2010 Şubat Anneleri

Sağolun kızlar. Bütün bebişlerimize maşallah.

Canım ya bu akşam koyayım hemen malzemeleri en azından da bir an önce fikir olsun. Kendin bir şeyler ekleyip çıkarırsın hem oluşur kafanda. Zaman azalıyor valla elini çabuk tutkaydirigubbakcemile3

ewet cnm valla az kaldı ben bı model daha buldum ama nasıl eklıcem onu arastırıyorum sımdı kkda

Çok güzelmiş bence canım.

cokta kolay gıbı degılmı cnm?o keseden alcam seker bıblo baska bısey yok..emınonune dogru bı uzanmam gerekecek kendımede hıc guvenemıyorum ama annemle gııderım belkı:dance:

cokta kolay gıbı degılmı cnm?o keseden alcam seker bıblo baska bısey yok..emınonune dogru bı uzanmam gerekecek kendımede hıc guvenemıyorum ama annemle gııderım belkı:dance:

Kolay görünüyor canım. Öyle süslü kese hazır bulursun bi de biblo tamam işte çok ta güzel olur kaydirigubbakcemile5

ay saol cnm dur bı de aksam senınkıne bakayım hangısı kolayıma gelırse ona benzer bısey yaparım ıste amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay saol cnm dur bı de aksam senınkıne bakayım hangısı kolayıma gelırse ona benzer bısey yaparım ıste amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Benimki biraz daha oyalayıcı canım buna göre. Bakarsın hangisi kolayına işine gelir öyle yaparsın. Aman herşeyden önce onlar için bir şeyler yapmak çok zevkli.

hadi gözünn aydinnn gördünn bebisini demek bende görddümmm bugünnn kuzumu:ecrin_bebek: kilosu felan nasilmis ? az kalmis sanaaa yol gözüküyo bende 34+2 yim!

Merhaba kızlar,
Bende doktordan geldim bugün..Başta biraz korktuk ama herşeyin yolunda olduğunu öğrenince iyiyiz çok şükür,hatta bomba gibiyiz elhamdulillah:lepi:

Nstye girdim ilk önce doktorcicimiz ameliyattaydı..Nstde sancı çıktı.Halbuki sadece hafif bi karın ağrım vardı o kadar:sm_confused:

:lmaz: yaptı sekreter ablamız hamilelikte karın ağrısı olmaz kiii dedi...
Hooop çatalasenağlama
Neyse ki açılmamız yokmuş,açılma olmadığında da düzensiz sancıların bi ehemmiyeti yok dedi bitanecik doktorumuzzzz
Plasentamız iyi,suyumuz,kalp atışlarımız her bişeycağızımız iyi elhamdulillah:Saruboceq:
Oğlumuzda '2400 olmuş çok şüküüüüüür:Saruboceq: 4 haftada 800 gr. almış :teytey:

Bebişimiz rahim kanalında ilerlediği için kasık ağrısı,vajina ağrısı normal oluyormuş kızlar,hatta iyiye de işaret olabilir ama yine de dikkat bu belirtiler benim çatala çıkmama sebep olduğuna göre bi aksilikte doğurabilirdi...

Zeynepçim;Sen doktorundan memnun musun ona güveniyor musun? Verdiği ilaç seni tedirgin etmiş anlaşılan..Açıkcası bakmadan etmeden neden ilaç verdi bende pek anlamadım:sm_confused:

Melisa; odanı çok şeker ipek hanıma yakışır ipek gibi bi o da :asigim:İnşallah hep güzel günlerde kullanırsınız berabercene.:1hug:

Ve de Plaj arkadaşımızsenağlama ya moral vermek isterdim ama çok üzüldüm yaa eşinin gidişinesenağlama Sağlıcakla gider,sağlıcakla gelir inşallah:Saruboceq::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…