2010 Şubat Anneleri

canım gozun aydınopuyorumnanaktan zeylcım bu arada sen hangı bebıs deterjanını kullanıyosun bebek gıbı kokuyo demıstın ya

selam kızlaropuyorumnanaktan
oh maşallah herkesin görüş günüymüş bugün hepinizin kuzucuklarına 41 kere maşallah
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsınız :Saruboceq:
benimde annem geldi bugün onunla oturduk ama erken gitti bende size bakayım dedim benimde bugün karnım çok ağrıyordu gaz sancım var galiba bebişimde az hareket ediyordu açıkcası panik oldum biraz ama şimdi daha iyi biraz rahatladım :asigim:

zeyl cım guvenıyorum canım ama muayene olmadan ılac kullanmak ıstemedım erteledım sımdılık almadım ılacı...
kızlar ben cıkıyorum optum hepınızı

doktora giden kızlar maşallah bebişlere
göğüs kemiğime baskı yapıyo bnım kız sizinde öyle mi

Saolun varolunopuyorumnanaktan teyzeler güzel dualarınız içinopuyorumnanaktan

Arkeos Roxy Matik diye bi deterjan Adeseden aldım.Ama kullanmayı düşünüyorsan,mümkün olduğunca az kullan,hele ilk yıkamaysa ölçünün çeyreğini koy,ilk yıkadığımız posta da biraz fazla gelmiş deterjan,erimemişti kalmıştı canım

galiba canım Allah korusun sanki karnımda bebiş değilde taş var gibiydi bir sertlik şimdi daha iyiyim ama insanda tecrübeli olmayınca aklına herşeyi getiriyor neyseki oğluşum hareket ediyorda içim rahatlıyor az kaldı ama ya sabretcez artık

doktora giden kızlar maşallah bebişlere
göğüs kemiğime baskı yapıyo bnım kız sizinde öyle mi

Ay Ebruli ben ne çektim o göğüs ağrısından 6.ayımdan beri sağıma yatmamı bile engelliyor,sızı yapıyordu.Hele ki çalışırken offf...Ama bebik aşağı inmeye başladıkça ağrının yoğunluğu geçiyor merak etme canımyerimseniben

Canım ben de o deterjandan kullandım. Az koyup ekstra durulama yapmıştım.

selam tekrar biz doktordan geldiiiik.. sancılanarak gittim nst ye bağladılar ama yarı aç olduğum için doktor yarın sabah bidaha istedi bol enerjili kahvaltı yap gel dedi.. nedenini bilmiyom kimsede bilmiyoya... kızım 3.100 kg olmuş ve ultrasona göre 38. haftasında görünüyo doğum tarihide ayın 26 sı gözüküyo artık gün sayıyoruz dedi bekliyoruz bakalım. ben kilo almamışım çok şükür..yarın gidince neler olcak bilmiyom. haftada bi gidicekmişim artık haftayada çatıya çıkıcam :)))) anaaaaam korkuyoom (((((((

Zehracım canım benim ne güzel haberler bunlar... Bir melek daha geliyor demek. Hadi hayırlısı olsun canım...Bu arada çatıya değil de çatala çık istersen ne işin var çatılarda karnın burnunda :roflol:

maşallah canım kızına benim kızımda ultrasona göre iki hafta önden gidiyor, perşembe günü bizimde doktor kontrolümüz var,çatı muayenesi yapacakmış bakalım neler diyecek doktor teyzemiz..

sırnaşık şey yükseklerdeyiz biz çatıda keyf yapıyoz......
sağolun teyzeleri

Zehracım canım benim ne güzel haberler bunlar... Bir melek daha geliyor demek. Hadi hayırlısı olsun canım...Bu arada çatıya değil de çatala çık istersen ne işin var çatılarda karnın burnunda :roflol:

Ay alemsin Havvasırnaşık şey:roflol:

Bende çatı diyom çoğu zaman karıştırıp:roflol:

Saol Selmacım güzel duaların için canım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…