2010 Şubat Anneleri

Sağol Selmacım iyiyim çok şükür. Esra da çok iyi maşallah. kasılıp duruyo yavrum. Kezban hn. bizi 21 ocakta çağırdı. Eğer dönmezse sezeryana gün verecek

Sağol Selmacım iyiyim çok şükür. Esra da çok iyi maşallah. kasılıp duruyo yavrum. Kezban hn. bizi 21 ocakta çağırdı. Eğer dönmezse sezeryana gün verecek

hayırlısı ile kucağımıza alsaydık bebeklerimizi valla zaman hiç geçmiyor, artık çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum , sabahları çocukları okula eşim bırakıyor,anneanneleride okuldan alıp eve getiriyor sağolsun,yalancı sancılarımda başladı yollarda doğuracam diye korkuyordumkaydirigubbakcemile3

selam kızlar
voles nerelerde bileniniz varmı kızlar sayfalar çok çabuk ilerliyo ben bişeymi kaçırdım hiç girmiyo voles

Guygusuzduygu vcanım seni rüyamda gördüm. Sancın vardı. dr a gidecektin. Bebiş geliyo galiba diyodun...Yanıkların geçmişti..

Srlam kızlar biz oğlumla bugun doktorumuza gittik , oglum 2538 kg olmus oglumla ılgılı hersey normal şuan ıcın de normal dogum gözüküyor bir problem yok dedı doktorumuz fakat kan tahlılı verdık ve sonuclar kötü cıktı cok fazla düşmüş kanımız yarın sabah erkenden müşade altına alıp damardan kan ılacı vereceklermıs yarın aksama kadar yıne hastanedeyız ıste , birde karnımdaki lekelenmeler ve kaşıntılar için cildiyeye gittik kan tahlilimiz yapıldı gebelikte 50 kadından bırınde gözüken alerjik bır durummuş pomat verdi bakalım 1 hafta ıcınde gecmesse tekrar tahliller yapılcakmıs bizden şimdilik bukadar teyzelerı ...

slmm canlarimmm bendee gördümmm bugünn bebisimi ya kizlar bisey sorcam bu catal dediginiz bi masa ve iki bacaginizida kollara atiyorsunuz dimi? doktor alttan bakio? eger oysa ben her doktora gittigimde ona cikiyorum anacim utana sikila :kedi: siz daha yenimi cikiyorsunuz? bana doktor her gittigimde ilk önce ona cikartiyo sonra ultrasondan bakio!

Guygusuzduygu vcanım seni rüyamda gördüm. Sancın vardı. dr a gidecektin. Bebiş geliyo galiba diyodun...Yanıkların geçmişti..
ayyy bacimmmm vallami ? kiz panik yaptim simdi:bbo: Allaha sükür bugün gittim ama hersey yolunda. yaram ise gecmedi canim yaa :sinifsinif:simdi kabuk bagladi dün gece elim atletime takildi atlette yaralara takildi hepsi kavladii yaralarin :gitme:. sabahi sabah ettim valla bi gecse<diii yaa offfff:Saruboceq:

özlemcimm massallhhh bebisine? kac haftaliktin sen? bende gördüm bugünn kuzumuuu... ahh bide kucagimiza alabilseydik!

ya kizlar bisey sorcam bu catal dediginiz bi masa ve iki bacaginizida kollara atiyorsunuz dimi? doktor alttan bakio? eger oysa ben her doktora gittigimde ona cikiyorum anacim utana sikila siz daha yenimi cikiyorsunuz? bana doktor her gittigimde ilk önce ona cikartiyo sonra ultrasondan bakio!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…