Ay bülbülcüm iki gündür benim göbiş de aşağıda... Ay ne sevindim. İnşallah dönmüştür....
kizz durr agzimii sulandirmmaaaa delüüüüüüüKızlar az önce aşağıdaki listede yaprak_sarma diye biri vardı... Ya böyle nik olur mu yaaa..bu nikle hamile topiğine girilir mi yaaa alsanaalsanasmile
canimm insalllha iner! benim doktor son 1 hafta bile iner demisti! önceden ben kasiklarimda bebisiimin hareketlerini hissetmiyordum ama artik kasiklarimdada hissediyorum demmkki dönmüs! birde sandalyeye oturdugunda bak karnin bacaklarina iyi temas ediyormu ? cünkü artik yavas yava bacaklarinda hisssediyorsun!
papatya, duygu görüşürüz kızlar...
merhabalar kızlarr
oğluşu olucaklar canınız tatlı istiyomu benim sürekli tatlı istiyo anam bu gidişle dobiş olucam ben
ben de canım şokella vs yiyorum çukulata ile aram yoktu tatlıyla hiç yoktu ama deli kilom var zaten kiloluydum çok fenaaa yani..:icecream:kız valla yiyom yiyom canım gene istiyo şerbetli tatlı benimde
benim daha 1,5 ayım var doğuma iznede ayırılıcam anacım inş. çok kilo almam :)
merhabalar kızlarr
oğluşu olucaklar canınız tatlı istiyomu benim sürekli tatlı istiyo anam bu gidişle dobiş olucam ben
kızlar mrb kötü haber yazmak hiç istemiyorum buraya ama napıyım sizlerle konumak hep iyi geldiği için yazıyorum dün sabaha karşı 3 te dedemin ölüm haberi geldi ve ben yıkıldım diyebilirim dün akşama adar ordaydık ee geceden beride bende hal yok.hiçbiryerim tutmuyorum yataktan kalkamadım 2 ye kadar.şimdide şöyle bir geçmişe bakayım dedim bitiremedim.bu kadar işimin içinde yataktan kalkamıorum off ya.hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir.
lmaz:kısssssssssss Allah canını almasın seninde benim olumunekankayizsmilegibi hafiften şeker çıkmıştı yaaaaa bide şireli yiyo afferim sana dikkat emiyon seeeenohaoldumsmile....kısss valla zeynebe aferim ....
kızlar mrb kötü haber yazmak hiç istemiyorum buraya ama napıyım sizlerle konumak hep iyi geldiği için yazıyorum dün sabaha karşı 3 te dedemin ölüm haberi geldi ve ben yıkıldım diyebilirim dün akşama adar ordaydık ee geceden beride bende hal yok.hiçbiryerim tutmuyorum yataktan kalkamadım 2 ye kadar.şimdide şöyle bir geçmişe bakayım dedim bitiremedim.bu kadar işimin içinde yataktan kalkamıorum off ya.hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir.
napem yaa :kedi: çok istiyo canım dikkat etmeye çalışsamda yemeyince gözüm dönüyo malesef 2,5 kilo aldım bu son ay çok tatlı yedim ama artık dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?