güle güle kullansın canım cicilerini meleğin.bu arada doğru sölüyosun ben bigün evden dışarı çıkamıyorum halsizlikten diğer gün çarşı pazarkaydirigubbakcemile3
minel ismide güze lve değişik bir isim anlamı ne canım?
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bebisler nasil ya yine karin agrisi tutu eyvahedigeldismile bi dogursadik saglikla kizlar
kızlar kızıma ikinci ismini arıyordum ya sizce MİNEL nasıl???
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bebisler nasil ya yine karin agrisi tutu eyvahedigeldismile bi dogursadik saglikla kizlar
Kur'an da geçiyor Nas suresinde.min'el cenneti vennas.Anlamı:Cennetteki inci tanesi.
Ben BAHAR ismini koyucam kızıma ama ille de iki isim istiyorum neden bilmem.
"MİNEL BAHAR"nasıl???
Kur'an da geçiyor Nas suresinde.min'el cenneti vennas.Anlamı:Cennetteki inci tanesi.
Ben BAHAR ismini koyucam kızıma ama ille de iki isim istiyorum neden bilmem.
"MİNEL BAHAR"nasıl???
Srlam kızlar biz oğlumla bugun doktorumuza gittik , oglum 2538 kg olmus oglumla ılgılı hersey normal şuan ıcın de normal dogum gözüküyor bir problem yok dedı doktorumuz fakat kan tahlılı verdık ve sonuclar kötü cıktı cok fazla düşmüş kanımız yarın sabah erkenden müşade altına alıp damardan kan ılacı vereceklermıs yarın aksama kadar yıne hastanedeyız ıste , birde karnımdaki lekelenmeler ve kaşıntılar için cildiyeye gittik kan tahlilimiz yapıldı gebelikte 50 kadından bırınde gözüken alerjik bır durummuş pomat verdi bakalım 1 hafta ıcınde gecmesse tekrar tahliller yapılcakmıs bizden şimdilik bukadar teyzelerı ...
kızlar bu arada yeni simleyleri farkettinizmi
eyvahedigeldismile eyvah
boshayallersmile
bilmiyorumkismile ben nerden bilcem gı:)
bayanssulusmile bayan rüküş
alsanaalsanasmile al sana al sana
aklinialirimsmile aklını alırım
olumunekankayizsmile ölümüne kankayız
ohaoldumsmile oha filan oldum yani
guclubacismile güçlü safinaz.....
en çok bunu beğendim amaohaoldumsmile
Canım olur mu öyle şey.O nas suresinde geçen yer öyle değil.Min-el cenneti değil,minel cinneti vennas...İnsanlardan ve cinlerden anlamına gelir.Kuranda başka yerde geçer mi bilmiyorum ama.Sözlük anlamı cennette ki inci tanesi demekmiş mesela..Bahar çok güzel bi kız ismia.s.a.s. İkisi birlikte kulağa çok hoş geliyor:asigim:
söyleme şekli hoşuna gittiyse koy tabi ama anlamı öyle değil surede geçen şeklide * min el-cinneti ven nas* tır anlamı da farklıdır söylenişi hoşuna gidiyosa neden olmasın ama bahar tek başınada güzel bi isim canım ay hayırlısıyla bi isim bulsaydık bebişlerimize bugün babamız aradı aklına gelmiş işyerinde beyza olsunmu diyoyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?