2010 Şubat Anneleri

Ayşecim eline sağlık çok güzel ve şeker olmuşlar. Hemen de bitivermişler ne güzel benim canım çıktı 4-5 gece uğraştım:bbo:

Hepinize iyi akşamlar kızlar. Öptük siziopuyorumnanaktan

Çıkmadan önce profilime şekerlerimizi ve süslerimizi ekledim. Müsait olunca bakarsınız.

şekerler süper olmuş, o küçük biberonları falan da eminonunden mi buldun canım? çok güzel olmuşlar ben de mi kendim yapsam dedim şimdi :)

Eliferdi canım başınız sağolsun Allah sabır versin.
Ayşe canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Serap benim şekerlere çok benziyo. Ellerine sağlık

kızlar bizde bugün doktordaydık herşey yolunda çok şükür nst yede girdik 15 gün sonra çağırdı doğum için gün vericem dedi benim sezeryan olacağı için 38.haftada alıcak sanırım nst de doğumhanede çekildi orayı görünce tırstım resmen.hayırlısıyla bidoğursaydık

Herkese iyi akşamlar,
Ne kadar olmuş sevil bebişinin kilosu?
Senle alakalı değil de ya neden herkes sezeryan yapıyor ya:uhm:
İlla bi sebep bulunuyor sezeryan için,tırsmaya başladım açıkcasımafoldumben

elıferdı basın sagolsun...
ayshecım sekerler cok cıcı olmus cok begendım :ecrin_bebek:

iyi aşamlarrr
zeynep ve havaesen çok saolun canlarım
sevilirem gözün aydın canım hayırlı haberlerle gelmişsin ne güzel
bizimde yarın görüş günümüz çok sabırsızım ben bu defa ayrı bir heyecan var çünkü her defasında dahada büyümüş görmek çok hoş

Herkese iyi akşamlar,
Ne kadar olmuş sevil bebişinin kilosu?
Senle alakalı değil de ya neden herkes sezeryan yapıyor ya:uhm:
İlla bi sebep bulunuyor sezeryan için,tırsmaya başladım açıkcasımafoldumben

cnm kilomuz 2450 boyumuzda 42 cm di benim ilkide sezeryandı o yüzden buda oda öyle olucak mecburen neden sezeryan diyosan bizlerinde doktorlarında kolayına geliyo sen saatlerce sancı çekmiyosun doktorda 15 dk içinde işini bitirip parasını fazlasıyla alıyo işte iyi bişey diil ama maalesef böyle aslında herşeyin sağlıklısı normal olan ama benim ilkinde tansiyonum çok düşüyodu o yüzden bayıltıp aldılar

saol cnm ben en çok kilo almasına seviniyorum yediklerim ona yarasın bide kalp atışlarını duyduk eşimle gerçekten çok heyecanlı darısı başına inşallah güzel haberlerle gelirsiniz hepiniz

selam teyzoşlar
doktora gittik kaşıntı için merhem verdi inş. iyi gelir
bide nst ye girdim hiç hesapta yoktu
kızımı dinledim yarım saat çok güzeldi
ikimizdede sancı falan yokmuş çok şükür herşey yolunda

bu arada çıkmışken dayanamayıp beşik aldım oğluma aslında almıcaktım kızımdan vardı ama yeni olsun dedim çok şeker ekoseli mavili küçük bişey tekerlekli oda oda gezdirmek için ideal arkadaşımda bebek şekerlerini yapmış hediye ç ok beğendim elime geçince fotolarını koyarım

Maşallah kuzuna büyümüş adam olmuş oğlun:asigim:
İkinci çocuk nasıl bir duygu bende çok merak etmeye başladım hiç bir fikrim yok ama amaaaan iyi yapmışsın beşik almakla,insan nelere para vermiyor ki canımyerimseniben

eliferdi bende sonunda oğluşumun cicilerinin resimlerini çekip koydum :)))

Canım benimde tosunum olacağı için erkek kıyafetleri deyince akan sular duruyor:1hug:
Çok ciciler hayırlı günlerde kullan canım...Babasının zevkide çok hoşmuş yani..Erkek adam kıyafetleri almış hehee.Bu pantolonlar filan 0-3 ay mı

saol cnm ben en çok kilo almasına seviniyorum yediklerim ona yarasın bide kalp atışlarını duyduk eşimle gerçekten çok heyecanlı darısı başına inşallah güzel haberlerle gelirsiniz hepiniz

evet ya onların kilolarını öğrenmek hele bide artışların iyi olduğunu duymak çok hoş moral veriyor bakalım biizmki kaç kilo oldu 3 hafta önce 2.250 idi biz nst ye 1.5 ay önce girmiştik benim ağrım vardı çok onun için gitmiştim nst ile o zamn tanıştık süper bişiy

çok saol canım evet ya hep büyümüşte küçülmüş kıyafetlere bayılır babamız.onun zevkine hayranım zaten (benden belli değilmi) delikafadulden üzerinde 0-6 yazıyodu sanırım tamda makinede şuan yıkanıo çıkınca tekrar bakıyım:))

iyi bari canım kötü bişiy değil demekki sadece krem verdiğine göre ama sen yinede dikkat et çok fazla kaşıma çok şükür benim karnımda çatlak ve kaşıntı olmadı vazelinin sayesinde sanırım yada erken olduğu içinmi henüz bilmiyorum bu vesile ile nst ye bağlanmışsın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…