2010 Şubat Anneleri

Ay evet değiyo duygucum yaaaa....YUUUUUPPPİİİİİ

merhabalar kızlarr

oğluşu olucaklar canınız tatlı istiyomu benim sürekli tatlı istiyo anam bu gidişle dobiş olucam ben

merhabalar kızlarr

oğluşu olucaklar canınız tatlı istiyomu benim sürekli tatlı istiyo anam bu gidişle dobiş olucam ben

valla benim kızım olucak ama deli gibi tatlı yiyorum en başından berikaydirigubbakcemile3
çikolata falanda kesmiyo şerbetli tatlılardan falan yiyorum...(

kız valla yiyom yiyom canım gene istiyo şerbetli tatlı benimde
benim daha 1,5 ayım var doğuma iznede ayırılıcam anacım inş. çok kilo almam :)

kız valla yiyom yiyom canım gene istiyo şerbetli tatlı benimde
benim daha 1,5 ayım var doğuma iznede ayırılıcam anacım inş. çok kilo almam :)
ben de canım şokella vs yiyorum çukulata ile aram yoktu tatlıyla hiç yoktu ama deli kilom var zaten kiloluydum çok fenaaa yani..:icecream:

kızlar mrb kötü haber yazmak hiç istemiyorum buraya ama napıyım sizlerle konumak hep iyi geldiği için yazıyorum dün sabaha karşı 3 te dedemin ölüm haberi geldi ve ben yıkıldım diyebilirim dün akşama adar ordaydık ee geceden beride bende hal yok.hiçbiryerim tutmuyorum yataktan kalkamadım 2 ye kadar.şimdide şöyle bir geçmişe bakayım dedim bitiremedim.bu kadar işimin içinde yataktan kalkamıorum off ya.hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir.

canım başın sağolsun çok üzüldüm,

mekanı cennet olur inşallah, üzülme diyemem ama bi can giderken bi can geliyor işte, dikkat et bebişine,

tekrar başın sağolsun

Son düzenleme:
merhabalar kızlarr

lmaz:kısssssssssss Allah canını almasın seninde benim olumunekankayizsmilegibi hafiften şeker çıkmıştı yaaaaa bide şireli yiyo afferim sana dikkat emiyon seeeenohaoldumsmile....kısss valla zeynebe aferim ....

canım Allah rahmet etsin sabır versin
ama kendine dikkat et olurmu içinde bir can taşıyosun

lmaz:kısssssssssss Allah canını almasın seninde benim olumunekankayizsmilegibi hafiften şeker çıkmıştı yaaaaa bide şireli yiyo afferim sana dikkat emiyon seeeenohaoldumsmile....kısss valla zeynebe aferim ....

napem yaa :kedi: çok istiyo canım dikkat etmeye çalışsamda yemeyince gözüm dönüyo malesef 2,5 kilo aldım bu son ay çok tatlı yedim ama artık dikkat edicem

eliferdi basın sagolsun canım,Allah kalanlara uzun omurler versın

başın sağolsun elifcim ...allah rahmet eylesin

kuru kayısı kuru üzüme talim edim bu akşam son kez bi tatlı hakkı veriyom kendime ohaoldumsmile sonra yok boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…