2010 Şubat Anneleri

ay uyuyanlar valla kıskandım sizi ...srppp maşallah inanmıyorum bide deliksiz haaa...bende özledim ya öle uyumayı

Valla kıs gözümü açmıyorum sabah gözümü açtığım anda tuvalete koşturarak zor yetişiyorum yanikaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.uyku sorunundan bahsetmişsiniz ben hamileliğimin başından beri hortlak gibi geziyordum uykusuzluktan:1ninca: ama maşallah diyeyim şu 1 haftadır o kadar güzel uyuyorum ki gece tuvalete kalkıyorum midem filan bulanıyor uykum kaçıyor ama en azından sabahları geç kalkıyorum artık.kızım geceleri tepinsede kaldıramıo beni artık galiba 9 ayın yorgunluğuboshayallersmile herkes iyidir inşallah kızlar.

Kızlar birtek uyumayımı özlediniz ya.Ben koşmayı,dans etmeyi,zıplamayı,yüzüstü yatmayı sucuk,salam yemeyi ama bol bol yok sa arada iyi pişmişiyle kaçamak yaptım.sonra spor yapmayı kocamla yastık savaşı yapmayı:)))))) Bana bu kadar sakinlik çok fazla.

uyuyabilenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor sanırım
genellıkle hepimiz hortlak konumundayız bundan sonra bize uyku haram kızlar

GÜnaydın herkese bende hıÇ uyuyamıyorum gecelerı tam sabah karŞı dalıyorum ıŞe kalkaınca hepten sersem oluyorum hala hıÇbır hazırlıĞımıda yapmadım hıÇ elımde gıtmıyor bugÜnde bır mıdem aĞrıyorkı dÜn gece baŞladfı hala geÇmedı Üfffffffffffffff

Valla kıs gözümü açmıyorum sabah gözümü açtığım anda tuvalete koşturarak zor yetişiyorum yanikaydirigubbakcemile3

Allah canını almasın....eee çocuğun bezlerinden birini bağlada tuvalete falanda gitme uyumaya devam....beze koyverirsin anacımkaydirigubbakcemile3

Artık kızım yanımda olsada sağlıkla keşke hiiiiiiiiiiiiiiiç uyumasam.zaman hiç geçmiyor bana.sanki 3 senedir hamile gibiyim.

iyi valla nasıl olsun yorgunum uykum var cok dun 22.30da sızmısım ama sabah zor kalktım bian evvel haftasonu gelsin ya..

Sinem sen de çalışıyor musun hala? Aynı saatlerde sızmışızkaydirigubbakcemile3 Ben çok yoruluyorum hafta içi. Hazırlıklar da hafta sonuna kaldığı için çalışmadığım haftasonu da çok işim oluyor akşam olsun da yatayım diye hayal kuruyorum bütün gün
Herkeste farklı etki gösteriyor desenize bu hamilelik ben inşallah uyku sorunum olmaz diye dua ediyordum çünkü nasıl çalışırdım bi de uykusuzluklaakannehir

Allah canını almasın....eee çocuğun bezlerinden birini bağlada tuvalete falanda gitme uyumaya devam....beze koyverirsin anacımkaydirigubbakcemile3

:roflol:iyi fikir:roflol::roflol:

Artık kızım yanımda olsada sağlıkla keşke hiiiiiiiiiiiiiiiç uyumasam.zaman hiç geçmiyor bana.sanki 3 senedir hamile gibiyim.

Demek yalnız değilim sanki hamilelikten önceki halimi hatırlamıyorum ya hep böyleymişim gibi hissediyorum nedense. Göbişim yokken nasıldı diye düşünüyorum birşeyler yaparkenkaydirigubbakcemile3 Doğum yapınca boşlukta hissedicem kendimi kesin.

evet cnm calısıyorum haal son 3 haftaya kadar da calısmayı dusunuyorum bir aksilik olmazsa. hamileligin baslarında herkes uyurken ben bulantılardan uyuyamıyordum ama son donem iyiyim masallah uyuyorum ee tabii dedigin gibi butun gun iste olunca yoruluyor insan. ben bir de dun yuzmeye gitmistim hepten sızıverdim :kedi:

sen ne zamana kadar calısmayı planlıyosun ??

ÇalıŞkan annelerız valla benımde son 1 haftam sonra evdeyım az kaldı bıraz daha sabredeyımmm

Ben 26 Ocakta raporumu alcam ama 30 una kadar gelicem bi aksilik olmazsa. Doğum yapacağım hastane işyerine yakın bi aksilik olursa hoop transfer yaparızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…