2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar bende şimdi uyandım
gece yatmaz sabah kalkmazlardan oldum iyice uyku düzenim bozuldu valla

eşim aradıda uyandım şimdi bebek odamız bugün gelicekti haftaya ertelemişler ya
yapılırmı bu bana dolabının içi boya kokar diye eşyalarını pazartesi yıkar öyle yerleştiririm ortalıkta üütülü ütülü dolaşmasın dedim şimdi onlarda kaldı hastane çantamda hazır dedğil
zaten artık göğüs altıma çok ağrı yapıyor ne oturabiliyorum ne iş yapabiliyorum nasıl yapıcam ya
çok sıkıldım çok

günaydın kızlar....
ben dün geceyi çok kötü geçirdim...
2-3 gündür soğuk algınlığım var.burnum tıkalı ağzımdan da nefes alınca ağzımda kuruluk oluyor bademciklerimdede yanma şikayetim vardı.
dün gece 4de lavaboya kalktım ihtiyacımı giderip tekrar yatağa girdim.burnun tıkalı olduğu için ağzımdan nefes alayım dedim rahat nefes alamadım nefes darlığı oluştu bi anda hemen panikledim kalkdım yataktan burnuma okyanus suyu sıktım.elimi yüzümü yıkadım camı açtım biraz geçer gibi oldu tekrar gelip yatağa girdim içime bi korku düştü bebeğim nefes alamazsa diye bu sefer daha kötü oldum titremeye başladım kendime engel olamadım eşim uyandı oda korktu oturma odasına geçtik 5e kadar oturduk odada sonra tekrar odamıza geçince tekrar ben titremeye başladım başımın altındaki yastıkları yükselttim eşim telkinlerde bulundu bu durumun hamileliğin son aylarında normal olduğunu bebeğimize bişey olmayacağını anlattı elini tutarak ışığı açık bırakıp uykuya dalmışım.
sabah kalkar kalkmaz araştırdım son aylarda bebek göğüs kafesine baskı yaptığı için bu durum normalmiş son 1 2 haftada karın aşağı içince nefes almalar normale dönermiş bide üstüne benim burnum tıkalı olunca daha da normal ama çok korktum dün gece.
sizlerde de aynı şikayetler oluyormu.

Geçmiş olsun Pınarcım. Hamilelik nefesi zorlaştırıyor tabi ama soğuk algınlığının etkisi vardır huzursuz olmanda ve tıkanık olmanda. Ben de pek nefes sorunu olmuyor ama kafası aşağıda olduğundan herhalde, bebeğin kafası yukarıda olanların daha fazla baskı oluyor galiba.

sumifer geçmiş olsun canım ALLAH bidaha yaşatmasın
benimde burnum tıkalı nefes alırken çok yorulmuş gibi derin derin alıyorum ama hiç tıkanma ve titreme olmadı Allah ta göstermesin

hiç stres yapma benim astımım olduğu için bütün hamileleğim öyle geçti bebeğe bi sıkıntısı yok

maviyeshill takma kafana canım ya olur bir şekilde. Sen yıka ütüle yavaştan sar bir temiz çarşafa falan dursun o kadar birşey olmaz ya. Benimki de haftaya cumartesi gelecek biz haftasonu hepsini yıkadık ütüledik sardık sarmaladık. Dün eşim gitti hani bi gecikme olmasın falan diye sıkıştırmaya neredeyse hazır demişler paranın tamamını da vermedik zaten getirince vericez dedik belli olmuyor yoksa bunlara keyiflerine kaldık.

sumifer geçmiş olsun canım ALLAH bidaha yaşatmasın
benimde burnum tıkalı nefes alırken çok yorulmuş gibi derin derin alıyorum ama hiç tıkanma ve titreme olmadı Allah ta göstermesin

evet kızlar çok kötü bir geceydi kimseye yaşatmasın allah.o kadar yorgun uyandımki sabah.bizim oğlan yukarda makat pozisyonunda duruyor serapcım onunda etkisi var büyük ihtimalle.ben biraz da korkup panik yapınva vücudum tepki verdi heralde ve titremeye başladım ama şu an iyiyim burnumda bi tıkalı bi açık.gece yatınca ama daha çok tıkanıklık oluyo.

sumifer gecmis olsun evet bende de nefes alma problemi oluyor ama sanırım sen hasta da olunca iyice arttı. korkulacak bisey yok derin derin nefes almaya calıs ve rahatla bebisine bisey olmayacak panik yaparsan daha kotu olursun

bende hamileliğim başından beri vazelin kullandımcanım
her 50 hamişten birinde oluyomuş bu çatlakta alerji
inş. size olmaz ya çok kötü çünkü

Hemşom hoşgelmişsin büyümüş mü kısçen :asigim:

Ay alemsin:roflol:belli olmaz mı tabi canım yerimseniben

büyümüş hemşo gümbür gümbür dü kızım :ecrin_bebek:

sumifer canım çok geçmiş olsun şu anda bende burun tıkanıklığı ve öksürük var.öksürük çok yoruyo bide kusmam gelyo öksürürken...ancak titreme yok ...o bence yorgunluktandır gecede rahat uyumuyosan ..vücut kendi kendine sallanıyo ...titreme gibi

hiç stres yapma benim astımım olduğu için bütün hamileleğim öyle geçti bebeğe bi sıkıntısı yok

kendi canından çok bebeği düşünüyorsun o an. ama oğlumda anne ben rahatım merak etme der gibi sürekli hareket etti ben öyle panik halindeyken.
korktum bi an acaba erkenden lohusalık sendromunamı giriyorum dedim.ama netten okuyunca yorumları bi çok hamilede aynı şikayetler varmış rahatladım birazda olsa.

dediğin gibi ağızdan nefes alınca ağız kuruyo ve yediğim hiç bi şeyden tat alamıyorum zaten iştahımda gitti... öffff ne inat bi grip kaçgündür geçmedi yaaaaa

canım çok geçmiş olsun. titreme falan olunca kötü olmuş. yüksek yastıkta yatmak iyi gelir belki,inş kısa zamanda atlatırsın canım.

Kızlar buhar makineleri var ya onlardan kullansanıza. Boğazınızın kurumasını önler nefesinizi de rahatlatır.

Hoşgeldin papatya. Benim hala uykum var onun dışında iyiyim valla.

Pınarcım bence de yastığını yükselt hatta oturura yakın pozisyon ayarla daha rahat edebilirsin.

pınarcım geçmiş olsun canım ama normal öle olması çok şükür bende olmadı ama ablamda olmuştu eniştem gece sahile götürüyodu açılsın diye iyi geliyodu..

iyi iyi bu saatte uyanan bir tek ben değilim demek ki :)

sumifer canım bir banyo yapsan buhar iyi gelir hem öksürüğe hem burnuna hem de sinirlerine, ama evde yalnız değilsen yap tabi, hasta halinle tek başına girme, çok geçmiş olsun, sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…