valla canım her dr farklı belki yapar belki yapmaz kendisi sölüyo zaten yapıcam yada yapmıcam diyeGünaydın kızlar. Ben sezeryan istiyorum çatı muayenesi yapılmaz o zaman değil mi?
benim tahmini doğum tarihim 2 şubat canımCanım senin tahmini doğum tarihi ne gözüküyo bişey sorcam sende kasıklarında dahada alt taraflarda ağrı oluyomu böyle yürüken rahatsız oluyomusun sanki bişey düşcekmiş gibi acaba doğum yaklaşıyo diyemi böyle oluyo benim tahmini doğum tarihi 3 şubat gözüküyo şimdilik..Birde karın aşağı inermiş ya doğuma yakın onu nasıl anlıcaz öyle hemen anlaşılan bişeymi acaba?
Valla canım 26 ocakta rapor alıcam ama o hafta çalışırım daha yani 29 ocağa kadar gelirim. Zaten sezeryan falan olursa (inşallah olmaz ama) gidip 3-5 gün sonra doğurcamkaydirigubbakcemile3 Uyumaya vakit kalmıcak yine vallakafamçokkarıştı
selam kızlarrr.
Günaydın kızlaar..a.s.
evet canım 37.haftaya girdik
çatı muaynesini 13ünde olucam doğum şeklimede ogün karar vericek dr
fatımacım hayırlı olsun sanada çık artıkta dinlen canım
Bende Çok zor gelİyorum artık İŞe sabah kalkmak ezİyet ama evdede kalınca zaten kızı okula gÖndermek İÇİn kalkmak zorundayım kalkmıŞkende İŞe gelİyorum İŞyerİnde uyuyorum bende
selam kızlarrr.
Günaydın kızlaar..a.s.
günaydın kızlar hoşgeldiniz
çay mı kahvemi ne alırız olumunekankayizsmile
Saol canım, İznimi aldım bugün son yarın evdeyim, çok mutluyum hazırlıklarımıda yapayım artık yavaş yavaş.
Benim oğlum öğlen gidiyor okula sabahları uyuma şansım olacak inş.
Selam hoşgeldin canım,
Günaydın a.s.
günaydın kızlar hoşgeldiniz
çay mı kahvemi ne alırız olumunekankayizsmile
Günaydın Hulen Günaydın Zehra
Günaydın Hulen Günaydın Zehra
ay sitediğin kahve olsun şeker yanına gazete verem senin buyurben kahve alıyım canım bol köpüklübayanssulusmile
Nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir.
Dün oğluşum korkuttu bizi oynamadı bizde 15:30 da doktordaydık çok şükür iyi bir sorun yok.:Saruboceq:
Uyuyordur dedi doktorumuz ama insan tuhaf oluyor..
fatımacım gözün aydın canım
ohh yerın güzel bi uyku çekerisn inş.
hülicim ne zahmeti canım ya sen iste yeter ki :içelim:
meraba arkadaşlar..herkeze ii günler.
ben daha yeni uyandım dün dr.da fena yorulmuşum
gözümü açamadım valla
ya bişiy sorucam akarahan arkadaşımız nerde hiç görmüorum onu bn
iimi acaba haberi olan varmı
fatımacım gözün aydın canım
ohh yerın güzel bi uyku çekerisn inş.
hülicim ne zahmeti canım ya sen iste yeter ki :içelim:
Nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir.
Dün oğluşum korkuttu bizi oynamadı bizde 15:30 da doktordaydık çok şükür iyi bir sorun yok.:Saruboceq:
Uyuyordur dedi doktorumuz ama insan tuhaf oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?