günaydınlar kızlarr opuyorumnanaktan
ay uyuyanlar valla kıskandım sizi ...srppp maşallah inanmıyorum bide deliksiz haaa...bende özledim ya öle uyumayı
hoşgeldin snm iyiyiz sen nasılsınn nasıl gidiyor
Valla kıs gözümü açmıyorum sabah gözümü açtığım anda tuvalete koşturarak zor yetişiyorum yanikaydirigubbakcemile3
iyi valla nasıl olsun yorgunum uykum var cok dun 22.30da sızmısım ama sabah zor kalktım bian evvel haftasonu gelsin ya..
Allah canını almasın....eee çocuğun bezlerinden birini bağlada tuvalete falanda gitme uyumaya devam....beze koyverirsin anacımkaydirigubbakcemile3
Artık kızım yanımda olsada sağlıkla keşke hiiiiiiiiiiiiiiiç uyumasam.zaman hiç geçmiyor bana.sanki 3 senedir hamile gibiyim.
Sinem sen de çalışıyor musun hala? Aynı saatlerde sızmışızkaydirigubbakcemile3 Ben çok yoruluyorum hafta içi. Hazırlıklar da hafta sonuna kaldığı için çalışmadığım haftasonu da çok işim oluyor akşam olsun da yatayım diye hayal kuruyorum bütün gün
Herkeste farklı etki gösteriyor desenize bu hamilelik ben inşallah uyku sorunum olmaz diye dua ediyordum çünkü nasıl çalışırdım bi de uykusuzluklaakannehir
ÇalıŞkan annelerİz valla benİmde son 1 haftam sonra evdeyİm az kaldı bİraz daha sabredeyİmmm
oh ne güzel az kalmıs senin benim daha 1 ay var
sinemcim sen kaçıncı haftandasın cnmmm
evet cnm calısıyorum haal son 3 haftaya kadar da calısmayı dusunuyorum bir aksilik olmazsa. hamileligin baslarında herkes uyurken ben bulantılardan uyuyamıyordum ama son donem iyiyim masallah uyuyorum ee tabii dedigin gibi butun gun iste olunca yoruluyor insan. ben bir de dun yuzmeye gitmistim hepten sızıverdim :kedi:
sen ne zamana kadar calısmayı planlıyosun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?