günaydın kızlar....
Ben dün geceyi çok kötü geçirdim...
2-3 gündür soğuk algınlığım var.burnum tıkalı ağzımdan da nefes alınca ağzımda kuruluk oluyor bademciklerimdede yanma şikayetim vardı.
Dün gece 4de lavaboya kalktım ihtiyacımı giderip tekrar yatağa girdim.burnun tıkalı olduğu için ağzımdan nefes alayım dedim rahat nefes alamadım nefes darlığı oluştu bi anda hemen panikledim kalkdım yataktan burnuma okyanus suyu sıktım.elimi yüzümü yıkadım camı açtım biraz geçer gibi oldu tekrar gelip yatağa girdim içime bi korku düştü bebeğim nefes alamazsa diye bu sefer daha kötü oldum titremeye başladım kendime engel olamadım eşim uyandı oda korktu oturma odasına geçtik 5e kadar oturduk odada sonra tekrar odamıza geçince tekrar ben titremeye başladım başımın altındaki yastıkları yükselttim eşim telkinlerde bulundu bu durumun hamileliğin son aylarında normal olduğunu bebeğimize bişey olmayacağını anlattı elini tutarak ışığı açık bırakıp uykuya dalmışım.
Sabah kalkar kalkmaz araştırdım son aylarda bebek göğüs kafesine baskı yaptığı için bu durum normalmiş son 1 2 haftada karın aşağı içince nefes almalar normale dönermiş bide üstüne benim burnum tıkalı olunca daha da normal ama çok korktum dün gece.
Sizlerde de aynı şikayetler oluyormu.
Geçmiş olsun Pınarcım. Hamilelik nefesi zorlaştırıyor tabi ama soğuk algınlığının etkisi vardır huzursuz olmanda ve tıkanık olmanda. Ben de pek nefes sorunu olmuyor ama kafası aşağıda olduğundan herhalde, bebeğin kafası yukarıda olanların daha fazla baskı oluyor galiba.
sumifer geçmiş olsun canım ALLAH bidaha yaşatmasın
benimde burnum tıkalı nefes alırken çok yorulmuş gibi derin derin alıyorum ama hiç tıkanma ve titreme olmadı Allah ta göstermesin
bende hamileliğim başından beri vazelin kullandımcanımiyi bari canım kötü bişiy değil demekki sadece krem verdiğine göre ama sen yinede dikkat et çok fazla kaşıma çok şükür benim karnımda çatlak ve kaşıntı olmadı vazelinin sayesinde sanırım yada erken olduğu içinmi henüz bilmiyorum bu vesile ile nst ye bağlanmışsın ne güzel
Hemşom hoşgelmişsin büyümüş mü kısçen :asigim:
Ay alemsin:roflol:belli olmaz mı tabi canım yerimseniben
günaydın kızlar....
ben dün geceyi çok kötü geçirdim...
2-3 gündür soğuk algınlığım var.burnum tıkalı ağzımdan da nefes alınca ağzımda kuruluk oluyor bademciklerimdede yanma şikayetim vardı.
dün gece 4de lavaboya kalktım ihtiyacımı giderip tekrar yatağa girdim.burnun tıkalı olduğu için ağzımdan nefes alayım dedim rahat nefes alamadım nefes darlığı oluştu bi anda hemen panikledim kalkdım yataktan burnuma okyanus suyu sıktım.elimi yüzümü yıkadım camı açtım biraz geçer gibi oldu tekrar gelip yatağa girdim içime bi korku düştü bebeğim nefes alamazsa diye bu sefer daha kötü oldum titremeye başladım kendime engel olamadım eşim uyandı oda korktu oturma odasına geçtik 5e kadar oturduk odada sonra tekrar odamıza geçince tekrar ben titremeye başladım başımın altındaki yastıkları yükselttim eşim telkinlerde bulundu bu durumun hamileliğin son aylarında normal olduğunu bebeğimize bişey olmayacağını anlattı elini tutarak ışığı açık bırakıp uykuya dalmışım.
sabah kalkar kalkmaz araştırdım son aylarda bebek göğüs kafesine baskı yaptığı için bu durum normalmiş son 1 2 haftada karın aşağı içince nefes almalar normale dönermiş bide üstüne benim burnum tıkalı olunca daha da normal ama çok korktum dün gece.
sizlerde de aynı şikayetler oluyormu.
hiç stres yapma benim astımım olduğu için bütün hamileleğim öyle geçti bebeğe bi sıkıntısı yok
gebeliğin bitmiş haberin yok doğurmuşunsırnaşık şeysırnaşık şeygebelik çizelgem çıkmıyo yahu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?