2010 Şubat Anneleri

iyi geceler kizlar insalah tum bebeklerimiz sa salim dogar hepimiz acisiz agrirsiz dogurup cok mutlu oluruz dilerim alah bizle olsun

iyi gecelerr kızlarrr sizde demi uyku problemi var ben nerdeyse 2 haftadır sabahlıyorum((

Ozge cnm o oluyo bende ıngılızce leptopumun klavyesı dıye ısmıle dogsun ınsalah cnm bebısın allah hepımızle olsun

slm kizlar uzun bir aradan sonra bende geldim..herkesin sagligi yerindedir ins.zamanimiz iice azaldi..

bana plesanta biraz asagida demislerdi, 20 haftalik usgde..gecenlerde tekrar girdim Allah''a sukur hersey yolundaymis..O 2,5 aycok zor gecmisti benim icin..supheler insanin icini kemiriyormus..Ama Allah'ima bin sukur hersey yolunda simdi..Kizimiza kavusmamiza cok az kaldi..

Belki kizim erken gelebilir..Ocak 23'te annemle babam geliyorlar buraya 2 yil sonra ilk defa gorucem..Tahminimce heyecandan erken gelir bizimkisi..Havaalaninda suyum gelirmis beklerken ne komik olur. direk hastaneye gotururz annemleri :roflol:

simdilik benden bu kadar hepiniz uyuyorsunuzdur suan buyuk ihtimalle, hepinize tatli ruyalar.

offffff kizlarr yaaaaaa bütün gece uyuyamadimmm cildirmak üzereyimkafamçokkarıştı ya kafayi yiycem valla! yatkta saga dön sola dön! baktim olacak gibi degil dedim bari nete gireyim.... sersem gibiyim valla, offff yaaa zaten normal de uyuyamam hamile oldum,olan uykumda gitti!

günaydın kızlar ....gece kimse uyuyamamış aynen valla çok yorgunum o yüzden taaa ay sonuna başlıycak benim izin Allahım 3.30 oldumu otomatik uyanıyorum sabah 6.30 gibi de uyuya kalıyorum ama 7 de işe gitmek için kalmak zorundayım sallanıyorum resmen

Günaydınlar kızlarr. Herkes uykusuzluktan şikayetçi ben de uyumaktankaydirigubbakcemile3
Dün işler çok yoğundu acayip yorulmuşum onda bi sızmışım sabah bile zor kalktım Eşim diyor ki sen uyuyunca çocuk bir başlıyor tepinmeye gümbür gümbür hiç duymuyorsun ızne çıkınca uyumaktan doğurmaya başlasam anlamayacağım diyorumkaydirigubbakcemile3

gunaydın canım bende gunduzlerı uyumaktan sıkayetcıyım valla aynen senın gıbı bende dogursam anlamıcam hatta bugun sancı cekerken uyudugumu hayal edıyodum o kadar yanı kaydirigubbakcemile3esım sen cocugu ac bırakırsın fena alıstın dıyo bayanssulusmile

günaydın kızlar.

uyuyabilenler kıymetini bilin valla, benim bu hafta o kadar zor geçti ki. dün gece artık bir sağ,bir sol dönmekten kemiklerim ağrıdı. başımın ağrısı da geçmedi. doğum yaklaştıkça zorlaşıyor herşey, son zamanlar nasıl olcak merak ediyorum eyvahedigeldismile

Günaydın kızlar. Benim de tam tersine sanki uykum düzene girdi. Yeni eve geçince biraz rahatlaıdm galiba. Uykum acaip kaçıyordu önceleri. Gerçi şimdi de haftada bikaç gün problem yaşıyorum ama ciddi boyutlarda değil.

Aynen eşim de bana aynısını diyokaydirigubbakcemile3

Hülyacım günaydın, zaten son zamandasın kız son zaman mı kaldıkaydirigubbakcemile3
Valla ben bu aralar çok yoruluyorum hafta sonları temizlik var hafta içi işler çok yoğun o yüzden işim bitti mi bi yatıyorum hiç uyanmadan sabah alarmla gözümü açıyorum.

Herkeze günaydın bendede aynı uykusuzluk problemi var ama alışıyoz doğum sonrasına artıkaz kaldı gerçekten kaç gündür işlerim bitmedi ben hala çantamı hazırlayamadım evimin temizliği çok şükür bitti kızımın odası ve kıyafetleri dolabı ve çantam kaldı hayırlısıyla oda biterse doğumu beklicem artık...

selam kızlar herkese günaydın inanınki uyuyanlar kıymetini bilin aynen yareninde dediği gibi benimde bu haftam çok zor geçiyor kasılmalarımda var maşallah kızımda hiç uyutmuyo sola yatıyom pıt pıt vuruyo sağa yatıyorum aynıı yaramaz kızmı olcak neee

ay uyuyanlar valla kıskandım sizi ...srppp maşallah inanmıyorum bide deliksiz haaa...bende özledim ya öle uyumayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…