2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar. Ben sezeryan istiyorum çatı muayenesi yapılmaz o zaman değil mi?
valla canım her dr farklı belki yapar belki yapmaz kendisi sölüyo zaten yapıcam yada yapmıcam diye
benim tahmini doğum tarihim 2 şubat canım
bende şuan için bi sıkıntı yok ağrı sancı falan filan ama heran herşey olabileceği için bişeyde demek istemiyorum canım ama normaldir artık son haftalara giriyoruz kasılmalar ağrılar sancılar bunlar olucak hazırlıklı olmalısın
bebişin aşağı indiğinide şöle ufak bi test yaparak öğrene bilirsin belki koca karı işi gelicek ama eskiler böle anlarmış doğumun yaklaştığını
yer otur sol ayak topuğunu sağ ayak baş parmağının üstüne atabiliyosan daha doğuma varmış ama atamıyosan bebiş aşağı inmiş doğuma az kalmış demekmiş bi dene istersen

oyy oyy sen işten direk doğuma gidiceksin desene ohaoldumsmile

evet canım 37.haftaya girdik
çatı muaynesini 13ünde olucam doğum şeklimede ogün karar vericek dr

fatımacım hayırlı olsun sanada çık artıkta dinlen canım

Saol canım, İznimi aldım bugün son yarın evdeyim, çok mutluyum hazırlıklarımıda yapayım artık yavaş yavaş.

Bende Çok zor gelİyorum artık İŞe sabah kalkmak ezİyet ama evdede kalınca zaten kızı okula gÖndermek İÇİn kalkmak zorundayım kalkmıŞkende İŞe gelİyorum İŞyerİnde uyuyorum bende

Benim oğlum öğlen gidiyor okula sabahları uyuma şansım olacak inş.

selam kızlarrr.

Selam hoşgeldin canım,

Günaydın kızlaar..a.s.

Günaydın a.s.

günaydın kızlar hoşgeldiniz
çay mı kahvemi ne alırız olumunekankayizsmile

hoşbulduk cnm. ne kahvesi ne çayı anacım. zahmet etmee sen:)

slm canım, hoşbulduk

meraba arkadaşlar..herkeze ii günler.
ben daha yeni uyandım dün dr.da fena yorulmuşum
gözümü açamadım valla
ya bişiy sorucam akarahan arkadaşımız nerde hiç görmüorum onu bn
iimi acaba haberi olan varmı

fatımacım gözün aydın canım
ohh yerın güzel bi uyku çekerisn inş.

hülicim ne zahmeti canım ya sen iste yeter ki :içelim:

Nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir.
Dün oğluşum korkuttu bizi oynamadı bizde 15:30 da doktordaydık çok şükür iyi bir sorun yok.:Saruboceq:
Uyuyordur dedi doktorumuz ama insan tuhaf oluyor..

ben kahve alıyım canım bol köpüklübayanssulusmile
ay sitediğin kahve olsun şeker yanına gazete verem senin buyur
Dün oğluşum korkuttu bizi oynamadı bizde 15:30 da doktordaydık çok şükür iyi bir sorun yok.:Saruboceq:

yaramazlar çok korkutuyolar ya
benimkide geçen gece oynamadı 2ye kadar oynasın diye bekledim
meğersem enerjisi bitmiş yaramazın o saatte kalktım tatlı yedim de oynadı fıldır fıldır

Saol canım Allah razı olsun, öyle yapıcam valla uyuycam sonra oğlumu ellerimle doyurup okuluna göndericem sonra yine yatıcam

izne ayrılmıştı cnm. evinde de net yoktu bildiğim kadarıyla. umarım iyidir.

kuzum benim, içmiş kadar olsum. sağol.

aman çok şükür. dikkatli anne adayının hali başka oluyor tabii. allaha emanetiniz

günaydın kızlAR kızımın esyalarını yükledim teyzeleride görsün:)opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…