günaydın fatolina sabret az kaldı senin 37 hafta doldumu drun çatı muayeni ne zaman yapmıştı öğrenebilirmiyim
bu arada aramızdan doğuranlar varmış hayırlı olsun inşallah bebeklerini seğ salim büyütürler
evet canım 37.haftaya girdik
çatı muaynesini 13ünde olucam doğum şeklimede ogün karar vericek dr
fatımacım hayırlı olsun sanada çık artıkta dinlen canım
benimde bu hafta 34-35 sence yaparmı muayene ve nstye bağlarmı
canım ben o hafta gittiğimde usg den baktı
nstyi önümüzdeki hafta verdi işte ama her dr farklı sen genede hazırlıklı git
kızlar valla hiç kasmayın kendinizi
o kadar büyültülcek bişi değil ben hamilelikten önce gitmiştim iltihap için
anlamadım bile dr kasarsan acır canın demişti
ama dr bayandı şimdiki erkek napalım yapcak bişi yok :kedi:
canım valla benide sardı o korkular ama ben normalden yanayımHerkezze günaydın bugün bende 37.haftaya girdim hayırlısıyla az kaldı ama az kaldıkça bituhaf hissediyorum kendimi kprku sarıyo sanki hep böyle kalacakmışım gibi hiç çocuğum olacakmışım gibi hissetmiyorum nasıl doğum yapcağımı belirleyemiyorum şuanda herşey normal gözüküyo ama ben sezeryandanda normal doğumdan da korkuyorum neyapcaz böyle? Fatolina senin 36hafta doldumu yada 37.haftamı dolmuştu tam olarak kaç haftalık hamilesin canım?
gözün aydın canım ohh senden keyiflisi yok bugün desene :lepi:günaydın herkese...
çok mutluyum bugün...
annemle babam geliyorlar, saat 3 gibi alıcaz havaalanından...
3 ay burdalar inşallah...
korkma şeker en azından deneliyimliyiz öyle düşün ozaman bişey olmamıştı şimdide olmaz Allah'ın izniyle :Saruboceq:benim drda ilk muayene bebek yokken ultrasonla baktı muayene edecem dedi etmiş ben anlamadım valla inş öyle olur korkmuyorum şimdilik
Günaydın kızlar. Valla sabah kalkmak çok zor geliyor artık otobüste bile uyudum bugün daha ayılamadım. İzne çıkayım doğurana kadar uyucamboshayallersmile
canım valla benide sardı o korkular ama ben normalden yanayım
2. bebişi düşündüğüm için kesilip biçilmek istemiyorum o yüzden
benim 36 bitti pazartesi günü 37.haftama girdim tatlım
gözün aydın canım ohh senden keyiflisi yok bugün desene :lepi:
korkma şeker en azından deneliyimliyiz öyle düşün ozaman bişey olmamıştı şimdide olmaz Allah'ın izniyle :Saruboceq:
ne zaman çıkıcan yahu izne çıkta rahat et valla
ne zaman çıkıcan yahu izne çıkta rahat et valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?