2010 Şubat Anneleri

Kur'an da geçiyor Nas suresinde.min'el cenneti vennas.Anlamı:Cennetteki inci tanesi.
Ben BAHAR ismini koyucam kızıma ama ille de iki isim istiyorum neden bilmem.
"MİNEL BAHAR"nasıl???

kızlar kızıma ikinci ismini arıyordum ya sizce MİNEL nasıl???

Canım Min'el şeklinde yazılıyo arapçada. Aslında anlamı yok. Bir edat. Ardına geldiği isimle anlam kazanıyo. Tıpkı Aleyna gibi. üstüne olsun anlamı var Aleynanın. Yanına gelen isimle Esselamu aleyna ( Selam üstüne olsun) gibi. Yİne de sen bilirsin tabi...

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bebisler nasil ya yine karin agrisi tutu eyvahedigeldismile bi dogursadik saglikla kizlar

Karnın ağrıyosa üşütmüş olabilirsin canım. Ayaklarını sıcak tutmaya çalış.

selam kızlar nasılsınız bende giremiyorum bir türlü bende artık zeynodan kalan uyku setini falan yıkayıp astım.artık beşik kurulacak.oda hazırlanacak.degilsi giysilerimiz hazır ütülende.benim gecelikler ütülendi hazır.çantaya koymadım ama kırşır şimdiden diye.odasını hazırlayınca onuda korum artık.....
havvacım benim kızın ismi degişti canım.21.sıradayım.ve kızım defne oldu ismi..ve kesin artık degişmeyecek...tabi dogum tarihi şimdilik 2 şubat gibi erken olmazsa..gerçi benim doktor ocak sonu lalım diyo amam ben bir iki gün daha duralım doktor bey 2 şubat olsun dedim.oda bakırz dedi.yani ben şimdilik 2 şubat diyorum dogum tarihini onuda düzelt istersen.dier bilgilerimiz tamam..

neyse kızlar ben çıkayım ne var ne yok bi bakmak istedim...

baharcım iki ismide çook güzel.amam ben herzaman tek ismi severim iki isim karışıyo ya..ben ikinsinden birine kara versem baharı tek kullanırdım.ama ikiside güzelll
hepinize iyi akşamlar .öpüyorum hepinizi..
bixanesi caneylom.canlarım sizedi iyi akşamlar öptüm...

Kur'an da geçiyor Nas suresinde.min'el cenneti vennas.Anlamı:Cennetteki inci tanesi.
"MİNEL BAHAR"nasıl???

söyleme şekli hoşuna gittiyse koy tabi ama anlamı öyle değil surede geçen şeklide * min el-cinneti ven nas* tır anlamı da farklıdır söylenişi hoşuna gidiyosa neden olmasın ama bahar tek başınada güzel bi isim canım ay hayırlısıyla bi isim bulsaydık bebişlerimize bugün babamız aradı aklına gelmiş işyerinde beyza olsunmu diyoyerimseniben

kızlar bu arada yeni simleyleri farkettinizmi
eyvahedigeldismile eyvah
boshayallersmile
bilmiyorumkismile ben nerden bilcem gı:)
bayanssulusmile bayan rüküş
alsanaalsanasmile al sana al sana
aklinialirimsmile aklını alırım
olumunekankayizsmile ölümüne kankayız
ohaoldumsmile oha filan oldum yani
guclubacismile güçlü safinaz.....

en çok bunu beğendim amaohaoldumsmile

"MİNEL BAHAR"nasıl???

Canım olur mu öyle şey.O nas suresinde geçen yer öyle değil.Min-el cenneti değil,minel cinneti vennas...İnsanlardan ve cinlerden anlamına gelir.Kuranda başka yerde geçer mi bilmiyorum ama.Sözlük anlamı cennette ki inci tanesi demekmiş mesela..Bahar çok güzel bi kız ismia.s.a.s. İkisi birlikte kulağa çok hoş geliyor:asigim:

canım maşallah bebişine
canım ya benimde göbişte çatlayan bi kaç yerde aşırı kaşıntı bide sivilce gibi bişiler çıktı duş aldım şuan biraz ii ama geçmezse bende gidiyim geçmiş olsun sanada tatlim

ay bayıldım bunlara ben yaaaaaaaaaaaa bayanssulusmile

kızlar ben bu ismi dün bi sitede gördüm ve fazla araştırmadan size sundum.Bugün aktım da ne tartışmalara sebep olmuş.Ne isimmiş ya.Ben kızımı uğraştırmam bunlarla.Ayrıca arapça da bir anlamı yokmuş gerçekten.Bağlaç olarak kullanılıyormuş.Ama bunun yanında daha ne isimler hakkında yanlış biliyoruz.Mesela ceylin:cennet kapısı demek değilmiş.Hepimize yanlış öğretiliyor.Ah bu siteler...

evet orayı yanlış yazmışım canım haklısın.Yazın daha çok araştırmama sebep oldu vazgeçtim isimden.Ama söylenişi hoşmuş gerçekten tabi manası yok.

senin de kontrolün dün değil miydi,senle aynıydık biz.Geçmişi okudum ama kaçırmış olabilirim,nasıl kızın???ne kadar olmuş??

hepinize iyi geceler.. bugün çok giremedim eşim evdeydi vaktim olmadı bide kardeşimde bende. bana çok kalmıyor bilgisayar.
herşey yolunda dimi. bende iyiyim şükür. sadece bebeğimin mesaneme baskı yapmasından ve çiş hissi getirmesinden muzdaribim ama az kaldı buna da şükür.
kendinize ii bakın kısa zamanda görüşmek dileğiyle. öpüldünüz.

günaydınlar
ben pek bu saatlerde buralarda olmam
ama gece hiç uyuyamadım göbişteki çatlaklar acayip kaşınıyo galiba alerji oldu
gece uyuyamadık kızımla
ağladım çaresizlik çok kötü ya öğleden sonra dr.a gidicem

günaydın fatolina sabret az kaldı senin 37 hafta doldumu drun çatı muayeni ne zaman yapmıştı öğrenebilirmiyim
bu arada aramızdan doğuranlar varmış hayırlı olsun inşallah bebeklerini seğ salim büyütürler

Günaydın kızlar a.s.
Bugün yıllık iznimi alıp işten ayrılmayı düşünüyorum, artık dayanamıyorum sabahları çok zor geliyorum işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…