kuru kayısı kuru üzüme talim edim bu akşam son kez bi tatlı hakkı veriyom kendime ohaoldumsmile sonra yok boshayallersmile
yalnız kızlar, kuru kayısı günkurusu yemek gerekiyor, turuncu olanlar bir katkı ile kurutuluyor renkleri öyle olsun diye, o yuzden ben uzak duruyorum normalde de aklınızda bulunsun,
essemayit bari hafif bir tatlı ye, şerbetsiz olsun... sen hiç mide sorunu yaşamıyorsun herhalde hamilelikte böyle tatlı falan yiyebildiğine göre, maşallah...
Arkeos sen naptın bu arada?
sağlık ocağına gidecektin, şişlikler indi mi?
meraklandırdın o gün, ben sandım sağlık ocağına gittin, babanneye misafirlikteymişsin duyduğum kadarıyla, cık cık :umursamaz:
slm kızlar ıslerım yenı bıttı sabahtan berı emınonundeyım o süscü benım bu süscü senın gezıyorum ve nıhayet oglsumun mevlut sekerlerıne karar verdım ve malzemelerımı aldım yaptım bıle bırazını
sızler nasılsınız bakalım
kızlar mrb kötü haber yazmak hiç istemiyorum buraya ama napıyım sizlerle konumak hep iyi geldiği için yazıyorum dün sabaha karşı 3 te dedemin ölüm haberi geldi ve ben yıkıldım diyebilirim dün akşama adar ordaydık ee geceden beride bende hal yok.hiçbiryerim tutmuyorum yataktan kalkamadım 2 ye kadar.şimdide şöyle bir geçmişe bakayım dedim bitiremedim.bu kadar işimin içinde yataktan kalkamıorum off ya.hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir.
ıyıyız cok sukur aysecım bakalım sekerlerıne ya fotosunu koyda
bitanesi hoşgeldin canım. teşekkür ederim aysecim sende saolasın bende yapıcam şeker oğluşuma bu durum olmasaydı dün alıcaktım malzemeleri banada birsürü alterntif olmuş oldu hemen bakıyım resimlerine
aaaaaaaaaa kızlar becerdım valla sekerlerımın resmını koydum,resımler ve albumler dıye bı yer varya ıste oraya ekledım,bırde emınonunden kokos bı lohusa tacı buldum onunda resmını koydum,sekerlerımı begencekmısınız bakalım,mınık mınık bıberonlardan olustu,esımde bende cok begendık
vallaha çok güzel olmuş elinize sağlık...
bak cnm bak cok kolay oldu valla 2 saatte bıttı bıle,,50 tane oldu,yeterde artar bıle bana:lepi:
slm kızlar ıslerım yenı bıttı sabahtan berı emınonundeyım o süscü benım bu süscü senın gezıyorum ve nıhayet oglsumun mevlut sekerlerıne karar verdım ve malzemelerımı aldım yaptım bıle bırazını
sızler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?