm? senden ne haber? rapor ver bakam bize! ya cok girmionn yada giriosunn ama ben sana denk gelmioommmm kaydirigubbakcemileözlemzafer,duygusuzduygu gözünüz aydın kızlar maşallah kuzucuklarınıza....
özlemcimm massallhhh bebisine? kac haftaliktin sen? bende gördüm bugünn kuzumuuu... ahh bide kucagimiza alabilseydik!
anaaaa aramizdaa azz varmisssözlemcimm massallhhh bebisine? kac haftaliktin sen? bende gördüm bugünn kuzumuuu... ahh bide kucagimiza alabilseydik!
Sağol canım benım senınde gözün aydın, ben 34+4 üm canım bugun :CüvCüv:
eee canimm senin kontrol nezaman?Özlem duygu gözünüz aydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?