2010 Şubat Anneleri

yalnız kızlar, kuru kayısı günkurusu yemek gerekiyor, turuncu olanlar bir katkı ile kurutuluyor renkleri öyle olsun diye, o yuzden ben uzak duruyorum normalde de aklınızda bulunsun,

essemayit bari hafif bir tatlı ye, şerbetsiz olsun... sen hiç mide sorunu yaşamıyorsun herhalde hamilelikte böyle tatlı falan yiyebildiğine göre, maşallah...

Arkeos sen naptın bu arada?
sağlık ocağına gidecektin, şişlikler indi mi?

meraklandırdın o gün, ben sandım sağlık ocağına gittin, babanneye misafirlikteymişsin duyduğum kadarıyla, cık cık :umursamaz:

o turuncu kayısılar kukurtle kurutuluyor ya haklısın canım pek saglıklı degıl turuncu olan

kaydirigubbakcemile3 cellwe cım o gun yuzum sısınce yemek yapamıcagımı anladım babanneme attım kendımı kaydirigubbakcemile3 saka saka o gun ogleden sonra bıraz ındı yuzum ertesı gun yıne aynı oldu bı baktım tursu tuzlu bıraz fazla kacırmısım ondan olmus sımdı yok bısey cok sukur ama bayagı sısmıstım.sagol canım meraklanmıssınız hepınız kusura bakmayın valla

slm kızlar ıslerım yenı bıttı sabahtan berı emınonundeyım o süscü benım bu süscü senın gezıyorum ve nıhayet oglsumun mevlut sekerlerıne karar verdım ve malzemelerımı aldım yaptım bıle bırazını
sızler nasılsınız bakalım

ıyıyız cok sukur aysecım bakalım sekerlerıne ya fotosunu koyda

baisağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim.çok seviyorum dedeciğimi kabullenemiyorum.napalım allah tan rahmet dilemekten başka bişiy yapamıoruz.mekanı cennet olur inşallah
hepiniz sağolun kızlar

ay canım yaa başın sağolsun mekanı cennet olsun... rabbim oğluna uzun sağlıklı ömürler versin...

herkese merhaba bu arada hanımlar... öpüyoruz hepinizi..

biz geldikk selam herkese
elifferdi canım başın sağolsun mekanı cennet olsun inşaallah dedeciğinin...

aaaaaaaaaa kızlar becerdım valla sekerlerımın resmını koydum,resımler ve albumler dıye bı yer varya ıste oraya ekledım,bırde emınonunden kokos bı lohusa tacı buldum onunda resmını koydum,sekerlerımı begencekmısınız bakalım,mınık mınık bıberonlardan olustu,esımde bende cok begendık

bitanesi hoşgeldin canım. teşekkür ederim aysecim sende saolasın bende yapıcam şeker oğluşuma bu durum olmasaydı dün alıcaktım malzemeleri banada birsürü alterntif olmuş oldu hemen bakıyım resimlerine

bak cnm bak cok kolay oldu valla 2 saatte bıttı bıle,,50 tane oldu,yeterde artar bıle bana:lepi:

vallaha çok güzel olmuş elinize sağlık...

bak cnm bak cok kolay oldu valla 2 saatte bıttı bıle,,50 tane oldu,yeterde artar bıle bana:lepi:

evet ya çok güzel çok şık ve modern ayrıca.ve yapımıda kolay anladığım kdarı ile ben geçen hafta bakmıştım burda böyle güzel hazır aksesuarlar yoktu.lavantayı önerdiler ne biliyim sizce hangisi.bu arada ne kadar mal oldu bende 50 tane yapıcam banada yeter sadece ark.veririm malum evdeym ve çalışmıyorum artıkım(

Elifçim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok sıkma kendini meleğini düşün.

Ayşecim maşallah kıss valla dün birşey yoktu ne zaman aldın da yapmaya başladın:hulya:. Ben de sepetimi, takı yastığımı, kapı süsümü ve şekerlerimi bitirdim dün akşam malzemeleriyle birlikte çektim sana göndereyim diye ama bugün işler çok yoğun küçültüp ekleyemedim bir türlü:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…