Merhaba kızlar,
Bende doktordan geldim bugün..Başta biraz korktuk ama herşeyin yolunda olduğunu öğrenince iyiyiz çok şükür,hatta bomba gibiyiz elhamdulillah:lepi:
Nstye girdim ilk önce doktorcicimiz ameliyattaydı..Nstde sancı çıktı.Halbuki sadece hafif bi karın ağrım vardı o kadar:sm_confused:
:lmaz: yaptı sekreter ablamız hamilelikte karın ağrısı olmaz kiii dedi...
Hooop çatalasenağlama
Neyse ki açılmamız yokmuş,açılma olmadığında da düzensiz sancıların bi ehemmiyeti yok dedi bitanecik doktorumuzzzz
Plasentamız iyi,suyumuz,kalp atışlarımız her bişeycağızımız iyi elhamdulillah:Saruboceq:
Oğlumuzda '2400 olmuş çok şüküüüüüür:Saruboceq: 4 haftada 800 gr. almış :teytey:
Bebişimiz rahim kanalında ilerlediği için kasık ağrısı,vajina ağrısı normal oluyormuş kızlar,hatta iyiye de işaret olabilir ama yine de dikkat bu belirtiler benim çatala çıkmama sebep olduğuna göre bi aksilikte doğurabilirdi...
Zeynepçim;Sen doktorundan memnun musun ona güveniyor musun? Verdiği ilaç seni tedirgin etmiş anlaşılan..Açıkcası bakmadan etmeden neden ilaç verdi bende pek anlamadım:sm_confused:
Melisa; odanı çok şeker ipek hanıma yakışır ipek gibi bi o da :asigim:İnşallah hep güzel günlerde kullanırsınız berabercene.:1hug:
Ve de Plaj arkadaşımızsenağlama ya moral vermek isterdim ama çok üzüldüm yaa eşinin gidişinesenağlama Sağlıcakla gider,sağlıcakla gelir inşallah:Saruboceq::gitme:
doktora giden kızlar maşallah bebişlere
göğüs kemiğime baskı yapıyo bnım kız sizinde öyle mi
Saolun varolunopuyorumnanaktan teyzeler güzel dualarınız içinopuyorumnanaktan
Arkeos Roxy Matik diye bi deterjan Adeseden aldım.Ama kullanmayı düşünüyorsan,mümkün olduğunca az kullan,hele ilk yıkamaysa ölçünün çeyreğini koy,ilk yıkadığımız posta da biraz fazla gelmiş deterjan,erimemişti kalmıştı canım
Canım ben de o deterjandan kullandım. Az koyup ekstra durulama yapmıştım.
selam tekrar biz doktordan geldiiiik.. sancılanarak gittim nst ye bağladılar ama yarı aç olduğum için doktor yarın sabah bidaha istedi bol enerjili kahvaltı yap gel dedi.. nedenini bilmiyom kimsede bilmiyoya... kızım 3.100 kg olmuş ve ultrasona göre 38. haftasında görünüyo doğum tarihide ayın 26 sı gözüküyo artık gün sayıyoruz dedi bekliyoruz bakalım. ben kilo almamışım çok şükür..yarın gidince neler olcak bilmiyom. haftada bi gidicekmişim artık haftayada çatıya çıkıcam :)))) anaaaaam korkuyoom(((((((
Zehracım canım benim ne güzel haberler bunlar... Bir melek daha geliyor demek. Hadi hayırlısı olsun canım...Bu arada çatıya değil de çatala çık istersen ne işin var çatılarda karnın burnunda :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?