2010 Şubat Anneleri

evet canım 37.haftaya girdik
çatı muaynesini 13ünde olucam doğum şeklimede ogün karar vericek dr

fatımacım hayırlı olsun sanada çık artıkta dinlen canım

günaydın kızlar hepimizi bir çatı telaşı aldı
destek olalım birbirimize korkmak yok:teselli:

kızlar valla hiç kasmayın kendinizi
o kadar büyültülcek bişi değil ben hamilelikten önce gitmiştim iltihap için
anlamadım bile dr kasarsan acır canın demişti
ama dr bayandı şimdiki erkek napalım yapcak bişi yok :kedi:

Herkezze günaydın bugün bende 37.haftaya girdim hayırlısıyla az kaldı ama az kaldıkça bituhaf hissediyorum kendimi kprku sarıyo sanki hep böyle kalacakmışım gibi hiç çocuğum olacakmışım gibi hissetmiyorum nasıl doğum yapcağımı belirleyemiyorum şuanda herşey normal gözüküyo ama ben sezeryandanda normal doğumdan da korkuyorum neyapcaz böyle? Fatolina senin 36hafta doldumu yada 37.haftamı dolmuştu tam olarak kaç haftalık hamilesin canım?

günaydın herkese...
çok mutluyum bugün...
annemle babam geliyorlar, saat 3 gibi alıcaz havaalanından...
3 ay burdalar inşallah...

benim drda ilk muayene bebek yokken ultrasonla baktı muayene edecem dedi etmiş ben anlamadım valla inş öyle olur korkmuyorum şimdilik

denizkızıl gözün aydın cnm

kızlar herkez 36 37 girdi ben daha 33e girdim heyecan dorukta :hulya:

kızlar ultrasonda bakılınca bebek terse zaten çatı muyanesi yapmıyolar kuzenim pazartesi gitti muyaneye 36 haftada bebeğin ters demiş büyük ihtimal sezeryan demiş dönme ihtimali düşükm üş eğer dönerse çatı muaynesi olucakmış

Bende Çok zor gelıyorum artık ıŞe sabah kalkmak ezıyet ama evdede kalınca zaten kızı okula gÖndermek ıÇın kalkmak zorundayım kalkmıŞkende ıŞe gelıyorum ıŞyerınde uyuyorum bende

Günaydın kızlar. Valla sabah kalkmak çok zor geliyor artık otobüste bile uyudum bugün daha ayılamadım. ızne çıkayım doğurana kadar uyucamboshayallersmile

canım valla benide sardı o korkular ama ben normalden yanayım
2. bebişi düşündüğüm için kesilip biçilmek istemiyorum o yüzden
benim 36 bitti pazartesi günü 37.haftama girdim tatlım

günaydın herkese...
çok mutluyum bugün...
annemle babam geliyorlar, saat 3 gibi alıcaz havaalanından...
3 ay burdalar inşallah...
gözün aydın canım ohh senden keyiflisi yok bugün desene :lepi:
benim drda ilk muayene bebek yokken ultrasonla baktı muayene edecem dedi etmiş ben anlamadım valla inş öyle olur korkmuyorum şimdilik
korkma şeker en azından deneliyimliyiz öyle düşün ozaman bişey olmamıştı şimdide olmaz Allah'ın izniyle :Saruboceq:
Günaydın kızlar. Valla sabah kalkmak çok zor geliyor artık otobüste bile uyudum bugün daha ayılamadım. İzne çıkayım doğurana kadar uyucamboshayallersmile

ne zaman çıkıcan yahu izne çıkta rahat et valla

Günaydın kızlar. Ben sezeryan istiyorum çatı muayenesi yapılmaz o zaman değil mi?

Canım senin tahmini doğum tarihi ne gözüküyo bişey sorcam sende kasıklarında dahada alt taraflarda ağrı oluyomu böyle yürüken rahatsız oluyomusun sanki bişey düşcekmiş gibi acaba doğum yaklaşıyo diyemi böyle oluyo benim tahmini doğum tarihi 3 şubat gözüküyo şimdilik..Birde karın aşağı inermiş ya doğuma yakın onu nasıl anlıcaz öyle hemen anlaşılan bişeymi acaba?

ne zaman çıkıcan yahu izne çıkta rahat et valla

Valla canım 26 ocakta rapor alıcam ama o hafta çalışırım daha yani 29 ocağa kadar gelirim. Zaten sezeryan falan olursa (inşallah olmaz ama) gidip 3-5 gün sonra doğurcamkaydirigubbakcemile3 Uyumaya vakit kalmıcak yine vallakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…