2010 Şubat Anneleri

bu gece benden başka uykusu kaçan yok heralde
öğlene kadar uyuyup bide akşam yemekten sonra 2 saat şekerleme yaparsam böyle kk nöbetçisi gibi dolanırım tabi
yokmu uyuyamayan yaaaaa sıkıldım valla

var canım bende uyuytamıyorum uyku denen bişi yok sabah hastaneye gitmiştim aksam bende 2 saat uyudum simdi uyku yok:)

iyi geceler kizlar nasilsiniz bende az once banyodan ciktim tabi sizin orda cok gec oldu sat 2 nerdese

tek değilmişimhihoyyyt
ezgicim valla bende aldım uykumu nöbetçiyim artık sabaha kadar

meleksen sen annenlerin yanınamı gittin londradamıydı annenler kocaelinde oturuyorsun diye biliyorum orda saat kaç burda dediğin gibi 2 ye geliyoor

valla canım zaman çok çabuk ilerliyordu ama bu hafta bitmek bilmedi bana heralde artık günler yavaşladı sabırsızlık arttıkça zamanda duruyor

gerçi benim daha var şubat 26 ya kadar sen kaç haftalıksın

benimde normal doguma gör 28 subat ama 15 subatta alcaklar sanırım tam tarih kesinlesmedi ama 15 i gibi :) hemen hemen aynıyız 2 gün var aramızda kızım olcaka senin?

tatlim burda da 11.50 turkiyeden 2 sat geriye londra eve cnm 2 hafta oldu annemlerdeyim gebzede oturuyorum esimle genelde ama doguma buraya GELdim KIZLAR uyuku denen seye bende cok hasret kaldim hele bu ara cin gibiyim geceleri

pazar 34 haftamizi doldurup 35 ten gun amaya baslicazzzzemuszemus kizima diyorum 37 haftadan sonra dog da babaya da cabuk kavusalim tabi kizima kavusmayida sabirsizlikla artik bekliyorum dayanamiyorum zaten bende 7 aylik dogmusum ben hic bir seye sabredemiyorum ki zatenkaydirigubbakcemile3

şubat sonu 1 kişi daha varmış sevindim valla
herkes doğurucak biz daha beklicez gerçi onlardan tecrübe kazanırız deneyimli anne olmuş olucak onlar

benimde kızım olucak inşallah
peki canım neden sezaryen tercih ediyorsun zorunlumu yoksa isteğemi bağlı
ben normal doğum istiyorum ama benim kızımın kafası biraz büyükmüş normal yapamayabilirsin dedi doktorum üzüldüm ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

canım ben kalca cıkıgı ameliyatı gecirdim o yüzden normal dogum yapamam birazda korkuyorum normal dogumdan aslını sorarsan

tatlim burda da 11.50 turkiyeden 2 sat geriye londra eve cnm 2 hafta oldu annemlerdeyim gebzede oturuyorum esimle genelde ama doguma buraya GELdim KIZLAR uyuku denen seye bende cok hasret kaldim hele bu ara cin gibiyim geceleri

en iyisini yapmışsın tatlım annen sana prensesler gibi bakar orda
uykusuzluk daha iyi bebek olunca bünyen alışmış olucak uykusuzluğa valla ben tam gaz devam ediyorum uyumaya
çok uyuduğum zaman sadece gece uykum kaçıyor

benim de bebek kiz kizlar ismide ozge olcak esim ozcan diye ozde olsun dedik esimle

cok güsel cnm allah sag salim kucagımıza almayı nasip etsin ben uyumaya calıscam belim agrıdı iyi geceler

ah ahhh isim konusu yedi bitirdi beni
valla belli değil bezimki karar veremiyorum
burda anket açtım yine kararsızım bakalım bir doğsunda ismiyle gelir inşallah
meleksen canım özde mi özgemi gerçi ikiside güzel isim
eylülde çok güzel ezgicim
isimleriyle yaşasınlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…