2010 Şubat Anneleri

ay kızlar ya benim çok akıntım oluyo ya
dün çatı ya yattımdan beri..
öle su gibi değil ama baya bi rahatsız edicieyvahedigeldismile
sizde oluyomu akıntı

ben hazırlanıyım da gidiyim hastaneye bu göbişteki kaşıntı geçmicek galiba ya offfffffff

daha geçmedimi senin kaşıntı...
bencede ihmal etme canım ya hiç çekilmez bu melet

daha geçmedimi senin kaşıntı...
bencede ihmal etme canım ya hiç çekilmez bu melet

yok canım o geçti çok şükür şimdide göbişteki çatlayan yerler kaşınıyo ve şişti bütün gece uyutmadı ya bi gidim dr bakim ne dicek

Zeylcim kendine ve bebişe çok iyi bak güselim korkma ağrılar hepimizde var ama yorulmamaya dikkat et.

bende üzülüyorum her gece ağlıyorum işallah duruma bişi olmaz eşimde uyuyamıyo böle çok sıkıntılıyım

yaramazlar çok korkutuyolar ya
benimkide geçen gece oynamadı 2ye kadar oynasın diye bekledim
meğersem enerjisi bitmiş yaramazın o saatte kalktım tatlı yedim de oynadı fıldır fıldır

Gerçekten yaramazlar korkutuyorlar aannelerini. Dün neler yaptım tatlı yedim koca bir fincan süt içtim oynamadı. Doktor amcamıza gittik orda oynadı yaramaz kaydirigubbakcemile3

aman çok şükür. dikkatli anne adayının hali başka oluyor tabii. allaha emanetiniz

Sağol canım benim çok şükür herşey yolunda. Allaha emanetiz hepimiz :Saruboceq:
Son haftalarda daha fazla dikkat eder olduk biraz abartıyormuyuz acaba? opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun malesef aylardır o problemle bende boğuşuyorum serum falan bana pek yaramadı halen ferplex fool içiyorumgünde 2 defa....en son gittiğimde 9.8 yani halen düşük bi değer

allah şifa versi kızlar kuru üzüm(siyah)
hurma
havuç
bal
gibi şeylerden bol bol tüketin ..
bende knasızlık var özellikle kuru üzüm çok ii gelmişti.
başım falan çok dönüyodu..üzümü yiyince hemen rahatlıyodum

ay kızlar ya benim çok akıntım oluyo ya
dün çatı ya yattımdan beri..
öle su gibi değil ama baya bi rahatsız edicieyvahedigeldismile
sizde oluyomu akıntı

Benim de akıntım var canım özellikle son iki aydır. Ben ped kullanıyorum sürekli yoksa iş yerinde sürekli değiştiremem. İyi ki yaz değil pişik olurdum 2 aydır hergün pedlekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız
ben daha yeni kalktım sersem gibi olmuş başım zorla kalktım yataktan zorlamasam daha uyurdum valla

ya kızlar geçmişi biraz okudumda çatı muayenesinde çatala yatınca normal vajinal muayeneden farklı can yakan bişeymi var.valla ben hamile kalana kadar haftada 1 2 inmiyordum o çataldan alışkınım canım yanmıyordu ayrıca can yakacak bişeymi yapıyorlar merak ettim

birde benim kızım koca kafalı kaydirigubbakcemile3pozisyonu herşeyi normal 4. ayından beri ama doktor normal doğum yapamayabilirsin dedi çok canımı sıktı valla ben yindede zorlamayı düşünüyorum belki açılma iyi bolur çıkar o kafa ordan

Benim de akıntım var canım özellikle son iki aydır. Ben ped kullanıyorum sürekli yoksa iş yerinde sürekli değiştiremem. İyi ki yaz değil pişik olurdum 2 aydır hergün pedlekaydirigubbakcemile3

ya ben ped kullanamıyorum malesef
çok fena yapıyo yaz kış
reglimde zor kullanıyom..
mecbur sürekli değiştiriyorum napiim

selam kızllarrr
yaa bişey sorcam benim dün gece çok sancım oldu böyle adet ağrısı gibi sonra bebeğimi vajinamda hissetim şimdi çıkcak bu çocuk diye baya endişelendim dört saat felan sürdü bu ağrı sorum şu doğum öyle bir anda başlamaz demi hani su gelmeden nişanı felan görmeden çokkkk korktum yaa...eyvahedigeldismile

ya ben ped kullanamıyorum malesef
çok fena yapıyo yaz kış
reglimde zor kullanıyom..
mecbur sürekli değiştiriyorum napiim

Canım benim akıntımda çoğaldı.
Bende senin gibi sürekli çamaşır değiştiriyorum.
Son haftalarımız enfeksiyon olmadığı sürece normaldir bence.
Yanlız değilsin yani..:kedi:

Geçmiş olsun canım. Benim bebeğim tam yola girmediği için bilmiyorum ama nişan, sancı ve suyun gelmesi doğum belirtisi olabilirmiş herkeste farklı. Sancın tekrarlarsa doktorunu ara canım. Birde üşütmüşte olabilirsin ayaklarımızı sıcak tutmamız gerek.. İnşallah vaktinde gelir kuzucuğun..:Saruboceq:

selam kızllarrr
yaa bişey sorcam benim dün gece çok sancım oldu böyle adet ağrısı gibi sonra bebeğimi vajinamda hissetim şimdi çıkcak bu çocuk diye baya endişelendim dört saat felan sürdü bu ağrı sorum şu doğum öyle bir anda başlamaz demi hani su gelmeden nişanı felan görmeden çokkkk korktum yaa...
CANIM SU GELMEDENDE DOĞUM BAŞLAYABıLıR AMA ıNŞ.SENıNKı NORMALDıR BELKı DÖNMÜŞTÜR..BENıM ANNEMıN SUYU GELMEZMıŞ

sağolun kızlarr ben galiba üşüttüm o zaman çünkü evim sobalı bir sıcak bir soğuk sonuç bumafoldumben

selam kızlar.

pek takip edemedim bugün. yeni uyananlar varmış, oohhh sefanız olsun..

fatıma38 iyi yapmışsın canım izne çıkmakla. benim de en acilinden çıkmam lazım artık, dayanamıyorum. bu hafta sondu güya ama, elimdeki işler bitmediği gibi, patron bi yandan iş veriyor. haftaya, hafta ortasında falan giderim inş, işlerimi bitirip..çok ihtiyacım var artık.

benim de 2 gündür başım fena ağrıyor. izin alıp eve gidicem 1-2 saatten. çok yorgun hissediyorum kendimi mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…