2010 Şubat Anneleri

canim nisan dogumun belirtisi yani alttan sümüksü kati bi tabaka geliyormus camasirina fakat normal akintidan farkliymis. o sümüksü tabaka iste rahimin ucunda rahmin acilmasini önlüyormus ama o düsünce bugün yarin dogurcagin anlamina geliyormus! yada bazende nisan kan seklindede gelebilirmis canim!

Ayyy yalnız değilmişimmmm...Sevindim. Al benden de o kadar canım. Ben bi de iki saatten fazla yol sürüyo git, gel. Bittim iyice. Ne zaman ayrılıyosun izne canm..
Valla kızlar ben karar verdim dayanmıyacağım. haftaya çıkıyorum isne 34.cu haftamda.. Hem hazırlanacağım.. Siz d eyormayın çıkın izne bence.. boshayallersmile

Bu arada... Ne var ne yok doğuran var mı???? delikafadulden

Doktorum bana zaman zaman çıkacakmış gibi hissedebilirsin korkma; normal demişti. Ama ben henüz da öyle hissetmedim. Bu arada nişan nedir?

bazen benimde çıkacakmış gibi oluyo.oda kafasıya baskı yapıyormuş ondan.nişan bende bilmiyorum.

haklısın olmaz tabi.bir olurmu hiç..

anacimm bizler tembel tembel oturuozzz bu bebislerin cikacagi yok ! bi fatosun bebisi dogdu bizimkilerin keyfi pek bi rahat galiba!

aman durun.şubat bebişleri acele etmesin ya .biraz duralım.muhtemelen ocak 15 ten itibaren dogumlarımız başlar gibi geliyo...

selam kızlar soyle bı baktım gecmıse doktora gıdenler guzel haberlerle gelmısler masallah bebıslere
derınderen ne yaptı acaba ya hala haber yok kızdan cok merak ettım ben telefonuda yok kı arayalım :sinifsinif:
hulyacım gecmıs olsun bas agrısı kotu bugun hafıften bendede war ınsanı bezdırıyor...
fatocum bı gorun doktora ıns ıyı haberlerle gelırsın...
walla kızlar bende annemı kaybedelı 5 sene oldu sımdı subat basında kaynanam gelıcek dogumdan sonrada kalıcak bı sure 1 ay falan heralde... severım aslında cok ıyıdır tatlıdır anlayıslıdır ama bende cok kalmasını ıstemıyorum. zaten ıse baslayınca yazın kendısı bakıcak. walla cok yaptı ettı aldı hamılelıgımde ama yınede ınsanın kendı annesı gıbı olmuyo bende kara kara dusunuyorum nasıl kalıcam kayınvalıdemle dıye...

Bence sabret. Şunun şurasında 3 hafta kaldı dönem sonuna. Son hafta zaten öyle böyle geçer, kaldı iki hafta. Biri de sınavla geçer kaldı bir hafta. Şimdiki izinlerini doğum sonrasına ekersen daha iyi olur. Bebekle daha uzun süre beraber olur, daha uzun süre emzirebilirsin. Hem hatta ikinci dönemin sonunda biraz zaman kalır onu da raporla geçiştirirsen hemen yaz tatili başlar okula bile gitmezsin eylüle kadar. yerimseniben

Benim doğumum ilk gibi olursa son gün olur ama bu şimdilik ters dönmezse doktor sezeryan diyor ama ben döner diye ümit ediyorum. Erken doğmasınıda hiç istemiyorum, küçük bebeğe bakması daha bir zor oluyor çünkü.

bülbül canım ya nasıl anladın döndüğünü... Ben daha ayıramıyom kafasını kolunu

Canım bi akşam bi hareket bi hareket etrafımdaki herkes pür dikkat oldu. Ne enerji harcadı yavrum. Her zamankinden çok çok farklı ve çok belirgindi. Karnım inip inip kalkıyordu. Ertesi gün de randevum vardı doktora. Sordum ters demiştiniz dönmüş mü diye evet dönmüş şimdi normal dedi. Akşam mı döndü bilmiyorum ama annem dönüyo mu acaba demişti o zaman.

Ay canım ya benimki de çok hareketli iki gündür. dönüyo mu ki. Dr. kontrolüne de var daha...Ben de normal istiyorum bebiş ters işte...

Ha bir de canım dönmeden önce yukardaydı bebek şimdi karnın aşağı inmiş diyor herkes. Göbeğimin dış şekli de o yoğun hareketten sonra değişti.

kızlar ben kacıyorum bocegımın kıyafetlerını utulıyım yawastan. optum hepınızı olumunekankayizsmile

evet zamanında gelsinlen.bencede küçük bebek zor olur..

Ay bülbülcüm iki gündür benim göbiş de aşağıda... Ay ne sevindim. ınşallah dönmüştür....

anacimm bizler tembel tembel oturuozzz bu bebislerin cikacagi yok ! bi fatosun bebisi dogdu bizimkilerin keyfi pek bi rahat galiba!

aman durun.şubat bebişleri acele etmesin ya .biraz duralım.muhtemelen ocak 15 ten itibaren dogumlarımız başlar gibi geliyo...

bence de olgunlaşsınlar öyle gelsinler ama sabırsızlanıyourm vallahi.. AMa zaten ocak 15 dediğin de haftayaaa...delikafadulden:lepi:

Kızlar az önce aşağıdaki listede yaprak_sarma diye biri vardı... Ya böyle nik olur mu yaaa..bu nikle hamile topiğine girilir mi yaaa alsanaalsanasmile

Ay bülbülcüm iki gündür benim göbiş de aşağıda... Ay ne sevindim. İnşallah dönmüştür....

canimm insalllha iner! benim doktor son 1 hafta bile iner demisti! önceden ben kasiklarimda bebisiimin hareketlerini hissetmiyordum ama artik kasiklarimdada hissediyorum demmkki dönmüs! birde sandalyeye oturdugunda bak karnin bacaklarina iyi temas ediyormu ? cünkü artik yavas yava bacaklarinda hisssediyorsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…