Valla kızlar ben karar verdim dayanmıyacağım. haftaya çıkıyorum isne 34.cu haftamda.. Hem hazırlanacağım.. Siz d eyormayın çıkın izne bence.. boshayallersmileAyyy yalnız değilmişimmmm...Sevindim. Al benden de o kadar canım. Ben bi de iki saatten fazla yol sürüyo git, gel. Bittim iyice. Ne zaman ayrılıyosun izne canm..
Doktorum bana zaman zaman çıkacakmış gibi hissedebilirsin korkma; normal demişti. Ama ben henüz da öyle hissetmedim. Bu arada nişan nedir?
aman kizlarrr yaaa kayinvalide anne gibi olur mu hic! aglarsa anam aglar diye bosa dememisler! bende yurtdisindayim yalnizim! ama insallah gelcek dogumuma! daha torununa birsey almisligi yokk, almadigi söyle bi yana dursun milletten eskileri topluyo yavruma! aman biseyini istemem zaten! annem herseyini almis türkiyeden! gelirken getirecek!
Valla kızlar ben karar verdim dayanmıyacağım. haftaya çıkıyorum isne 34.cu haftamda.. Hem hazırlanacağım.. Siz d eyormayın çıkın izne bence.. boshayallersmile
Bu arada... Ne var ne yok doğuran var mı???? delikafadulden
Valla kızlar ben karar verdim dayanmıyacağım. haftaya çıkıyorum isne 34.cu haftamda.. Hem hazırlanacağım.. Siz d eyormayın çıkın izne bence.. boshayallersmile
Bu arada... Ne var ne yok doğuran var mı???? delikafadulden
selam kızlar,
az evvel dersten çıktım, valla formdan düşmüşüm ben de, bi haftadan ötekine bu kadar mı fark eder, ortasında tükendim valla :) daha durayım diyordum ama acaba izne çıksam mı diye ben de sorar oldum şimdi, neyse dönem bitti zaten az daha dayanalım,
yarencim, baş ağrısı beni de bitiriyor, duş alıyorum ve biraz meyve yiyip uzanıyorum iyi geliyor, dene istersen,
herkese kolay gelsin,
bülbül canım ya nasıl anladın döndüğünü... Ben daha ayıramıyom kafasını kolunu
Benim doğumum ilk gibi olursa son gün olur ama bu şimdilik ters dönmezse doktor sezeryan diyor ama ben döner diye ümit ediyorum. Erken doğmasınıda hiç istemiyorum, küçük bebeğe bakması daha bir zor oluyor çünkü.
kızlar ben kacıyorum bocegımın kıyafetlerını utulıyım yawastan. optum hepınızı olumunekankayizsmile
anacimm bizler tembel tembel oturuozzzbu bebislerin cikacagi yok ! bi fatosun bebisi dogdu bizimkilerin keyfi pek bi rahat galiba!
aman durun.şubat bebişleri acele etmesin ya .biraz duralım.muhtemelen ocak 15 ten itibaren dogumlarımız başlar gibi geliyo...
Ay bülbülcüm iki gündür benim göbiş de aşağıda... Ay ne sevindim. İnşallah dönmüştür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?