valla serapcım merakla senı beklıyorum emınonune gıtcem nasıl ne malzemesı alcagımı bılmedıgımden fıkır olsun dıye beklıyorum aslında bı tane model daha buldum ama kararsız kaldım bakıcam artık
Sağolun kızlar. Bütün bebişlerimize maşallah.
Canım ya bu akşam koyayım hemen malzemeleri en azından da bir an önce fikir olsun. Kendin bir şeyler ekleyip çıkarırsın hem oluşur kafanda. Zaman azalıyor valla elini çabuk tutkaydirigubbakcemile3
kızlar ipekimin şeker ve oda resimlerini profilime koydum bakabilirsiniz
Canım adı gibi güzel olmuş kızının odası.İnşallah sağlıklı,mutlu günler geçirirsiniz kızınla o odada.
sol canım benim a.s.
Gerçekten herşeyi çok güzel çok zevklisin şekerini senmi yaptın yoksa hazırmı aldın?
yok hayatım ya ben o kadar şekeri yapana kadar çıldırırdım sipariş verdim 80 tane
Plaj canım Allah sabır versin. İnşallah çabucak gelir geçer. Haklısın zor bir zamana denk geldi ama sıkmamaya çalış kendini.
Maksimen oğlun iyiymiş gözün aydın. Doktor bana çatıya son zamanda bakıcaz dedi ama ben de bi dahakine hazırlıklı gidicem.
Berrincim odanız da şekerleriniz de sepetiniz de çok çok güzel olmuş. Güzel kızın da güle güle uyusun odasında inşallah. Bizim odamız da haftaya cumartesi gelecek inşallah çok heyecanlanıyorum:dance:
Zeynepçim muhtemelen normal diyecektir doktor da ama sen için rahat etsin istiyorsan bir git görün doktora canım.
çok saol serapcım daha güzelleri sizlerin olsun kızlar, senin de gözün aydın gelince resimleri bekliyoruz
Selam kızlar ben doktordan geldim. Epey bi bekledik çünkü doktorumuz normal doğuma girmiş.
Oğlumu gördüm 2530 gr olmuş sıpam. 18 günde 630 gr almış anlayacağınız. 15 gün sonra tekrar çağırdı. Hala normal doğum pozisyonunda benim sıpacık. Çatı muayenesinde sorun olmaz ve çocuğun kilosu çok fazla olmazsa normal yaparız dedi doktor teyzemiz. Artık eleviti bırak iştah açar meyve falan yiyorsan gerek yok içmene ama ferrum forta devam et dedi. Yeni doktorumuzdan hoşlandık kıpır kıpır canlı enerjili bir kadın.
Hastane hakkında da bilgi aldık odaları gördük hoşumuza gitti bakalım hayırlısıyla orada yapcaz inşallah. Bu hastane sadece epidural yapıyormuş zaten ben de öyle istiyordum.
Bizden haberler böyle inşallah tüm doktora gidenlerden güzel haberler alalım.
maşallah paşamıza Allah nazarlardan korusun
Slm arkadaŞlar ancak geÇmİŞİ okuyabİldİm bİzde kızımla doktordan geldİk annesİ maŞŞalah kızından Çok kİlo alıyor ben 15 gÜnde 3 kİlo almıŞım sİnİr oldum kızımda 2100 gr olmuŞ benİmde karnında aĞrı kasıklarımda kramp vardı doktor servİks uzamasına baktı nst ye baĞlandık Çok ŞÜkÜr hİÇbİrŞey Çıkmadı ÜŞÜtmekten kaynaklanıyormuŞ ayaklarınızı İyİ kollayın arkadaŞlar
plaj arkadaŞım sende ÜzÜlme İyİ dÜŞÜn İyİ olsun saĞ salİm dÖner İnŞallah
maşallah canım sana da ya ama çok kilo alma kendine dikkat et biraz
esımde bunu cok begendı kızlar sızce nasıl
http://3.bp.blogspot.com/_Iu4zatNai9A/RzC5SII4KmI/AAAAAAAAACE/sk326l9nJAc/s320/seker3.jpg
Çok güzelmiş bence canım.
cokta kolay gıbı degılmı cnm?o keseden alcam seker bıblo baska bısey yok..emınonune dogru bı uzanmam gerekecek kendımede hıc guvenemıyorum ama annemle gııderım belkı:dance:
ayshecım hepsı bırbırınden guzel ama karar da verılmez kı
ay saol cnm dur bı de aksam senınkıne bakayım hangısı kolayıma gelırse ona benzer bısey yaparım ıste amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlar bizde sağlık ocağına gittik
muaynemizi olduk kalp atışlarını dinledik kıızmın geldik herşey yolunda
artık hazır ol dedi heran olabilir doğum dedi 37.haftamıza girdik
eve gelincede remimizi çekildik ahanda 37 haftalık ECRİNDİLA hanım :ecrin_bebek:
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/291197-2010-subat-annislerinin-gobusleri-60.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?