inş dönmüştür havva yaa..bak beimki dönmedi halaAy bülbülcüm iki gündür benim göbiş de aşağıda... Ay ne sevindim. İnşallah dönmüştür....
kızlar bizde bugün doktordaydık herşey yolunda çok şükür nst yede girdik 15 gün sonra çağırdı doğum için gün vericem dedi benim sezeryan olacağı için 38.haftada alıcak sanırım nst de doğumhanede çekildi orayı görünce tırstım resmen.hayırlısıyla bidoğursaydık
Herkese iyi akşamlar,
Ne kadar olmuş sevil bebişinin kilosu?
Senle alakalı değil de ya neden herkes sezeryan yapıyor ya:uhm:
İlla bi sebep bulunuyor sezeryan için,tırsmaya başladım açıkcasımafoldumben
Sevilcim maşallah bebişine.. Benim kontrolüm de 21 inde bakalım ne diyecek
iyi aşamlarrr
zeynep ve havaesen çok saolun canlarım
sevilirem gözün aydın canım hayırlı haberlerle gelmişsin ne güzel
bizimde yarın görüş günümüz çok sabırsızım ben bu defa ayrı bir heyecan var çünkü her defasında dahada büyümüş görmek çok hoş
cnm kilomuz 2450 boyumuzda 42 cm di benim ilkide sezeryandı o yüzden buda oda öyle olucak mecburen neden sezeryan diyosan bizlerinde doktorlarında kolayına geliyo sen saatlerce sancı çekmiyosun doktorda 15 dk içinde işini bitirip parasını fazlasıyla alıyo işte iyi bişey diil ama maalesef böyle aslında herşeyin sağlıklısı normal olan ama benim ilkinde tansiyonum çok düşüyodu o yüzden bayıltıp aldılar
eliferdi bende sonunda oğluşumun cicilerinin resimlerini çekip koydum :)))
saol cnm ben en çok kilo almasına seviniyorum yediklerim ona yarasın bide kalp atışlarını duyduk eşimle gerçekten çok heyecanlı darısı başına inşallah güzel haberlerle gelirsiniz hepiniz
Canım benimde tosunum olacağı için erkek kıyafetleri deyince akan sular duruyor:1hug:
Çok ciciler hayırlı günlerde kullan canım...Babasının zevkide çok hoşmuş yani..Erkek adam kıyafetleri almış hehee.Bu pantolonlar filan 0-3 ay mı
selam teyzoşlar
doktora gittik kaşıntı için merhem verdi inş. iyi gelir
bide nst ye girdim hiç hesapta yoktu
kızımı dinledim yarım saat çok güzeldi
ikimizdede sancı falan yokmuş çok şükür herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?