daha geçmedimi senin kaşıntı...
bencede ihmal etme canım ya hiç çekilmez bu melet
Merhaba kızlar,
Bende doktordan geldim bugün..Başta biraz korktuk ama herşeyin yolunda olduğunu öğrenince iyiyiz çok şükür,hatta bomba gibiyiz elhamdulillah:lepi:
Nstye girdim ilk önce doktorcicimiz ameliyattaydı..Nstde sancı çıktı.Halbuki sadece hafif bi karın ağrım vardı o kadar:sm_confused:
:lmaz: yaptı sekreter ablamız hamilelikte karın ağrısı olmaz kiii dedi...
Hooop çatalasenağlama
Neyse ki açılmamız yokmuş,açılma olmadığında da düzensiz sancıların bi ehemmiyeti yok dedi bitanecik doktorumuzzzz
Plasentamız iyi,suyumuz,kalp atışlarımız her bişeycağızımız iyi elhamdulillah:Saruboceq:
Oğlumuzda '2400 olmuş çok şüküüüüüür:Saruboceq: 4 haftada 800 gr. almış :teytey:
Bebişimiz rahim kanalında ilerlediği için kasık ağrısı,vajina ağrısı normal oluyormuş kızlar,hatta iyiye de işaret olabilir ama yine de dikkat bu belirtiler benim çatala çıkmama sebep olduğuna göre bi aksilikte doğurabilirdi...
Zeynepçim;Sen doktorundan memnun musun ona güveniyor musun? Verdiği ilaç seni tedirgin etmiş anlaşılan..Açıkcası bakmadan etmeden neden ilaç verdi bende pek anlamadım:sm_confused:
Melisa; odanı çok şeker ipek hanıma yakışır ipek gibi bi o da :asigim:İnşallah hep güzel günlerde kullanırsınız berabercene.:1hug:
Ve de Plaj arkadaşımızsenağlama ya moral vermek isterdim ama çok üzüldüm yaa eşinin gidişinesenağlama Sağlıcakla gider,sağlıcakla gelir inşallah:Saruboceq::gitme:
yaramazlar çok korkutuyolar ya
benimkide geçen gece oynamadı 2ye kadar oynasın diye bekledim
meğersem enerjisi bitmiş yaramazın o saatte kalktım tatlı yedim de oynadı fıldır fıldır
aman çok şükür. dikkatli anne adayının hali başka oluyor tabii. allaha emanetiniz
Srlam kızlar biz oğlumla bugun doktorumuza gittik , oglum 2538 kg olmus oglumla ılgılı hersey normal şuan ıcın de normal dogum gözüküyor bir problem yok dedı doktorumuz fakat kan tahlılı verdık ve sonuclar kötü cıktı cok fazla düşmüş kanımız yarın sabah erkenden müşade altına alıp damardan kan ılacı vereceklermıs yarın aksama kadar yıne hastanedeyız ıste , birde karnımdaki lekelenmeler ve kaşıntılar için cildiyeye gittik kan tahlilimiz yapıldı gebelikte 50 kadından bırınde gözüken alerjik bır durummuş pomat verdi bakalım 1 hafta ıcınde gecmesse tekrar tahliller yapılcakmıs bizden şimdilik bukadar teyzelerı ...
ay kızlar ya benim çok akıntım oluyo ya
dün çatı ya yattımdan beri..
öle su gibi değil ama baya bi rahatsız edicieyvahedigeldismile
sizde oluyomu akıntı
Benim de akıntım var canım özellikle son iki aydır. Ben ped kullanıyorum sürekli yoksa iş yerinde sürekli değiştiremem. İyi ki yaz değil pişik olurdum 2 aydır hergün pedlekaydirigubbakcemile3
ya ben ped kullanamıyorum malesef
çok fena yapıyo yaz kış
reglimde zor kullanıyom..
mecbur sürekli değiştiriyorum napiim
kızlar ben çıkıyorum
görüşüz iyi bakın kendinize
selam kızllarrr
yaa bişey sorcam benim dün gece çok sancım oldu böyle adet ağrısı gibi sonra bebeğimi vajinamda hissetim şimdi çıkcak bu çocuk diye baya endişelendim dört saat felan sürdü bu ağrı sorum şu doğum öyle bir anda başlamaz demi hani su gelmeden nişanı felan görmeden çokkkk korktum yaa...eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?